29 iunie 2012

Fiți optimiști ! Urmează noi și noi dezastre



Ponta: Am solicitat să mă adresez Parlamentului în sesiune extraordinară pentru a putea demara implementarea deciziilor de la Bruxelles

"Am luat decizia de a ruga şi de a solicita Parlamentului Românei ca, săptămâna viitoare, poate chiar luni sau marţi, într-o sesiune extraordinară, să-mi permită să mă adresez Parlamentului, pentru a prezenta concluziile acestei reuniuni şi pentru a începe împreună, în colaborare Guvern-Parlament, să luăm măsurile legislative şi administrative necesare pentru a putea beneficia de Pactul de creştere economică, pentru a ne putea pregăti pentru concretizarea discuţiilor privind bugetul 2014-2020"

Șapte membri din comisia de anchetă a plagiatului lui Ponta lucrează pentru USL ?

"Nu s-a întrunit cvorumul de 14 membri, decizia a fost luată doar de 13. Asta înseamnă că toate deciziile luate astăzi de acest consiliu sunt nule, pentru că nu a fost cvorumul de ședință, deci nu se putea ține ședința și mă refer la întregul consiliu de 20 de persoane"

UPDATE // Oficial – Comisia de Atestare a Titlurilor: premierul Victor Ponta a plagiat. Ministrul Educației a desființat Comisia chiar când aceasta delibera

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor a avut vineri curentul tăiat

Victor Ponta afirmă că va demisiona în cazul în care se va dovedi că teza sa de doctorat este un plagiat

Incredibil: PNL, pe urmele PCR în falsificarea istoriei

Deci, nu a avut mandat să ne "reprezinte" ?

Premierul Ponta: Am cerut până joi mandat de la preşedintele Băsescu

Cum l-a salvat Victor Ponta pe Francois Hollande

Premierul român are, poate, dreptate să spere că pentru exerciţiul financiar 2014-2020 fondurile europene destinate României nu vor fi diminuate. Dar ce se va întâmpla cu cele a căror cheltuire a întârziat în actualul exerciţiu financiar? A continuat România să ceară, prin Victor Ponta de această dată, extinderea perioadei în care ei pot fi cheltuiţi? Nu există un pericol ca fondurile destinate, iniţial, României să finanţeze pactul de creştere a lui Francois Hollande? Pentru că, să fim serioşi. La câtă foame de bani este în UE, 120 mld. euro nu înseamnă nimic altceva decât satisfacerea orgoliului liderului socialist francez. Şi, fără discuţie, Ponta a mers pe mâna lui Hollande, i-a salvat, alături de alţii, orgoliul. Dar, concret, poziţia României care a fost? Acest lucru trebuie să-l explice premierul.

  Înfrângerea istorică a Germaniei în fața Italiei și Spaniei

Suspendarea lui Băsescu va fi votată de Parlament în 3 sau 4 iulie

Liderii USL au stabilit calendarul suspendării lui Traian Băsescu. Luni, 2 iulie, cei doi judecători incompatibili ai Curții Constituționale (Zegrean și Motoc) vor fi revocați de Parlament, iar marți, 3 iulie, sau cel mai târziu miercuri, 4 iulie, vor începe procedurile de suspendare. Demersul va avea la bază repetatele încălcări ale Constituției din ultimii doi ani, nu criza din acest moment.

Problema transnistreană trebuie soluţionată până la liberalizarea regimului de vize cu UE

EXCLUSIVE: Report from Inside a Major Insider Rothschild Conference

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Frightening !

Riddick spunea...

Should be comin' 'round the mountain
When she comes...

Gogu spunea...

In timp ce noi ne rupem in figuri pe teza de ''doctorat'' a lui Ponta, ministerul culturii al Romaniei continua o actiune, initiata cind institutia era condusa de un ungur, de natura sa demonstreze ca:
domnii din Tara Romaneasca erau cumani, adica rude cu turcii selgiucizi, adica rude cu ungurii, adica principatul respectiv a fost condus de rudele istorice si etnice ale ungurilor adica...
Si cind Hasoti le taie macaroana vine un ''roman'' sa-l spele in laturi:http://www.inpolitics.ro/incredibil-pnl-pe-urmele-pcr-in-falsificarea-istoriei--art66629.aspx
Astia continua sa ne desfiinteze istoria, faza necesara in destructurarea Romaniei actuale si noi....
Nu cumva ne meritam soarta ?!

Riddick spunea...

Da, e interesantă pista asta. Dar nu de-abia așa le-am da apă la moară ? "Ați văzut ! Se opun, au ceva de ascuns !".

Nu e așa de importantă etnia căpeteniei cât fondul majoritar. Rușii au avut primul stat întemeiat de varegi (vikingii din est), englezii au avut dinastii daneze, germanice, normande...

Cumania era undeva prin zona Bărăganului, deci...

Gogu spunea...

Riddick, eu m-am saturat sa vad cum Romanii joaca EXACT cum li se impune, sub presiunea psihologica a unor formule, expres concepute pentru atingerea unui anumit scop, ANTIROMANESC.
Ce sa spun, numai linistea voievozilor nu fusese tulburata de ungurii fata de care ni se cere, permanent, toleranta si discriminare pozitiva, in timp ce ei il spinzura pe Craisor in piata publica si spun ca fac acte de cultura(!!!!????)
Pe mine (si cred ca sintem milioane) nu ma intereseaza ADN-ul voievozilor decit daca se face un catalog mondial si atunci domnii/regii romani sa fie ''investigati'' ultimii.
Ai vazut ce discurs a urlat in ''tinutul secuiesc'' ungurul ala, membru al formatiei rock venita din tara vecina si prietena,sustinind, explicit, in ragete si urale, ca Transilvania a fost 1000 de ani la Ungaria si la Romania 94, ceea ce nu conteaza si se impune sa revina unde a fost ?
Iar cel/cei care se sarutau de mama focului cu prietenul Orban Viktor tac si nu sufla o silaba !
Gata ! E de ajuns !

Riddick spunea...

Așa-i.

Cu Orban e mai complicată treaba, în anumite chestiuni vis a vis de UE trebuie aprobat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: