27 aprilie 2012

Cu ce s-a încărcat USL



http://1.bp.blogspot.com/-Lnzk2dQKyYw/T5oqAbYV3YI/AAAAAAAADBc/fM87aCLqYWE/s320/ungureanu_out.jpgIndiferent dacă va reuşi să formeze sau nu un guvern al său până la alegerile generale, USL nu se mai poate sustrage de la exprimarea unei poziţii asupra acestor chestiuni:

Acordul ACTA

Noua lege electorală

Ratificarea tratatului eurodiktatului fiscal

Relaţia cu FMI şi Banca Mondială 

Legea restituirilor (termen CEDO)








Altfel, e ca la cadril, doar o rotire de echipă. Un cadril în sistem.

5 comentarii :

Gogu spunea...

Despre ACTA va zice EXACT ce i se va spune(ordona) de la Bruxelles. Eurodiktatul va fi ratificat si jugul FMI si al BM va fi mentinut; fara aprobarea astora nu picau portocalii. Cu legea electorala va fi ceva tirguiala dar rezultatul va multumi pe toata lumea, mai putin pe cei care nu sint in ''club''.
Astea daca noi mai stam pe coada si asistam cum ne opereaza nemernicii astie fara anestezie !

Riddick spunea...

Ungureanu e terminat. Întotdeauna a fost, dar acum e evident. Îl vor urma inşi spălaţi pe creier sau care sunt parte la un scenariu - înlocuirea dreptei cu o excrescenţă suspectă, un fake.

Riddick spunea...

Gogu, acum lumea va vedea că trec şi pe voturile USL.

Că mai erau unii nelămuriţi în privinţa asta.

Gogu spunea...

@Riddick
Mai exista, oare, vreo indoiala ca ''puterea'' si ''opozitia'' au trait toti acesti ani, ultimii 3 -4, dar si din 1990 incoace, INTR-O CONTINUA COMPLICITATE(eu am auzit unele ''amanunte'' de infarct pe aceasta tema) ?! Noi am fost doar niste spectatori naivi si subiecti de experimente, uneori criminale !
Sa vezi cum se va rezolva si cu gazele de sist, cu aurul, cu cuprul, sarea, posta, hidrocentralele, distributiile, TAROM-ul, CFR-ul si cite vor mai fi ramas.
Si se va rezolva si cu REGIONALIZAREA(de reamintit ca PSD-ul si-a reorganizat structura teritoriala pe criteriul regional)si noi tot spectatori vom fi.
Apoi, eu voi ''pleca'', la fel si tu, iti doresc sa ti se intimple peste vre0 50 de ani, dar nu vei scapa, vor veni altii configurati direct ca internationalisti, ca oameni ce nu vor gindi decit la propria lor persoana(nici copiii lor nu-i vor mai interesa)si asa, catinel, ''satu' universal'' e gata !
Ei, ce zici, e un scenariu credibil ?!

Riddick spunea...

Vor merge pe burtă până după alegerile generale. UDMR vrea alegeri mai repede că au mai apărut două partide ungurești, și nu se știe.

Lumea s-a mai deșteptat, însă nu vine la vot că nu vede alternativa. Dar ea va apărea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: