10 aprilie 2012

Spune, spune, moș bătrâne...



Spune - caii când se fură ?

Noaptea, pe fulgerătură,
Atuncea caii se fură.


Radu Câmpeanu, după ce a spus că sub Băsescu România trece prin cea mai neagră și mai periculoasă perioadă a sa, ca “om de dreapta”, a declarat următoarele:

 “PRM este un partid de dreapta condus de un foarte bun român, nu poate fi comparat cu PP-DD”. 

În Linie Dreaptă

2 comentarii :

Anonim spunea...

Să ne amintim şi de o altă cugetare a lui Câmpeanu: "Ion Iliescu a făcut şi multe lucruri bune".
http://wp.me/pjejF-2QD

înregistrare video cu conversaţie ţinută pentru ziarul "Adevărul"
http://adevarultv.net/#categoria-la-masa-adevarului-83-video-la-masa-adevarului-radu-campeanu-3769-lista-pagina-1

Riddick spunea...

Pâi nu Ilici l-a pus la PnL în ianuarie 1990 ? Pe 28 ianuarie 1990 a cerut retragerea manifestanţilor liberali din Piaţa Victoriei, iar în iulie a urcat pe scenă la Ateneu cînd a depus Ilici primul jurământ şi a dat mâna cu el un minut, rânjind. Restul opoziţiei şi ambasadorul american Alan Green au boicotat ceremonia.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: