17 ianuarie 2012

Gata, s-a rezolvat. "Fără comentarii".



Europarlamentarul Petru Luhan (PDL/PPE) scrie pe blogul personal (a dat și un comunicat):
Constituţia europeană garantează, la fel ca şi Constituţia României, dreptul cetăţenilor la liberă exprimare. Oricine este liber să îşi prezinte public nemulţumirile, în aşa fel încât să se facă auzit. Atât timp cât modul de manifestare este civilizat, orice om se poate exprima, inclusiv în stradă, dacă este cazul.
Însă, să fie foarte clar, libertatea de exprimare nu are absolut nimic în comun cu violenţa. Actele de vandalism şi huliganism trebuie condamnate ferm, iar răspunsul autorităţilor trebuie să fie în consecinţă. Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, atât cei care se pretează la acte de violenţă, cât şi cei care instigă la astfel de manifestări. [...]
Ăsta bate câmpii ? Care "constituție europeană" ?! Asemenea afirmații nu sunt întâmplătoare și nu trebuie trecute cu vederea, doar că "sunt ai noștri" (ai noștri my ass). Așa că i-am scris următorul comentariu la articol (am fost inspirat să salvez imaginea, cunoșteam "marfa"):
Ei, bine, comentariul a fost șters (gata, "s-a moderat"). 

UPDATE: Oops... mă logasem cu alt browser (Chrome) și nu apărea comentariul ținut la moderare. Cu browserul dinainte este vizibil. Să vedem în continuare ce și cum.

UPDATE  2: Comentariul a fost șters, a apărut următorul articol, la cel precedent scrie "fără comentarii".

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Tot felul de propagandisti ajung la PE.
Ar trebui sa-si ceara scuze

Riddick spunea...

Sunt curios ce va urma, ce va face/răspunde.

Crystal Clear spunea...

Eu cred ca...... NIMIC
Tipul e si las


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: