04 septembrie 2011

Mumie-n parlament



Vă mai amintiţi propunerea lui Câmpeanu din 1992, regele-preşedinte ? Acum, tot de la PnL a plecat iniţiativa ?


Parlamentarii liberali au solicitat organizarea unei şedinţe festive de plen a Parlamentului, pe 25 octombrie, la care să participe Regele Mihai, cu prilejul împlinirii a 90 de ani de către Majestatea Sa.

''Săptămâna trecută, grupurile liberale au depus la birourile permanente ale celor două camere ale Parlamentului, solicitarea ca pe 25 octombrie Majestatea Sa Regele Mihai să vină în plenul camerelor reunite, în cadrul unei şedinţe festive, 25 octombrie fiind ziua de naştere a Majestăţii Sale, când împlineşte 90 de ani'', a declarat senatorul PNL, Puiu Haşotti, citat de Agerpres.

Regele Mihai a mai fost prezent în Parlament în decembrie 2006, cu ocazia şedinţei festive a Legislativului de atunci, în cadrul căreia preşedintele Traian Băsescu a prezentat Raportul privind analiza dictaturii comuniste din România.

Fostul suveran a renunţat atunci să vorbească de la tribună, preferând să adreseze un mesaj printr-un comunicat de presă dat publicităţii, la vremea respectivă, de Casa Regală.

11 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce patzachina !
Mi-am pierdut timpul sa-l vad prin '92 cred cand a venit la Bucuresti,carand copilul dupa mine ....

Cand ma gandesc cata energie am cheltuit cu toti mincinosii...
Mai bine imi vedeam de-ale mele

Riddick spunea...

Ar trebui să pună un decodor de voce, că nu înţelegi ce spune bâlbâitul. Ce farsă ne-a jucat în 1992 (eram în mulţime, şi eu).

Acum îl hâţână de sfori pe "principele Nicolae" (a ajuns un buflei de vreo 100kg), să vadă fraierii că "dinastia" are continuitate.

Crystal Clear spunea...

Da, tim minte ca parca l-au prezentat atunci pe Prens Nicolae

Vorba ta ,paraziti .....

Riddick spunea...

Avea 7 ani. Faptul că Margareta nu s-a măritat decât spre 50 de ani spune multe. A fost amanta lui Gordon Brown în studenţie, şi, desigur, avea (are ?) aceleaşi convingeri socialiste.

Crystal Clear spunea...

"A fost amanta lui Gordon Brown în studenţie"
Asta chiar ca-i tare !!!!!


Bineinteles ca avea aceleasi convinceri socialiste....

Riddick spunea...

Se ştia de ani de zile, a recunoscut şi public:

Prinţesa Margareta vorbeşte despre marea sa dragoste din tinereţe, Gordon Brown

http://www.realitatea.net/printesa-margareta-vorbeste-despre-marea-sa-dragoste-din-tinerete---gordon-brown_63033.html

Crystal Clear spunea...

Comentariu unui englez casatorit c-o romanca :

"Oh My God she actually is admitting being a former girlfriend of Gordon Brown is she that desperate for publicity, poor deranged Princess.The men from the local lunatic asylum are missing I think. pa pa "

Riddick spunea...

În mai 2007 tocmai credeau PSD şi PNL că instaurează "Reich-ul de 1000 de ani" socialist în România. Ăsta e contextul.

Crystal Clear spunea...

Ahaa......

Riddick spunea...

Suspendarea, alea-alea...

Crystal Clear spunea...

Ce increngatura, ce colcaiala....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: