16 februarie 2011

Ehehee...





Un motiv în plus pentru ca secta sa fie RASĂ la congres:


Propunere agreată de PPE

Conform aceloraşi surse, ideea desemnării unui premier tehnocrat, cu experienţă în domeniul economiei, ar fi fost discutată şi cu reprezentanţi ai Partidului Popular European (PPE) sau paternitatea acţiunii ar aparţine chiar PPE-ului.

http://www.curentul.ro/2011/index.php/Politic/Traian-Basescu-face-lobby-in-PDL-pentru-un-premier-tehnocrat.html

6 comentarii :

Riddick spunea...

Bine ar fi (de fapt, vital !) să se dea papucii definitiv şi Fundaţiei Konrad Adenauer (şi puşi pe linie moartă agenţii creaţi de aceasta).

Crystal Clear spunea...

Da, este oficina germana ,reprezentanta a PPE care tine sub control activitatea PDL

Gopo spunea...

Dar cine, prietene Riddick si onorat(a) Crystal Clear, sa ii rada? Ca sa se intample acest lucru, este nevoie de cineva care sa aibe intre picioare cea ce spaniolii numesc cojones. Ori, ma repet, Paduraru avea dreptate; in umbra lui Traian Basescu nici iarba nu a crescut, darami-te un lider adevarat? Vasile Blaga o sa se blegeasca pana la congres, Boc refuleaza in el, Frunzaverde e departe, Videanu si Brceanu sunt cu afacerile....Cine?

Riddick spunea...

Da... nu se prea vede un Lăpuşneanu pe-acolo.

Crystal Clear spunea...

Cum o fi Paduraru ?
E mare lucru ca a avut curajul sa spuna ceva .

Riddick spunea...

Vom vedea pe parcurs.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: