15 octombrie 2011

Conferinţă EFD: Preparing for Euro Breakup



Pe 12 octombrie 2011, grupul europarlamentar EFD (Europe of Freedom & Democracy) a organizat conferinţa Preparing for Euro Breakup, la Parlamentul European.

>> Prezentarea conferinţei, pe site-ul EFD

Introducerea (cu intervenţii ale lui Nigel Farage)



Conferinţa - integral (2 ore)



>> ...şi traducerea: ESM-PUNEREA BAZELOR MAFIEI FINACIARE A UE  (pe blogul INFORMAŢII NECESARE)

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce lupta e ! Se chinuiesc sa scoata UE din socialism ...


Excelenta postare ! Completata si cu rezumatul discutiilor pe NR.


Urmatoarea la rand,de tradus !
Facem fiecare ce putem :)

Riddick spunea...

Tăcere totală în presa "românească". În schimb, aflăm de la "contele Bilderberg" cum că trebuie "să ne obişnuim cu noua normalitate" !

Riddick spunea...

Ce e pe NR e şi la linkul cu "Prezentarea conferinţei". :)

Crystal Clear spunea...

E revoltator ce face presa privind vizita Bilderbegilor ! In alte parti aruncau cu rosii in tovarasu' conte!
Ce manipulare oribila !

Am observat linkul - cu prezentarea conferintei, dar uitasem.
Ma tot minunam ca parca-l vazusem in engleza si pe urma s-a "transformat" in franceza ...:)))

Riddick spunea...

E "bilimb". :)

Crystal Clear spunea...

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: