06 februarie 2013

International Socialists - Citizens of the Euro-Empire unite!




Guy Verhofstadt:


12 comentarii :

Anonim spunea...

Ca sa ajungem la un adevar absolut trebuie sa citim SPITALU de NICOLAE PAULESCU. Lectura placuta si vizionare precauta.

Riddick spunea...

De auzit am auzit de titlu, dar nu am citit.

Riddick spunea...

Verhofstadt (belgian flamand) nu vorbeşte acolo în engleză, deşi cunoaşte limba engleză.

Vorbeşte în franceză (probabil) nu fiindcă este prezent Francois Hollande, ci fiindcă a decis în semn de protest faţă de politica britanică în UE, să nu mai ia cuvântul în limba engleză.

Tr.P. spunea...

După experienţe trecute m-am decis să nu mai comentez online pe nicăieri, dar cum orice început are şi un sfârşit am zis să încetez boicotul. Şi mi-am găsit unde:

http://www.biziday.ro/2013/02/06/extremism-cu-burta-goala/#comment-46030

Doar că mesajul meu nu este corect politic şi-l cenzurează.
Îi ziceam aşa:


Dragă Moise, păi dumneata ce ne spui aici este ca-n bancurile cu Iţic şi Ştrul.

Iţic şi Ştrul neînţelegându-se merg la Rabi.
Rabi, zise Iţic, negrul e culoare?
Se uită Rabbi în Talmud şi zice, da, e culoare, uite spune să te îmbraci în culoarea neagră atunci când porţi doliu.
Dar Rabi, zise Iţic, albul e culoare?
Se uită Rabi şi spune, da, e culoare, uite, scrie că femeia care se mărită trebuie să poarte culoarea albă.
Ai văzut mă Ştrul că televizorul ăla alb-negru pe care ţi l-am vândut este în culori?

Aşa şi dumneata cu războiul steagurilor.
Vezi că nu la noi e problema cu Trianonul ci la ei.

<<<"Erdély Rövid Története" (Scurta Istorie a Ardealului), Akadémiai Kiado (Editura Academiei), 1993, Budapest, din ultimul subcapitol, întitulat "Tratatul de la Trianon" (p.576): "... în 1920, delegaţia maghiară la Conferinţa de pace, condusă de groful Apponyi Albert, a fost invitat nu pentru a negocia, nu pentru a duce tratative, ci pentru a fi pusă în faţa unui fapt împlinit. Conferinţa i-a permis lui Apponyi numai o simplă expunere a punctelor de vedere maghiare (...)
 
Acesta a încercat să-i convingă pe învingători că graniţele stabilite nu respectă nici dreptul la autodeterminare şi nici criteriile etnice. (...) În problema Ardealului, delegaţia maghiară a prezentat şi variante de compromis: fie ţinut autonom încadrul Ungariei, fie stat independent, federativ, după model elveţian. (...) Toate propunerile delegaţiei maghiare au fost respinse. (...)
 
Tratatul IMPERIALIST (s.n.) de pace, care conţinea GRAVE NEDREPTĂŢI NAŢIONALE (s.n.) a fost condamnat nu numai de cetăţenii ţărilor învinse, dar şi de o bună parte a opiniei publice internaţionale, el devenind, în curând, o sursă de deziluzie chiar şi pentru cei ce l-au patronat. Politicienii Antantei, încercând să înlocuiască relaţiile depăşite ale Monarhiei Habsburgice cu altele mai moderne, au reuşit, înrealitate, să creeze tensiuni mai mari în Bazinul Dunărean decât cele existente înaintea conflagraţiei mondiale.>>>

Şi, steagul ăla este doar un simbol, ideea este distrugerea statului naţional că aşa cere noua revoluţie lansată de la Bruxelles. Şi da, este o FUMIGENĂ care să ascundă REGIONALIZAREA şi schimbarea CONSTITUŢIEI.

Toate lucrurile acestea care vor duce la distrugerea statului naţional, cu copul creeării SUE sunt susţinute de întrega clasă politică. Lumea trebuie condusă de la Înalta Poartă.

Aici, avem un liberal belgian care susţine că VINE REVOLUŢIA! Aia paşnică care va distruge statele naţionale aducătoare de crime, de lagăre de exterminare.

http://www.theparliament.com/latest-news/article/newsarticle/alde-leader-calls-for-fresh-european-elan/#.URL-jWeH_Tq

„In the book, the MEPs, two of the most respected in parliament, set out a manifesto that they say aims to trigger a "post-national revolution in Europe".

They describe it as a founding event "as important as the famous treatise by Marx and Engels".

Aux armes, citoayens, să punem cu botul pe labe statele naţionale!

Riddick spunea...

Deci sunt de bază (= normalitatea) cartea de istorie revizionistă editată în Ungaria, şi manevrele de creare a unui aşa-zis "stat european". Pâi hai să întrebăm cinstit lumea, ce are de gând. Referendumuri naţionale. Că de nu, arme pot lua şi folosi şi cei care nu sunt de acord, adică majoritatea.

Tr.P. spunea...

Păi nu o să se întrebe nimic şi dacă o să se întrebe, pragul la referendum va fi scos sau pus cât mai mic:

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/valeriu-zgonea-trebuie-sa-eliminam-acel-supercvorum-din-legea-referendumului-177768.html

După ce mass-media (includ şi vocile "independente" ale internetului) au creat o falsă luptă Băsescu anticomunist - Restul comunişti antieuropeni, căruia i-am căzut şi eu în plasă prin 2009, luptă care i-a diabolizat pe băsişti, iată că s-a votat o majoritate de "naţionalişti" care duce mai departe proiectul băsist de distrugere a statului naţional.

Nu văd cine să aibă curajul să-şi asume curentul anti SUE şi aici nu vorbim de un curent anti Europa naţiunilor aşă că proiectul Constituţiei va trece susţinut şi de comunişti şi de anti-comunişti. Bine ăştia sunt de mucava, vezi Ignazio Silone, un marxist, care spunea că lupta finală se va da între comunişti şi ex-comunişti.

Nu riscă nimeni să-şi asume acest proiect anti SUE deoarece el duce lângă Rusia, iar Rusia este percepută ca duşman:

http://romanian.ruvr.ru/2013_02_07/Dezintegrarea-teritoriala-in-contextul-Statelor-Unite-ale-Europei/

Suntem prinşi între ciocan şi nicovală. Oricare carte pe care am juca-o este pierzătoare.

Acum sloganul la modă este UBI BENE, UBI PATRIA.

Pentru cine nu este complet spălat pe creier mai este de citit discursul lui Soljeniţin ţinut la Harvard prin 78 parcă, este tradus şi uşor de găst pe net.

Riddick spunea...

Nu avem partide anti-SUE, deocamdată. PP-DD ar putea fi, dar se înmulţesc şi semnele că nu va fi.

Numai un partid naţional(ist) poate duce această luptă.

Tr.P. spunea...

PPDD este o frecţie la picior de lemn, iar un partid naţionalist nu vom avea.

Unu la mână, dezbinarea şi atomizarea este practicată din interior de pioni bine plasaţi. Te poţi plasa tu un naţionalist "ateu" alături de un pravoslavnic habotnic? Sau tu un ortodox alături de un naţionalist ateu? Dar tu un naţionalist ortodox rumân verde alături de un un ortodox pravoslavnic? Nu poţi şi eşti ajutat să înţelegi de ce nu poţi.

Şi doi, naţionalist=antidemocrat, antisemit, învechit, extremist, etc...

Cine să treacă peste orgolii, cine să se pună impotriva acestor etichete? Nu va risca nimeni să adopte o astfel de poziţie. Se va distruge orice curent anti SUE prin plasarea lui în zona evident extremistă, adică plasându-l în zona violenţei explicite, a eliminării fizice şi astfel se va desăvârşi opera revoluţionară.

Sindromul Stockholm este la lucru în România.

Mesajele mele nu vreau să fie percepute ca defetiste dar atunci când idolii căruia ne închinăm sunt puterea, banul şi plăcerile trupeşti acest proiect SUE nu are cum să nu reuşească.

Tr.P. spunea...

Îţi mulţumesc pentru acceptarea comentariilor. Acelaşi lucru, mai pe scurt, pus în altă parte, la cineva în care aveam ceva încredere nu a trecut de spam sau moderare.
Să sperăm că Dumnezeu ne va lumina şi ne va lămuri pe cine trebuie să urmăm, cine doreşte cu adevărat binele României şi nu o face doar la nivel declarativ. Cele bune.

http://www.vrijechroniqueurs.nl/wp-content/uploads/2013/01/The-great-imitator.jpg

Riddick spunea...

Tare poza cu van Rompuy - "The Great Dictator". Numai bine.

Crystal Clear spunea...

Doamne ce poza ! :) :) :)

Riddick spunea...

http://1.1.1.4/bmi/1.bp.blogspot.com/-u-urNIxvIEQ/Tl1q1K-vTlI/AAAAAAAACuA/uPwy5cCAFtQ/s320/verhofstadt.JPG

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: