28 iulie 2012

USL pune la cale un asalt asupra reședinței prezidențiale ?



Declaraţie de presă Vasile Blaga 28 iulie

Guvernul USL s-a angajat deja în acţiuni care pregătesc acte de intimidare şi fraudarea referendumului de duminica 29 iulie.

PDL atrage atenţia asupra implicării instituţiilor statului în campania pentru referendumul de duminică 29 iulie.

Astfel, astăzi, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a anunţat că organizează în duminica referendumului o zi a porţilor deschise la Vila Dante.

RAAPPS a furnizat adresa, a făcut cunoscute cele mai bune rute de transport şi a fixat un orar pentru vizitarea gratuită a vilei.

Această acţiune este o tentativă evidentă de manipulare grosolană a alegătorilor în ziua referendumului şi o formă de campanie electorală mascată susţinută de USL prin intermediul instituţiilor statului.

Această manevră ieftină, care vine la capătul unei campanii prelungite de dezinformare pe tema destinaţiei Vilei Dante, incită publicul şi poate genera reacţii imprevizibile. Acţiunea organizată de RAAPPS este doar un pretext pentru manevre şi presiuni de natură electorală. Vila Dante se află în vecinătatea imediată a Vilei Lac 3, reşedinţa oficială a preşedintelui ales al României. Există informaţii după care acţiunea de mâine va fi folosită pentru a genera violenţe în zona reşedinţei oficiale a preşedintelui.

Cerem RAAPPS, aflat în subordinea Secretariatului General al Guvernului, aflat la rândul lui în subordinea primului ministru Ponta, să renunţe la această manevră periculoasă care poate avea ca rezultat creşterea tensiunii sociale în ziua referendumului.

În caz contrar, îi cerem de asemenea primului ministru Victor Ponta să organizeze duminică o zi a porţilor deschise la apartamentul său de 500 de metri pătraţi din cartierul Central Park, zona Circului. De asemenea, dl Ponta ar trebui să organizeze o zi a porţilor deschise şi la Cornu unde deţine două case.

Ştim că astăzi Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a cerut USL să scoată seara oamenii în stradă ştiind că referendumul nu va fi validat. Cerem cetăţenilor români să nu se lase antrenaţi în acest joc extrem de periculos prin care Ponta şi Antonescu încearcă să îşi legitimeze lovitura de stat.


AGERPRES 


Adevărul: Guvernul face propagandă, în ziua referendumului, cu Vila Dante. Scenariu şocant: „Ziua Porţilor Deschise” ar putea degenera într-un atac asupra reşedinţei prezidenţiale. Serviciile secrete sunt în alertă

2 comentarii :

Anonim spunea...

Sa vada poporul palatul pe care si l-a pregatit chioru', atunci cind taia tot rinjindu-ne in fata ! Asta pateste ca Ceausescu, impreuna cu Blaga si restul camarilei !

Riddick spunea...

Te pomenești că tot ăia care l-au rezolvat pe Ceaușescu ar trebui să facă și trebșoara asta, este ?

La "Echipa mică", mă refer, că papagalii din stradă probabil sunt aceiași, ceva mai grizonați acum.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: