20 iunie 2012

Etapele destructurării României



Articol preluat de pe blogul Trenduri economice


UPDATE - la cererea autorului, am șters materialul lui (explicațiile se pot citi la comentarii)

12 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"Din nefericire acest articol nu înseamnă nimic. Mizeria din România a ajuns la o cotă atât de mare încât destructurarea țării este inevitabilă. Lupta a fost câștigată, la fel și războiul. Nouă nu ne rămâne decât să înțelegem ceea ce s-a întâmplat. Atât! "

Chiar nu se mai poate face nimic ?

Crystal Clear spunea...

Este perfect adevarat totul...Iar influenta in cultura si educatie este atat de puternica incat mai trebuie inca o revolutie.

Altfel nu putem schimba nimic...

Crystal Clear spunea...

Foarte bun articolul

Riddick spunea...

În măsura în care parlamentul este compus din aceste partide de trădători, care se ceartă între ele doar ca să ne prostească mai bine, mare lucru nu este de făcut.

La parlament e capul șarpelui, acolo trebuie izbit cu ghioaga, fie ea și ștampilă de vot.

Dan@Trenduri spunea...

Stimate domn,

Doresc sa va atentionez ca, prin preluarea abuziva a acestui articol de pe blogul meu, va aflati intr-o situatie de incalcare a legii drepturilor de autor. Va reamintesc faptul ca preluarea neautorizata a materialelor aflate sub protectia legii este pedepsita catre legislatia din Romania. Pentru evitarea inceperii unei actiuni legale va solicit sa stergeti imediat acest articol si sa nu mai copiati neautorizat materiale de pe blogul Trenduri Economice.

Dan Diaconu

Riddick spunea...

Gaata, moșule, uite-acuma o să-l șterg, și las doar linku'.

Și cu ocazia asta te bag și undeva.

OK ?

Crystal Clear spunea...

@dan
Daca reactionezi asa sunt doua posibilitati:
1.ti-e frica rau-si atunci e bine sa-ti parolezi blogul.
2.esti complice la destructurare. iti autonegi postarea care devine nonsens

Riddick spunea...

Mai dă-l dreacu', e un gâscar de stânga, promovat de oficina HotNews. Trebuia să-mi dau seama după liota comentatorilor, niște jeguri. Mi-am dat seama, dealtfel, dar am considerat textul interesant.

Crystal Clear spunea...

:)
Aha, atunci n-o sa-si paroleze blogul.Il tine doar ca sa se dea mare atoatestiutor....

Crystal Clear spunea...

Mai exista un mesaj la postarea asta:cel de tip fatalist c are bantuie pe FB si b;loguri in momentul de fata.
Ca nu mai e nimic de facut, ca trebuie sa ne supunem, ca trebuie sa acceptam sclavia

Riddick spunea...

Așa este, tactica dă totuși rezultate. Dovadă că >40% nu vin la vot.

Crystal Clear spunea...

Stiu. De asta ma lupt sa contrez astfel de mesaje .Cateodata ma iau si pe mine prin surprindere si ma prind mai tarziu.
Fac tot ce pot impotriva lor, in conditiile date.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: