06 iunie 2012

Unde este Lista Națională (de dreapta) ?




O mai târâim așa alți 20-30 de ani, cu sorosismul, PPE-ismul și alianțo-civismul lui Arpagic ?

Orice rejectare a partidelor naționaliste și a electoratului naționalist e de fapt jocul făcut stângii și europeiștilor. Nu e de ajuns doar dreapta-cenaclu sau pseudo-dreapta gen Pleșu-Paleologu în fața frontului de stânga mai unit acum ca niciodată.

Batem apa-n piuă. Trebuie totuși să discernem între naționaliștii eurosceptici și tovarășii de drum ai stângii (și care n-ar recunoaște în ruptul capului linia lor reală).

Aici e dilema. Dacă mergem pe aiurelile PPE-iste ale PDL o mai târâim așa alți 20-30 de ani.

Ce mama dracului, mai stăm de fasoane când o jumătate din CDR/DA practic a fuzionat cu PSD ?!

Unde este Lista Națională (de dreapta) ?

... că "ăla e habotnic", "ăla e (sanchi) criptolegionar", "ălălalt nu vrea în UE" & so on, acceptăm etichetările și delimitările puse de stângiști, le preluăm tabuurile. La stânga e grup omogen, brătieniști plus cristian-rakovskiști, ca să zic așa.


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: