15 octombrie 2012

La congresul PPE de la București se va discuta și despre controlul Internetului (gen ACTA)EPP Group Study Days in Bucharest

Also in Bucharest on Wednesday and Thursday, the EPP Group MEPs will hold their Study Days. This time, the debates will focus on two items: how to promote jobs and social cohesion in the EU, and how to bridge the gap between the interests of copyright holders and Internet users.

Highlights: Priorities and Political Position of the EPP Group (15-19/10/2012)

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Iar nu pot sa-mi accesez contul meu de mail...

Crystal Clear spunea...

Am resusit cu Chrome.Cred ca a fost problema de browser.Cu Mozilla tot nu pot intra in cont

Riddick spunea...

Mai apar probleme, deh. Au intrat ambele comentarii la spam, le-am scos de acolo.

Crystal Clear spunea...

Eram curioasa daca ai primit comentariile....

Nici cu IE ,pe Romtelecom nu pot intra in contul de mail personal.
Ma baga exclusiv in cel de firma....
Mizerabili !

Sunt convinsa ca pregatesc ceva , o reorganizare a internetului, care sa restranga libertatea de exprimare.
Mai ales ca se deschid tot felul de site-uri,magazine online etc. Afacerea devine astfel dependenta de internet, ca sa poti vinde si poti fi sigur ca daca cei care iti fac site-ul pot sa ti-o ia , cu siguranta o vor face ...Am fost azi la niste tipi care fac site-uri, tineri inteligenti carora le merge mintea si m-am convins din nou de posibilitatea asta.Trebuie mare, mare atentie..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Pleşu, 2002: "Criteriul unificării e, însă, deocamdată, unul predominant economic şi financiar. Europa unită e - sau tinde să fie - o piaţă bine organizată. Se imaginează o sumedenie de facilităţi comerciale, monetare, vamale, care să facă viaţa întreprinzătorilor mai uşoară şi pe aceea a europenilor mai geometrică. Încercarea nu e lipsită de interes şi a dat deja rezultate semnificative. Întrebarea care se pune e în ce măsura această reformă mai curând administrativă e la înălţimea proiectului politic şi spiritual numit "unificarea europeană".

Postări populare (nu P.P.E. !):