17 ianuarie 2012

Gata, s-a rezolvat. "Fără comentarii".



Europarlamentarul Petru Luhan (PDL/PPE) scrie pe blogul personal (a dat și un comunicat):
Constituţia europeană garantează, la fel ca şi Constituţia României, dreptul cetăţenilor la liberă exprimare. Oricine este liber să îşi prezinte public nemulţumirile, în aşa fel încât să se facă auzit. Atât timp cât modul de manifestare este civilizat, orice om se poate exprima, inclusiv în stradă, dacă este cazul.
Însă, să fie foarte clar, libertatea de exprimare nu are absolut nimic în comun cu violenţa. Actele de vandalism şi huliganism trebuie condamnate ferm, iar răspunsul autorităţilor trebuie să fie în consecinţă. Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, atât cei care se pretează la acte de violenţă, cât şi cei care instigă la astfel de manifestări. [...]
Ăsta bate câmpii ? Care "constituție europeană" ?! Asemenea afirmații nu sunt întâmplătoare și nu trebuie trecute cu vederea, doar că "sunt ai noștri" (ai noștri my ass). Așa că i-am scris următorul comentariu la articol (am fost inspirat să salvez imaginea, cunoșteam "marfa"):
Ei, bine, comentariul a fost șters (gata, "s-a moderat"). 

UPDATE: Oops... mă logasem cu alt browser (Chrome) și nu apărea comentariul ținut la moderare. Cu browserul dinainte este vizibil. Să vedem în continuare ce și cum.

UPDATE  2: Comentariul a fost șters, a apărut următorul articol, la cel precedent scrie "fără comentarii".

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Tot felul de propagandisti ajung la PE.
Ar trebui sa-si ceara scuze

Riddick spunea...

Sunt curios ce va urma, ce va face/răspunde.

Crystal Clear spunea...

Eu cred ca...... NIMIC
Tipul e si las


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: