17 noiembrie 2010

Robert Negoiţă. Brrrr...



Convorbirea dintre Negoiţă şi Cornel Relu Costan

Robert Negoiţă (RN) - Nu, chiar nu pot să ajung. Da' ce voiam eu să-ţi zic. Blondinul acela?
Cornel Relu Costan (CRC) - N-am rezolvat
RN - Nu ai rezolvat, ă?
CRC - Nu.
RN - A!
CRC - Au mai încercat ei (neinteligibil). Nu a mers.
RN - Cum?
CRC - Au mai încercat şi aici o dată, ieri.
RN - Aha! Şi nu, ă?
CRC - A, bine, îl las uşor aşa!
RN - Dar cu puştanul acela cu părul scurt, ai mai mişcat ceva, sau...?
CRC - Care? De mult?
RN - Da, acela din prima serie.
CRC - A! Păi o să vină la Dorally acum.
RN - Da?
CRC - Îhî.
RN - Şi acolo ai mişcat ceva sau...
CRC - Nu.
RN - Ă?
CRC - Nu, că aici ştii că nu prea este loc. Pentru mine cel puţin.
RN - Da, da, da, da, da.
CRC - Pentru mine nu prea e. Dar acum, sâmbătă e lot reprezentativ. Reprezentativ, reprezentativ,  e fashion (neinteligibil)!

"Peştii" au fost eliberaţi definitiv

Cei doi proxeneţi, Cornel Costan şi Ion Tămârjan, cei care au livrat fete mai multor politicieni români, au fost eliberaţi, ieri, definitiv. Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul declarat de cei doi împotriva arestării. Bărbaţii sunt acuzaţi că, sub paravanul a două agenţii de modelling, scoteau tinere la produs în ţară şi în străinătate.

*  *  *

Convorbirea dintre parlamentarul PSD Robert Negoiţă şi un "impresar" (sursa). 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: