15 octombrie 2011

Evident, USL l-ar pune premier pe Năstase



E prima dată când aud pe cineva de la PDL spunând acest lucru evident - Roberta Anastase:

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Roberta Anastase a spus, sâmbătă, la Convenţia Naţională a femeilor din PDL, că USL îl pregăteşte pe Adrian Năstase pentru funcţia de premier iar cu Victor Ponta "joacă la cacealma".

"Ar fi de bun simţ ca PSD să spună că nu Ponta va fi premier al României dacă USL câştigă alegerile, pentru că de fapt USL îşi doreşte un alt candidat, vocal şi într-o campanie de imagine extraordinară, şi anume pe Adrian Năstase'', a arătat Anastase.

7 comentarii :

Anonim spunea...

Este peste puterea mea de a suporta ! Peroana aceasta, ca si altele, de ambe sexe, din ''zona''respectiva, au ''minunata'' capacitate de a enerva atit de mult, incit USL nu mai are nevoie de campanie electorala. Tupeul, impostura, cinismul iresponsabil, lipsa de moralitate, tendinta permanenta de a epata, dispretul fata de ''muritorii de rind'' etc. sint ''calitati'' ce nu dau gres; conduc direct la neant ! Priviti ce a patit PNT-cd-ul !

Riddick spunea...

Nu o lăudam pe Roberta Anastase, doar arătam că începe să se vorbească despre planul stângii de a-l readuce pe Năstase la Palatul Victoria.

"Tupeul, impostura, cinismul iresponsabil, lipsa de moralitate, tendinta permanenta de a epata, dispretul fata de ''muritorii de rind'' etc. sint ''calitati'' ce nu dau gres" - nu oare astea sunt şi "calităţile" lui Năstase ?

postoricanul spunea...

just came to my mind:

diferenta dintre Nastase si Anastase?

ultima are o litera mai mult la nume insa primul are o cifra in plus la IQ.

Crystal Clear spunea...

Cand am citit primul comantariu m-am gandit la A. Nastase.
R Anastase nu are "rafinamentul" lui Nastase.. ;)

Riddick spunea...

@postoricanul: IQ-ul e pt. el, şi împotriva noastră.

@Crystal Clear: A, nu. Năstase e un sybarit. ;-)

Crystal Clear spunea...

;))

Anonim spunea...

Nici nu am inteles ca fatuca aia este laudata ! Si nici nu-l vreau pe Nastase prim-ministru ! Nu am uitat ca, in 2004 am votat cu Basescu si nu cu Nastase care incepuse sa vinda tot ! Eu nu mai vreau sa vad oameni politici din actuala garnitura .Ei apartin epocii edificarii ''naturale'' a capitalismului ! Misiunea lor s-a terminat ! Trebuie altceva ! Altceva se cere in toata Lumea! Se apropie inca un prag istoric ce trebuie trecut ! Vom vedea !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: