25 martie 2011

Glenn Beck: Is America on the wrong side?





Is America on the wrong side? One of the key players in tonight's show is Samantha Powers, the wife of Cass Sunstein, who was instrumental in advising Obama on Libya. She is a proponent of the Responsibility to Protest doctrine that the UN has used to invade Libya. Other Progressives like Richard Falk want to use that same doctrine to justify invading Israel. Powers herself has called for a Mammoth Protection Force against Israel. Tune into radio tomorrow for more on this development.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

GB avertizeaza ca invazia Lybiei intra de fapt in actiunea de inconjurare a Israelului in vederea invaziei acestuia pentru ca ar duce o politica de tip nazist in Gaza si Palestina .Ideea este adusa de o consiliera a lui Obama , sustinuta de Soros potrivindu-se perfect principiilor promovate de Open Society Institute
Oare sorosienii nostri, platiti si scoliti la acest institutut inteleg ca merg spre o NWO ?
Judeca si inteleg ceea ce se intampla ?

Riddick spunea...

Se întâmplă ceva foarte grav:

The OWG Prepares Civil War Across The Developed World

Vor să aducă pălălaia în Europa.

Crystal Clear spunea...

Occidentul nu va scapa de multiculturalism decat cu interventie militara ,varsare de sange,stat politienesc.

Da,vom ajunge s-o traim si pe asta,fara nici un dubiu.

Balamucul de la Londra este dovada

Riddick spunea...

Cameron e un trădător, nu ştiu ce mai aşteaptă conservatorii de nu-l dau jos. Frică de intrare în opoziţie ? dar să stai, aşa, şi să aplice altă agendă, în numele tău ?! În mai au referendum, pt schimbarea sistemului electoral (condiţie pusă de liberali pt guvernare cu conservatorii). Adică, să pătrundă mai mulţi trepăduşi de stânga, din partidele mici. Om vedea ce-o mai ieşi...

Crystal Clear spunea...

Ai vazut ce spune N Farage :
Au ajuns la conducere persoane care au cam aceeasi varsta, au urmat aceeasi scoala si au lucrat apoi numai la birou,facand politica.
Nici unul n-a avut de-a face cu viata reala, cu lupta pentru autofinantare ,pentru supravieturire.
De fapt nici unul n-a fost "capitalist" cu adevarat.
Situatia asta o intalnim si la noi dar si peste tot in Occident


http://riddick2.blogspot.com/2011/03/saturday-march-26-2011-farage-falls-for.html

Riddick spunea...

Marea Britanie e un os în gâtul Statului Europa, vor să-i submineze pe britanici, doar-doar or ceda...

Au mai facut blocade şi Napoleon, şi Hitler, tot degeaba.

Crystal Clear spunea...

Ce pacat ca n-avem si noi astfel de politicieni puternici care sa fie in stare sa se impuna in Occident, cum sunt Klaus sau Orban ! Ca sa poti face asta iti trebuie multa forta , hotarare , seriozitate si o educatie profunda.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: