24 mai 2012

Lobby-ul pro-gay are ecou printre europarlamentarii din România



Parlamentul European a votat Rezoluția referitoare la combaterea homofobiei în Europa (2012/2657(RSP)), printre ai cărei raportori (inițiatori) s-a aflat și Renate Weber (PnL/ALDE).

Situația generală - doar 105 voturi împotrivă:


Votanţi:594


Voturi pentru:
430


Voturi împotrivă:
105


Abţineri:
59

Lista de vot a delegației de europarlamentari din România - aici

Doar un singur vot împotrivă (Sebastian Bodu, CONTRAR liniei grupului PPE), 8 nu au votat, iar restul până la 32 (adică 23 de europarlamentari) au votat pentru rezoluție. Toate cele trei grupuri care au europarlamentari din România (PPE, S&D, ALDE) au dat consemn de vot pentru rezoluție. Rovana Plumb a demisionat din PE, acum este ministrul mediului, înainte erau 33 de europarlamentari din România. De la grupurile socialist (S&D), liberal (ALDE) și eurocomunist-ecologiste (Greens/EFA și GUE-NGL) nu a fost niciun vot împotrivă, toți au votat pentru, cu excepția a cinci abțineri de la grupul socialist.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Spalarea pe creier are efecte...

Riddick spunea...

Cei de la PE sunt manipulatori, nu manipulați. Știu exact la ce s-au băgat.

Crystal Clear spunea...

Corect. Foarte buna observatie !

Anonim spunea...

Foarte bine! Dovedim ca intr-adevar credem in valorile europene! Bravo celor ce au votat aceasta Rezolutie de bun-simt!

Riddick spunea...

Ori ești prost, ori ești propagandist, ori ești ironic.

Crystal Clear spunea...

E tradator.Pe bani europeni...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: