27 iulie 2011

"Un oficial îngrozit" :)))


Am primit, la Bruxelles fiind, mesajul ingrozit din partea unui oficial european, uluit ca din Romania vin exact acest tip de semnal. Si nu din partea oricui, ci a unui senator PDL, domnul Iulian Urban, fara ca partidul sau sa fi luat imediat vreo pozitie oarecare, asa ar fi cerut cum minima ratiune de supravietuire politica in materie de relatii internationale.
Cristian Unteanu, trepăduş europeist...
Îngrozirea cred că vine mai degrabă din faptul că oamenii se trezesc şi cer să se isprăvească odată cu eurocircul, decât din ce a scris pe blog senatorul PDL Iulian Urban:
Discutam cu un roman care traieste in Norvegia.
El spunea ca daca ai trai in Scandinavia ai fi inteles cum s-a ajuns la gestul lui Breivik. De exemplu el spunea ca in Suedia, in curand musulmanii vor intrece la numar scandinavii.Ceea ce a facut tipul asta este ceva extrem, insa cam toti sunt satui de muslimii care vor sa se impuna peste tot,religios vorbind. Alta problema e ca muslimii traiesc pe seama statului, fiind asistati social, nu vor sa munceasca si baga la inaintare scuza ca ei vin din tari cu razboi. Alta problema e ca nu respecta cetatenii tarii in care se afla,nu le cunosc obiceiurile ,limba ,traditiile. Va suna ceva cunoscut ? Da va aduc eu aminte de motivul expulzarii tiganilor romani din Franta din 2010!!!
Daca poporul e dispretuit si ignorat de catre politicieni vom ajunge sa avem lunar cate unul care se apuca sa-si faca singur 'dreptate', disperat ca nu asculta nimeni aceste voci.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Bine a scris Iulian Urban !

Riddick spunea...

E cam bezmetic omu', ar fi bine să sistematizeze punctele de vedere. Dar nu o va face.

Un "conservator" improvizat. Am pus postarea ca să arăt contextul.

Crystal Clear spunea...

Da, pacat de el.Ar putea sa faca multedar e si el ghidonat...

Anonim spunea...

Iulian Orban este intr-atat de idiot incat nu stie nici macar ca Norvegia nu este tara membra a UE. A dorit sa se situeze in centru atentiei, urcandu-se pe mormanul de cadavre executate de dementul ala, si sa latre partitura extremista din pozitia de senator al Romaniei. Eu l-as fi dat afara din partid in prima secunda.

Riddick spunea...

Măcar se mai aude şi altceva din rândurile PDL, nu doar vocea "sectei".

Crystal Clear spunea...

Exact !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: