12 februarie 2011

Au şi englezii dudele lor

 

The House of Wind-sore

 

 

' I'm a parasite historian, not an economist ' 


Prince Charles the Sustainable Prince

6 comentarii :

Anonim spunea...

säracul,

sunt totzi uratzi , ca dracu.

pe deasupra perversi si ........

dar in timpul räzboiului, nu si-au pus coada pe spinare, au incärcat trenurile cu avutzii si au sterso, medaliatzi de STALIN:

ACUM; TOATE CASTELELE RENOVATE; INTRETZINUTE; LE PUN ROMANII IN MANA UNUIA; CE NU MERITÄ

DAR SE EXPLICÄ; GINERE DUDÄ SECURISTÄ; IUBIRE CU ILICI:

Crystal Clear spunea...

"Your Highness" Duda ....

Riddick spunea...

Clăpăugul s-a dus pe 9 mai în Piaţa Roşie, "65" de ani de la Marea Victorie.

Şarl, altă şarlă...

Graphite spunea...

Şarle, cotarle. Cum naiba să mai fii regalist, sau măcar simpatizant al ideii de regalitate în condiţiile astea? Când cei care ar trebui s-o reprezinte sunt primii care o ridiculizează (cu puţine, onorabile excepţii)?

Riddick spunea...

Şi Juan Carlos, care vine la vânători de urşi cu Ţiriac &Co e progresist, iar Albert de Monaco nu ştie cum să fie mai pe placul oligarhilor ruşi care trag pe Coasta de Azur.

Simeon von Saxa-Coburg und Gotha (din Bulgaria) face politică cu socialiştii, casa regală olandeză (de Orange/Orania) este întemeietoarea Grupului Bilderberg (prinţul Bernhard era colaborator al naziştilor)... and so on...

Riddick spunea...

Tăntălaul de Şarl n-a avut măcar curajul să divorţeze de "Lady Di", când aia îşi bătea joc de ei în public ani şi ani şi ani de zile. Nici măcar nu trebuia să participe la înmormântare. Iar cretinul ăla de Harry se pare că nici măcar nu e fiul lui.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: