15 octombrie 2012

Gloabele bătrâne și mincinoase ale PnLRadu Câmpeanu, după ce a spus că sub Băsescu România trece prin cea mai neagră și mai periculoasă perioadă a sa, ca “om de dreapta”, a declarat următoarele:

bull shit
"PRM este un partid de dreapta condus de un foarte bun român, nu poate fi comparat cu PP-DD."


Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că el va susţine intrarea europarlamentarului George Becali în PNL, afirmând că acesta este "un bun creştin", dar şi "rău de gură", fapt care ajută formaţiunea înainte de alegeri.

"Eu îl simpatizez pe domnul Becali, este un bun creştin, e un om care a ajutat foarte mulţi nevoiaşi şi este foarte popular, ori noi ne pregătim pentru alegerile din 9 decembrie. Numele Becali o să-i folosească, după părerea mea, nu numai lui, şi altor candidaţi ai noştri din toată ţara, pentru că se va răspândi această ştire şi măcar dacă simpatizanţii Stelei se vor îndrepta spre candidaţii noştri."3 comentarii :

Riddick spunea...

Jurnalist: Mircea Ionescu Quintus a spus despre Gigi Becali că este rău de gură...

Crin Antonescu: Vreau să vă spun că domnul Quintus a pledat - şi foarte apăsat, foarte convingător - pentru a face toate eforturile ca în preajma acestei mari bătălii electorale să strângem toate forţele. Am spus de la formarea Uniunii Social Liberale că este o mare alianţă care este deschisă şi că, sigur, dincolo de tot felul de lucruri care pot fi din trecut sau în prezent reproşate unuia sau altuia dintre partidele componente, dintre politicienii, dintre candidaţii lor, asta este ideea. Iar domnul Mircea Ionescu Quintus, pe care de altfel îl puteţi aborda direct, a făcut o pledoarie foarte hotărâtă pentru aceste discuţii şi pentru această cooperare.

Jurnalist: Există posibilitatea candidaturii în colegiul 24 din sectorul 6...?

Crin Antonescu: Toate lucrurile care nu sunt interzise de lege sunt posibile la noi, după cum aţi văzut. Nu pot spune eu acum, sunt mai multe variante. Mai întâi, poate aflăm unde candidează domnul Dan Diaconescu, ne înţelegem cu el şi organizăm acest meci, nu ştiu.

Jurnalist: Există deci posibilitatea ca domnul Becali să intre în PNL?

Crin Antonescu: De vreme ce PNG rămâne, nu se desfiinţează, nu fuzionează cu cineva şi în condiţiile în care acest acord se va încheia, membrii, susţinătorii, simpatizanţii PNG - atâţia câţi sunt ei, mulţi, puţini, ca la fiecare partid - vor vota listele USL, Gigi Becali va candida pe listele USL. Ca să candidezi, din punct de vedere juridic, formal trebuie să faci parte dintr-un partid care e component al alianţei. Deci Gigi Becali se va înscrie formal într-unul dintre aceste partide, dar de facto el va rămâne practic liderul propriului său partid.

Mulţumesc!

http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/152565-Comunicat-de-pres-PNL.html


Vra să zică, PNG NU DEPUNE candidaturi (?). Se micșorează marja de voturi redistribuite (<5%).

Anonim spunea...

Dl. Campeanu ar trebui sa nu se mai lase manipulat de cei care l-au folosit inca inainte, cu mult, de momentul 1989 si care, se pare, ii dau ordine in continuare.(aceleasi ginduri am si in legatura cu dl. epigramist de la Prahova) !
Nu e greu de inteles de ce se comporta astfel si e pacat , dar din unele meserii nu se iese , niciodata, la pensie !

Riddick spunea...

Nu-s manipulați boșorogii, o fac cu pasiune.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

Postări populare (nu P.P.E. !):