20 iunie 2012

Etapele destructurării României



Articol preluat de pe blogul Trenduri economice


UPDATE - la cererea autorului, am șters materialul lui (explicațiile se pot citi la comentarii)

12 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"Din nefericire acest articol nu înseamnă nimic. Mizeria din România a ajuns la o cotă atât de mare încât destructurarea țării este inevitabilă. Lupta a fost câștigată, la fel și războiul. Nouă nu ne rămâne decât să înțelegem ceea ce s-a întâmplat. Atât! "

Chiar nu se mai poate face nimic ?

Crystal Clear spunea...

Este perfect adevarat totul...Iar influenta in cultura si educatie este atat de puternica incat mai trebuie inca o revolutie.

Altfel nu putem schimba nimic...

Crystal Clear spunea...

Foarte bun articolul

Riddick spunea...

În măsura în care parlamentul este compus din aceste partide de trădători, care se ceartă între ele doar ca să ne prostească mai bine, mare lucru nu este de făcut.

La parlament e capul șarpelui, acolo trebuie izbit cu ghioaga, fie ea și ștampilă de vot.

Dan@Trenduri spunea...

Stimate domn,

Doresc sa va atentionez ca, prin preluarea abuziva a acestui articol de pe blogul meu, va aflati intr-o situatie de incalcare a legii drepturilor de autor. Va reamintesc faptul ca preluarea neautorizata a materialelor aflate sub protectia legii este pedepsita catre legislatia din Romania. Pentru evitarea inceperii unei actiuni legale va solicit sa stergeti imediat acest articol si sa nu mai copiati neautorizat materiale de pe blogul Trenduri Economice.

Dan Diaconu

Riddick spunea...

Gaata, moșule, uite-acuma o să-l șterg, și las doar linku'.

Și cu ocazia asta te bag și undeva.

OK ?

Crystal Clear spunea...

@dan
Daca reactionezi asa sunt doua posibilitati:
1.ti-e frica rau-si atunci e bine sa-ti parolezi blogul.
2.esti complice la destructurare. iti autonegi postarea care devine nonsens

Riddick spunea...

Mai dă-l dreacu', e un gâscar de stânga, promovat de oficina HotNews. Trebuia să-mi dau seama după liota comentatorilor, niște jeguri. Mi-am dat seama, dealtfel, dar am considerat textul interesant.

Crystal Clear spunea...

:)
Aha, atunci n-o sa-si paroleze blogul.Il tine doar ca sa se dea mare atoatestiutor....

Crystal Clear spunea...

Mai exista un mesaj la postarea asta:cel de tip fatalist c are bantuie pe FB si b;loguri in momentul de fata.
Ca nu mai e nimic de facut, ca trebuie sa ne supunem, ca trebuie sa acceptam sclavia

Riddick spunea...

Așa este, tactica dă totuși rezultate. Dovadă că >40% nu vin la vot.

Crystal Clear spunea...

Stiu. De asta ma lupt sa contrez astfel de mesaje .Cateodata ma iau si pe mine prin surprindere si ma prind mai tarziu.
Fac tot ce pot impotriva lor, in conditiile date.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: