12 octombrie 2011

Ce caută cel mai puternic om din lume în strada Doamnei? (CAPITAL)



Da' chiar, ce-o căuta ? Şi ce-o mai căuta purtător de cuvânt "al BNR", Adrian Vasilescu, la peste 75 de ani împliniţi ? Pe ăştia nu-i controlează nimeni ? (din România, adică...)

Sursa: EVZVicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg şi în acelaşi timp una dintre cele mai influente personalităţi din lume va ţine un discurs la Banca Naţională a României, în cadrul unei conferinţe cu titlul “Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane”

Conferinţa va avea loc vineri seara şi  va fi prezentată, cel mai probabil, de către Emil Hurezeanu. Jurnaliştii vor avea acces la lucrările conferinţei prin intermediul unei proiecţii video. Grupul Bildergberg este unul dintre cele mai discrete şi elitiste organizaţii din lume.

Din ea fac parte toţi potentaţii lumii de la guvernatori de bănci naţionale şi şefi de state până la preşedinţi de mari corporaţii şi chiar înalte feţe bisericeşti. Marile familii Rotschild şi Rockefeller, care au construit primele bănci moderne, ar fi şi ele prezente în acest grup.

2 comentarii :

Anonim spunea...

cred ca deciziile se iau in alta parte,zaharisitii astia nici de vuvuzele nu sunt buni ca in 2 ore uita ce trebuiau sa transmita.

Riddick spunea...

Nici eu nu cred că "nucleul" e la vedere. Doar se mai află una-alta, dar oficial - nimic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: