04 ianuarie 2011

O să devenim o ţară de "minoritari" !



WTF ?! Încă mai cred că ştirea asta nu poate fi adevărată:
UPDATE Statul roman intentioneaza sa vanda o parte din participatia pe care o detine, astfel incat sa devina actionar minoritar. In cazul in care companiile care participa la proiect nu doresc sa cumpere aceste actiuni, statul roman va cauta alti investitori strategici. "Daca partenerii din actionariat doresc sa cumpere, suntem (n. red. statul roman) dispusi sa devenim minoritari. Daca ceilalti nu vor sa cumpere, trebuie sa gasim proceduri de modificare a statului companiei si sa gasim investitori strategici in alta parte pentru a ne diminua participatia, companii interesate sa investeasca in energia nucleara", a declarat pentru HotNews.ro, Tudor Serban, consilier al ministrului economiei.
STATUL ROMÂN MINORITAR LA ENERGONUCLEAR (la reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă, mai exact) !

După mintea lui Tudor Şerban, consilier al ministrului economiei.

Pâi eu zic să se orienteze către Iran, şi-aşa un director din MAE spunea"România are o poziţie clară şi transparentă cu privire la programul nuclear al Iranului şi consideră utilizarea energiei nucleare ca drept inalienabil al Iranului"!

Hai să facem şi SRL-uri nucleare, că tot aia e...

Treaba e ceva mai veche, acelaşi Tudor Şerban, moştenit de la Videanu, o lansase de anul trecut: Tudor Şerban: Vrem să rămânem cu o participaţie de 40% în EnergoNuclear (Money.ro).

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

In curand vor invita si China ,ca doar e "la moda"


In functiile astea administrative ,guvernamentale trebuie facuta curatenie cat mai repede.
Cand da vreunul o declaratie de stanga, afara cu el.
Asta ca sa inteleaga toti ca avem guvern de drepta , care iti cere sa muncesti singur nu sa astepti sa-ti dea altii

Riddick spunea...

Imbecilul ăsta de Tudor Şerban vorbeşte de "stat minoritar" la Cernavodă de o lună, şi nu l-a contrazis nimeni.

Vlădescu - azi - cică să luam bani de la china, nu de la FMI !

Crystal Clear spunea...

Vladescu care e omul lui Patriciu care e omul lui Putin care e mafiot kaghebist...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: