16 octombrie 2012

USL (deci, implicit, și PSD) încalcă ''fatwa'' socialiștilor europeni care cer boicotarea ''extremei-drepte europene'' ?Ei, na, că doar n-o fi PNG așa ceva (e ''partid antisistem'' clonat de sistem).


2010 - Eurosocialiştii cheamă la crearea unui "cordon sanitar" în jurul ''extremei-drepte europene''

EUobserver: Socialists call for 'cordon sanitaire' around Europe's far right

La Congresul PRM din 2010 au fost reprezentanți de la PSD si PC

Pentru mass-media europeistă, PRM şi CVT sunt "de extrema dreaptă"
 
Curentul: USL - noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu

Sacerdoții ipocriziei populare  

Care-or fi "partidele democratice" ?

Ce spune Geoană e identic cu ce spune Ungureanu

Băsescu e de acord cu Merkel și Paleologu e de acord cu Severin

2011 (Facebook):
  • Bogdan Ghiu: Hai ca vine! La nevoie putem importa revolte cu ceva revoltati cu tot (saracime, golani, oameni inferiori, sa faca treaba murdara a luptei cu puterea, noi sintem clase de mijloc superioare - de la briu in sus). Sa putem sa stam sa ne uitam la televizor si sa comentam aici. N-ar fi misto? 
  • Claude Karnoouh: Eu sunt si interesat de clase superioare de la briu mai în jos!
  • Avp Viorel Padina: Revolutia aia dupa care tanjesti tu, pretine, ar fi fost binevenita la Romanica acum 30 de anisori, pe vremea "Apelului catre Europa", strict contimporan cu Adam Michnik si Solidarnosc... Dupa 10 ani, in 1989, vazand ca telectualitatea & tinerimea romana dorm ori sunt pierdute in minuscule dispute scolastico-estetice, Tovii si Baietii si-au antamat propria "revolutie", caci doar nu era sa pateasca precum Odiosul si Sinistra, n-asa...? Apropo de indreptatirea rumanilor de a avea "o noua revolutie", care cica sa-i scape de securistii lu Basescu si sa-i readuca la putere pe-ai lu Kaghebescu, nu ti se pare graitor, pretine, ca-n timp ce polonezul Michnik e primit de znobii de la Romanica in urale, in sunet de laute si chimvale, ca un mare hero al nobilei rezistentze anticomuniste leshesti, cei mai mult rumanii nostri n-au auzit nici pana azi, macar, de "Apelul catre Europa"...? Si-atunci, de ce-ar merita rumanii astia o alta "revolutie", fraticule, fie ea si ortofoxa, cum ar venea... ? oops That is the questia, a nu se supala...


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):