10 aprilie 2012

Spune, spune, moș bătrâne...Spune - caii când se fură ?

Noaptea, pe fulgerătură,
Atuncea caii se fură.


Radu Câmpeanu, după ce a spus că sub Băsescu România trece prin cea mai neagră și mai periculoasă perioadă a sa, ca “om de dreapta”, a declarat următoarele:

 “PRM este un partid de dreapta condus de un foarte bun român, nu poate fi comparat cu PP-DD”. 

În Linie Dreaptă

2 comentarii :

Anonim spunea...

Să ne amintim şi de o altă cugetare a lui Câmpeanu: "Ion Iliescu a făcut şi multe lucruri bune".
http://wp.me/pjejF-2QD

înregistrare video cu conversaţie ţinută pentru ziarul "Adevărul"
http://adevarultv.net/#categoria-la-masa-adevarului-83-video-la-masa-adevarului-radu-campeanu-3769-lista-pagina-1

Riddick spunea...

Pâi nu Ilici l-a pus la PnL în ianuarie 1990 ? Pe 28 ianuarie 1990 a cerut retragerea manifestanţilor liberali din Piaţa Victoriei, iar în iulie a urcat pe scenă la Ateneu cînd a depus Ilici primul jurământ şi a dat mâna cu el un minut, rânjind. Restul opoziţiei şi ambasadorul american Alan Green au boicotat ceremonia.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Sever Voinescu, 2019: "Îmi dau bine seama că o Românie desprinsă de Uniune sau o Uniune mai slabă cu România în interior ar fi, pentru mine și pentru cei din jurul meu, scenarii de coșmar. Încercînd să-mi exersez luciditatea pe cît pot, văd așa: dacă acest popor român al meu, cu suma lui de defecte și calități, ajunge să fie deplin suveran în propria noastră țară va fi o nenorocire, înainte de toate, pentru noi înșine. Dezastrul pentru România ar fi să încapă exclusiv pe mîna românilor! Dacă vrem să trăim cît de cît în siguranță și cît de cît în prosperitate, nu o putem face decît în interiorul UE, supunîndu-ne regulilor UE. [...] În condițiile lumii românești, este imposibil să fii conservator și să vrei să ieșim din UE. Pentru simplul motiv că un conservator știe că suveranitatea nu este un scop, ci un mijloc. Un conservator știe că scopul unei națiuni este prezervarea și prosperitatea. Suveranitatea este doar un mijloc – mă ajută sau nu să ating scopul? Lucid, lucid pînă la durere, răspunsul meu este că poporul român, așa cum este el acum, nu este capabil să folosească suveranitatea în scopul prezervării și creșterii prosperității sale."

Postări populare (nu P.P.E. !):