12 octombrie 2011

Ce caută cel mai puternic om din lume în strada Doamnei? (CAPITAL)



Da' chiar, ce-o căuta ? Şi ce-o mai căuta purtător de cuvânt "al BNR", Adrian Vasilescu, la peste 75 de ani împliniţi ? Pe ăştia nu-i controlează nimeni ? (din România, adică...)

Sursa: EVZVicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg şi în acelaşi timp una dintre cele mai influente personalităţi din lume va ţine un discurs la Banca Naţională a României, în cadrul unei conferinţe cu titlul “Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane”

Conferinţa va avea loc vineri seara şi  va fi prezentată, cel mai probabil, de către Emil Hurezeanu. Jurnaliştii vor avea acces la lucrările conferinţei prin intermediul unei proiecţii video. Grupul Bildergberg este unul dintre cele mai discrete şi elitiste organizaţii din lume.

Din ea fac parte toţi potentaţii lumii de la guvernatori de bănci naţionale şi şefi de state până la preşedinţi de mari corporaţii şi chiar înalte feţe bisericeşti. Marile familii Rotschild şi Rockefeller, care au construit primele bănci moderne, ar fi şi ele prezente în acest grup.

2 comentarii :

Anonim spunea...

cred ca deciziile se iau in alta parte,zaharisitii astia nici de vuvuzele nu sunt buni ca in 2 ore uita ce trebuiau sa transmita.

Riddick spunea...

Nici eu nu cred că "nucleul" e la vedere. Doar se mai află una-alta, dar oficial - nimic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: