17 noiembrie 2010

Poliţia britanică este "selectivă"




Michael Savage: "Nu înţeleg ce ţară este asta!"

În Marea Britanie, pe 11 noiembrie (Remembrance Day) se organizează ceremonii în memoria militarilor care au murit în luptă (mai ales în primul război mondial).

Ceremonia din acest an de la Londra a fost perturbată de un grup de militanţi islamişti, care, în momentul de reculegere de la ora 11, au început să scandeze lozinci provocatoare: "Soldații britanici ard în Infern”, “Morții noștri sunt în Paradis, morții voștri au ajuns în Infern”, "Islamul va domina".

Aceasta a atras riposta non-violentă a militanţilor EDL (English Defense League), iar poliţia a intervenit... împotriva acestora, ignorându-i pe islamişti.

Comentariul - Michael Savage.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Mi-a placut finalul:
"I just don't understand what kind of country is that anymore "...

Acum, vad ca exat asta ai remarcat si tu.

Este foarte grav .Lucrurile o iau razna peste tot

Riddick spunea...

Tot nu i s-a ridicat încă interdicţia de a intra în Marea Britanie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: