15 octombrie 2012

La congresul PPE de la București se va discuta și despre controlul Internetului (gen ACTA)



EPP Group Study Days in Bucharest

Also in Bucharest on Wednesday and Thursday, the EPP Group MEPs will hold their Study Days. This time, the debates will focus on two items: how to promote jobs and social cohesion in the EU, and how to bridge the gap between the interests of copyright holders and Internet users.

Highlights: Priorities and Political Position of the EPP Group (15-19/10/2012)

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Iar nu pot sa-mi accesez contul meu de mail...

Crystal Clear spunea...

Am resusit cu Chrome.Cred ca a fost problema de browser.Cu Mozilla tot nu pot intra in cont

Riddick spunea...

Mai apar probleme, deh. Au intrat ambele comentarii la spam, le-am scos de acolo.

Crystal Clear spunea...

Eram curioasa daca ai primit comentariile....

Nici cu IE ,pe Romtelecom nu pot intra in contul de mail personal.
Ma baga exclusiv in cel de firma....
Mizerabili !

Sunt convinsa ca pregatesc ceva , o reorganizare a internetului, care sa restranga libertatea de exprimare.
Mai ales ca se deschid tot felul de site-uri,magazine online etc. Afacerea devine astfel dependenta de internet, ca sa poti vinde si poti fi sigur ca daca cei care iti fac site-ul pot sa ti-o ia , cu siguranta o vor face ...Am fost azi la niste tipi care fac site-uri, tineri inteligenti carora le merge mintea si m-am convins din nou de posibilitatea asta.Trebuie mare, mare atentie..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: