17 noiembrie 2010

Poliţia britanică este "selectivă"




Michael Savage: "Nu înţeleg ce ţară este asta!"

În Marea Britanie, pe 11 noiembrie (Remembrance Day) se organizează ceremonii în memoria militarilor care au murit în luptă (mai ales în primul război mondial).

Ceremonia din acest an de la Londra a fost perturbată de un grup de militanţi islamişti, care, în momentul de reculegere de la ora 11, au început să scandeze lozinci provocatoare: "Soldații britanici ard în Infern”, “Morții noștri sunt în Paradis, morții voștri au ajuns în Infern”, "Islamul va domina".

Aceasta a atras riposta non-violentă a militanţilor EDL (English Defense League), iar poliţia a intervenit... împotriva acestora, ignorându-i pe islamişti.

Comentariul - Michael Savage.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Mi-a placut finalul:
"I just don't understand what kind of country is that anymore "...

Acum, vad ca exat asta ai remarcat si tu.

Este foarte grav .Lucrurile o iau razna peste tot

Riddick spunea...

Tot nu i s-a ridicat încă interdicţia de a intra în Marea Britanie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: