29 iulie 2012

USL asumă eșecul



50% prezență din 50% minim necesar (jumătate din jumătate egal un sfert), în 56% (9/16) din timpul total de 16 ore, sau în peste 60% din timpul util de vot (nu toți știu că se votează până la ora 23 ori vor să meargă la vot noaptea). 
Prezența la vot la ora 16.00 este, potrivit surselor USL, de 24,94%. 

Datele au fost centralizate din aproximativ 60% din sectiile de votare. 

Numărul persoanelor cu drept de vot este de 18.292.514.

Cotidianul.ro

UPDATE:  

26,89% la ora 17 (BEC). Insurmontabil 50%, mai sunt 4 ore de lumină și doar șase pentru vot.

8 comentarii :

Riddick spunea...

Procentul dat pe surse de USL nu mai poate ajunge la 50%, a trecut mai bine de jumătate din timp. Ca și când te încalți la un pantof în 10 secunde, dar ai la dispoziție pentru amândoi doar 15 secunde.

Riddick spunea...

De la 3% pe oră acum vin 2%, după ora 14.

Crystal Clear spunea...

Am fost afara cateva ore.Strazile sunt pustii. Dupa amaiza n-a iesit aprope nimeni la vot.
Sa vedem dupa orele 20,00 ce se mai intampla

Riddick spunea...

Au fost județe și localități unde prezența a fost mai mare și cu peste 10% față de locale, s-a furat pe față, și cred că au colaborat și unii observatori de-ai PDL, cumpărați.

Crystal Clear spunea...

Da, judetele din sud, cu 70% participare....
Daca se lua ca baza cifra ultimului recensamant era suspendat.

Riddick spunea...

Eu nu-mi dau seama cum de au putut ține acel recensământ înainte de alegeri. Mare prostie, ar fi trebuit găsit un pretext să nu se țină. Pe de altă parte, la referendumul pentru revizuirea Constituției se vor aplica acele date (DE-AIA PDL L-A ORGANIZAT ÎN 2011 !), în ipoteza că va mai fi prag de validare.

Anonim spunea...

Asta e sfirsitul Romaniei asa cum ati cunoscut-o pina acum ! Va era frica de regionalizare ! Acum veti avea secesiuni !

Riddick spunea...

Să vedem. Poate dacă om muri toți, mai întâi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: