13 februarie 2011

Ambasada rusească a luat la mişto MAE



Ia auziţi aici, comedie:

Comunicat de presă 

Întâlnire sportivă între diplomaţii români şi ruşi

Cu ocazia Zilei Diplomaţiei Ruse, Ambasada Federaţiei Ruse a organizat, sâmbătă, 12 februarie 2011, o competiţie sportivă la care au fost invitaţi şi diplomaţi din Ministerul Afacerilor Externe.

Evenimentul a avut loc la Şcoala Rusă din Bucureşti şi a constituit un bun prilej de întâlnire sportivă între diplomaţii din cele două ţări.

Participanţii au avut ocazia să se întreacă la patru competiţii sportive: baschet, tenis de masă, şah şi ştafetă veselă. Cea din urmă probă sportivă, ştafeta veselă, a surprins prin ineditul probelor, precum 'tragerea cablului', 'alergare cu două mingi de baschet', 'preluarea unui baston de ştafetă', generând o atmosferă de veselie şi bună dispoziţie.

La ceremonia de deschidere au participat ambasadorul Federaţiei Ruse, Excelenţa Sa, Alexander Churilin şi secretarul de stat în MAE, Anton Niculescu.


„Astăzi, noi marcăm Ziua Diplomatului. Apariţia acestei sărbători în calendarul datelor memorabile oglindeşte recunoaşterea de către conducerea Rusiei a aportului pe care multe generaţii de diplomaţi l-au adus, slujind cu abnegaţie patriei lor, învingând cu inteligenţa şi cuvântul, nerecurgând la puşti şi alte mijloace care depăşesc cadrul activităţii diplomatice".

Serghei Lavrov (interviu pentru Vocea Rusiei)

5 comentarii :

Anonim spunea...

hai ca e buna gluma: "diplomatie ruseasca fara arme"...cand s-a intamplat asta ca eu nu mi-am dat seama printre senilele sovietice....?

la mine pe blog Pentru ca 150 de vamesi corupti + un baronet PSD-ist au fost arestati, Curuletz Nastasian considera ca Basescu este "o mizerie de om"

Riddick spunea...

Baconschi e varză... murată...

Crystal Clear spunea...

Trebuiau sa gasesca un motiv si sa refuze bataia asta de joc

Riddick spunea...

Cine să găsească ? Cred că-i cheamă şi acasă, la cină...

Crystal Clear spunea...

Sau la sauna,SPA...
Se poarta


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: