24 mai 2012

Lobby-ul pro-gay are ecou printre europarlamentarii din România



Parlamentul European a votat Rezoluția referitoare la combaterea homofobiei în Europa (2012/2657(RSP)), printre ai cărei raportori (inițiatori) s-a aflat și Renate Weber (PnL/ALDE).

Situația generală - doar 105 voturi împotrivă:


Votanţi:594


Voturi pentru:
430


Voturi împotrivă:
105


Abţineri:
59

Lista de vot a delegației de europarlamentari din România - aici

Doar un singur vot împotrivă (Sebastian Bodu, CONTRAR liniei grupului PPE), 8 nu au votat, iar restul până la 32 (adică 23 de europarlamentari) au votat pentru rezoluție. Toate cele trei grupuri care au europarlamentari din România (PPE, S&D, ALDE) au dat consemn de vot pentru rezoluție. Rovana Plumb a demisionat din PE, acum este ministrul mediului, înainte erau 33 de europarlamentari din România. De la grupurile socialist (S&D), liberal (ALDE) și eurocomunist-ecologiste (Greens/EFA și GUE-NGL) nu a fost niciun vot împotrivă, toți au votat pentru, cu excepția a cinci abțineri de la grupul socialist.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Spalarea pe creier are efecte...

Riddick spunea...

Cei de la PE sunt manipulatori, nu manipulați. Știu exact la ce s-au băgat.

Crystal Clear spunea...

Corect. Foarte buna observatie !

Anonim spunea...

Foarte bine! Dovedim ca intr-adevar credem in valorile europene! Bravo celor ce au votat aceasta Rezolutie de bun-simt!

Riddick spunea...

Ori ești prost, ori ești propagandist, ori ești ironic.

Crystal Clear spunea...

E tradator.Pe bani europeni...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: