26 ianuarie 2012

Nica Leon Show (II)



Nica Leon Show (I)

Nica Leon [ 26.01.2012 ]
Mai, avocatelule, de ce iti chinui tu neuronii cu probleme atit de complicate? Vrei cumva sa ii trezesti si sa moara de suprasolicitare sau vrei sa fi acuzat de port ilegal de cap?! Daca ai fi avut oarece minte ai fi inteles, poate, ca obligatiunile, pe care le propui trebuiesc cindva platite. Si cine sa le plateasca? Nu cumva prostimea, care nu are decit vina ca a fost si este o masa amorfa, care atunci cind nu a fost spectatoarea propriei sale nenorociri a votat numai cu criminalii-comunisti. Asa fiind, poate fi drept, deci constitutional, ca tot victimele sa fie obligate sa plateasca, din banii lor, adunati la bugetul de stat, obligatiunile pe care le propui tu, cu nonsalanta sau iresponsabilitate? Numai pentru vina de a fi lasi si prosti trebuie ei, cei multi, ce nu au participat direct la jefuirea proprietatilor sa fie obligati sa plateasca despagubiri? In mod normal, daca ai fi fost serios si competent, trebuia sa intelegi ca tot ceea ce a fost furat de reprezentantii statului tilhar, criminal-comunist, este obligatoriu sa fie restituit pagubitilor, iar daunele pe care respectivii le-au suferit sa fie suportate numai din averile tilharilor si nu din buzunarele jefuite si saracite tot de reprezentantii criminalilor-comunisti. Daca ai fi fost competent ar fi trebuit deja sa stii ca toate legile date in aceasta materie, de reprezentantii statului tilhar, nu sint drepte si deci, nici nu se afla in vigoare, conform art. 150(154) alin. 1 din pingarita Constitutie a Romaniei.

Nica Leon [ 26.01.2012 ]
Au facut asa cum spui pentru ca au avut girul prostilor care i-a votat cu indirjire.

Nica Leon [ 26.01.2012 ]
Rodica, cred ca mai inainte de a te apuca de scris, ar fi trebuit sa te uiti nitel peste anuarul statistic, unde ai fi vazut ca peste 58% dintre cei ce locuiesc pe aceste jefuite si napastuite meleaguri au mai multe sau mai putine scame pe creier. Prin cele scrise de tine dovedesti si ca nu ai ajuns inca nici macar la stadiul de cetatean, pentru ca, dupa ce, in ultimii 22 de ani, votati cu indirjire numai cu hotii, acum ai vrea sa impui ideia conform carora complicii criminalilor-comunisti, ce i-au tilharit pe proprietari, cind le-au jefuit averile imobiliare, ar trebui sa fie considerati cumparatori de buna credinta, a imobilelor furate de reprezentantii unui stat tilhar, care apoi a vindut bunurile pe care le furase. Tie ti se pare normal asa ceva? Crezi tu ca poate fi un stat de drept statul care, pentru a isi proteja faptele ticaloase si pe cei ce le-au infaptuit, a dat, prin incalcarea Constitutiei Romaniei, Legea nr. 112/1995? In ceea ce priveste mafiile imobiliare ai dreptate numai partial. Cum ai vrea tu ca respectivii sa fie cercetati si pedepsiti in tara hotilor si a prostilor, care au votat numai cu criminalii-comunisti, dupa care, culmea, sa aiba si pretentia de a gasi dreptate?

http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Solutii/Emiterea-de-obligatiuni-ar-rezolva-problema-despagubirilor-si-ar-scapa-Romania-de-sanctiuni-3984#comentarii

Nica Leon [ 26.01.2012 ]
Mai, Ogarule, tu, probabil din cauza ca alergi dupa muste nu mai vezi, cu detasare, realitatea. Prima putere in stat care incalca flagrant, zilnic si in masa prezumtia de nevinovatie este chiar justitia. Tu nu ai aflat ca nu esti lasat sa iti exerciti dreptul constitutional de la art. 21 daca nu te lasi pipait si perchezitionat, fara mandat, de gealatii ce pazesc usile de acces la instante? Mai nou am vazut ca si jandarmeria procedeaza la fel, cind a instalat filtre, cind a filmat si i-a perchezitionat pe cei ce doreau sa isi exercite, la Piata Universitatii, dreptul prevazut de art. 39 din terfelita Constitutie a Romaniei. Dar, numai asta poate fi soarta unei tari locuite de vite.
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Presedintele-incalca-prezumtia-de-nevinovatie-132#comentarii

Nica Leon [ 26.01.2012 ]
Ca orice institutie parazitata de criminalii-comunisti si curtea constitutionala nu putea decit sa isi dovedeasca ura feroce, pe care a probat-o de mult prea multe ori, impotriva dreptatii, a adevarului, a semanticii limbii oficiale, a drepturilor fundamentale si a altor prevederi aflate in pingarita Constitutie a Romaniei. Dar, ce ati vrea si cum ati vrea sa fie in tara vitelor, in care prostimea voteaza numai cu criminalii-comunisti?
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Georgiana-Iorgulescu-Curtea-Constitutionala-nu-avea-dreptul-sa-se-pronunte-asupra-alegerilor-pentru-CSM-2982#comentarii

Capitalismul, care capitalism?! Cumva asta tocmit p-aici de criminalii-comunisti ce au jefuit Romania, cu largul concurs al vitelor, care le-au dat puterea, dupa ce eu infruntasem gloantele pentru a le darui astfel posibilitatea sa faca saltul din haznaua in care se complaceau tacute, in rindul oamenilor? Poza atasata este sugestiv, ea infatisindu-l pe criminalul ce a pus bazele indobitocirii de stat al gloatelor, pe care el le-a urit cu tarie.
http://spunesitu.adevarul.ro/Economic/Dezbateri/Capitalismul-nu-trebuie-scos-tap-ispasitor-pentru-criza-economica--9386#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Cind va fi condamnat criminalul-comunist jos iliescu ilici ion si cind prostimea se va trezi si nu va mai trage numai la cacat.
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Cand-vor-mai-primi-bugetarii-drepturile-salariale-obtinute-in-instante-Ce-se-intampla-daca-Inalta-Curte-va-decide-ca-amanarea-datoriilor-pe-care-statul-le-are-fata-de-bugetari-este-nelegala-8803#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Si eu am o mare speranta, ca parchetul sa finalizeze plingerea penala pe care am formulat-o impotriva criminalului-tradator mihai, pe care doresc sa il vad aruncat in inchisoare cit mai curind.
http://spunesitu.adevarul.ro/Societate/Dezbateri/Mesajul-Regelui-de-Craciun-9807#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Sentinta este inca o dovada ca stricata aia proasta si oarba, cu balanta masluita, exista intr-un stat locuit de natarai, ce nu poate fi un stat de drept, ci numai de drepti, in sens cazon, desigur.
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Judecatoria-Sectorului-1-considera-ca-Basescu-a-fost-violent-cu-copilul-Sati-fie-rusine-Traian-Basescu-9717#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Dorino, tu stii ce spunea marele geniu Mihai Eminescu, despre minea unora ca tine? Discursul a fost numai o dovada a neputintei unuia ce s-a aninat de putere, din vina prostilor, in ultimii 22 de ani. A fost, de asemena, o graitoare dovada ca aceasta tara locuita de tembeli nu este un stat de drept, cu o hazna in care criminalii-comunisti zburda liberi, ba mai dau si lectii, fiind si foarte bine platiti. Dar, cum ar putea fi altfel, cind una ca tine, cu neuronii in curs de putrefactie, isi da cu presupusul, nefiind in satare nici macar sa vada padurea de copaci.
http://spunesitu.adevarul.ro/Editorial/Discursul-urii-9883#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Ce natarai! Cum sa se poata schimba handicapatul criminal-tradator ce se crede rege, dupa o viata ticaloasa, acum, cind este cu ambele picioare in groapa? Oare nu se stie cite sute de mii de famili se roaga sa nu-i moara altul inaintea acestui raufacator, care a deschis larg portile tarii, invitindu-i pe comunistisa o ocupe?
http://spunesitu.adevarul.ro/Societate/Dezbateri/Exemplul-regelui-ne-face-sa-ne-intrebam-oare-schimbarea-nu-trebuie-sa-inceapa-cu-noi-insine-9523#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Ascultati-l. El stie bine ce spune, pentru ca el este unul dintre cei ce au jefuit Romania si pe umilii sai locuitori, prin praduirea Intreprinderii de Stat PETROMIDIA, bun public inalienabil. Dar cum in tara prostilor pina si tilharii dau lectii, aproape ca a devenit ceva normal ca prostii, cind nu dau lectii si cind nu emit judecati de sa se vaite, sa fure si sa distruga.
http://spunesitu.adevarul.ro/Economic/Dezbateri/Dinu-Patriciu-predeve-vremuri-grele-Cum-va-pregatiti-pentru-al-doilea-val-de-recesiune-9460#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Intr-un mod total nemeritat. Daca aceasta tara ar fi avut si oameni, nu numai vite si ar fi fost un stat de drept, criminalul-tradator mihai ar fi trebuit sa zaca cel putin in aceeasi celula in care a fost aruncat bunicul meu, ca urmare a tradarii Romaniei de catre handicapatul ce se viseaza inca rege, in tara cretinior.

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Mario, ai noroc ca prostia nu doare! Daca ai fi avut un dram de minte ai fi stiut ca ati votat, la 20 mai 1990, in proportie de peste 85%, pe nepotul lui Cioaba, adica pe criminalul-comunist iliescu ion ilici, iar azi, ca tembelii va dorit un alt gunoi. Rusine, dar cum sa stie vitele ce este rusinea?!

http://spunesitu.adevarul.ro/Societate/Dezbateri/Cum-isi-petrece-Familia-Regala-Craciunul-si-Anul-Nou-9806#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Mioaro, am convingerea ca esti o fiinta fericita. Daca ai fi avut un dram de minte ai fi putut intelege ca nu este vinovat ca prostimea, in ultimii 22 deani, a votat numai cu criminalii-comunisti, doar din postura de spectatoare a propriei ei nenorociri. Asa ca, mai inainte sa iti fortezi neruronii, ce stau acum sa moara, ai face bine sa deschizi ochii.
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Traian-Basescu-considera-ca-instantele-de-judecata-sunt-cel-mai-puternic-pilon-de-decredibilizare-a-Romaniei-97#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Cind am declansat si am condus, la victorie Revolutia romana, am impus printre idealurile ei si acela care spunea ca statul nu mai are dreptul sa se creada si sa se manifeste ca proprietar al averilor private ale locuitorilor romani, cum se manifesta, pina atunci statul dictatorial. Din pacate, prostima a votat, de 22 de ani, numai cu criminalii-comunisti, motgiv pentru care proprietatea publica a romanilor a fost jefuita cu largul concurs al votantilor tembeli, iar proprietatea privata a ramas tot la stat, care are si azi tupeul sa o impoziteye, desi nu este de drept a lui. Tocmai pentru ca avutia nationala a fost jefuita sistematic, prin incalcarea flagranta a prevederilor pingaritei Constitutii a Romaniei, cind aceasta tara va avea un popor adevarat, poate va deveni atunci un stat de drept, care va fi obligat sa verifice si modul de dobindire a averilor imbogatitilor prin jefuirea avutiei nationale. Pina atunci insa, desteapta-te romane, ca ai dormit destul nesimtitule.
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Proprietatea-privata-trece-la-ilicit-Sunteti-de-acord-sa-fim-considerati-evazionisti-din-oficiu-7689#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Si numai aceasta intrebare dovedeste ca Romania nu este un stat de drept. Astazi justitia desi este independenta se manifesta ca odinioara cind parasuta aia proasta, oarba si cu balanta masluita sustinea, la greu bestialul sistem crtiminal-comunist., iar azi se comporta la fel. Corect ar fi fost sa se intrebe cind va deveni justitia dreapta? Raspunsul este, cind se va schimba radical si Legea nr. 317/2004 si cind C.S.M.-ul va face saltul de la consiliere la controlul efectiv al magistratilor care isi bat joc de dreptate, de adevar dar si de drepturile justitiabililor, ca si de obligatiile lor de serviciu.
http://spunesitu.adevarul.ro/Justitie/Dezbateri/Cum-garantam-independenta-justitiei-9263#comentarii

Nica Leon [ 25.01.2012 ]
Pentru latinist. Abordarea dvs. este simplista si profund neserioasa. Scrieti mult dar pe linga subiect, ceea ce dovedeste numai ca sinteti un biet roman. Daca ati fi fost serios ati fi putut intelege ca tradatorul handicapat mihai, ce fusese facut maresal, nu si rege, de drept, in timp de razboi a complotat cu inamicul, fapta ce se numeste crima de inalta tradare. Sa va amintest si ca se destrabala si hirjonea cu o agenta a N.K.V.D-ului, in timp ce soldatii luptau in transee, pentru libertatea si onoarea Romaniei, nu cred ca ar mai avea rost. Dar, plecind numai de la pozitia sa de maresal, cum poate fi numit unul care, grabit de iminenta semnari unui armistitiu cu sovieticii, a dat o lovitura de stat, lasind astfel armata, aflata in lupta cu invadatorii, fara conducere, dupa care el, criminalul, s-a ascuns. In acest fel toti generalii din statul major nu au mai avut posibilitatea sa faca planuri de operatiuni, adaptate la noile conditii, iar lipsa de actiune a dat prilejul sovieticilor sa captureze, fara lupta si sa faca prizonieri o mare parte dintre militari aflati pina atunci in plina lupta cu dusmanul, fiind pusa astfel tara pe tava comunistilor. Si pentru ca vorbiti de razboi, de deznodamintul sau programat inca inainte de a fi inceput, ca si de neinformarea unora, poate explicati dvs. in ce a constat pactul semnat de Ben Gurion cu Hitler, cu mult inainte de declansarea lui. In rest toate sint asa cum am afirmat, criminalul argeseanu mihai, pe care numai tembelii il cred rege, nu este decit un inrait tradator, un nimeni, un gugoi, dupa cum in considera si astazi rudele sale de singe, din Marea Britanie, care ma intrebau in 1990, cum este posibil ca dupa un nimeni (cum il socoteau ei pe dictatorul comunist-criminal ceausescu) sa doreasca unii dintre romani un alt nimeni-tradator, care atunci cind s-a refugiat la ei a facut numai munci de sluga.

Nica Leon [ 26.01.2012 ]
Celor cu mintea mult prea ratacita si fixata numai pe impresi nu le mai raspund, pentru ca pierd timpul. Stiu ca adevarul supara, iar unii mult prea lasi si prea prosti sa luptepentru a isi apara idealurile, la timpul potrivit si nu post factum, le este greu sa isi recunoasca defectele si neputinta, iar acum mai viseaza inca la cai morti. Dumnezeu sa ii ierte!

Nica Leon [ 23.01.2012 ]
Mariane, esti intr-o grava eroare. Tu nu reusesti sa vezi padurea de copaci. Asa fac insa si majoritatea locuitorilor acestei tari, distrusa de prostime, pentru ca ei au aplaudat criminalii-comunisti invitati de tradarorul mihai, sa ocupe, sa deporteze, sa ucida, sa jefuiasca si sa comunize Romania. Tot prostimea, a votat iarasi cu criminalii-comunisti si dupa ce eu declansasem si condusesem la victorie Revolutia romana din Decembrie 1989, gloata care nu a vrut sa ia seama la indemnurile, povetele si predictiile mele. Aia de care vorbesti tu nu s-au nascut in scaunele puterii, ci au fost votati, chiar si in libertate doar de viermii care sint cei mai vinovati ca au distrus tara. Apoi, daca ai avea oarece capacitate de analiza ai reusi sa intelegi, poate prostiile pe care le-ai scris. Cei pe care tu ii enumeri sint majoritatea locuitorilor Romani, care conduc o gloata amorfa, incapabila sa inteleaga macar ce este cu ea. Vezi tu, prostimea fuge ca dracu de tamiie de adevar!

Nica Leon [ 22.01.2012 ]
Mai bine ar fi fost daca criminalul tradator mihai ar fi explicat de ce si-a tradat tara si a pus-o pe tava sovieticilor. Asemenea vite criminale, care profita de inocenta romanilor, nu pot decit sa imi sporeasca greata. Binefacatorul Romaniei.

http://spunesitu.adevarul.ro/Politic/Dezbateri/Familia-Regala-este-alaturi-sufleteste-de-cei-care-au-nevoie-de-incurajare-si-solidaritate-Clasa-politica-are-datoria-de-a-da-raspunsurile-pe-care-oamenii-le-asteapta-9873#comentarii

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

E intr-o dunga si asta...

Riddick spunea...

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: