15 noiembrie 2010

În mod neaşteptat, coaliţia guvernamentală rezistă (încă)



Trebuie spus, din capul locului - prezentarea UDMR sau a grupului minorităţilor naţionale la aşa-zisa "convocare" a PNL ar fi fost un semnal clar de fractură şi de spargere iminentă a coaliţiei.

Pambuccian: “Cum să mergi la întâlnire cu cineva care vrea să te omoare?”

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Da, interesant.La cat circ de prost gust se preteaza Antonescu avem in sfarsit reactii normale.
Nu cred ca PNL se astepta sa fie refuzat

Riddick spunea...

Apare falsa ceartă PSD-PNL, cu miză în influenţarea alegerilor de la congresul PDL (oamenii "de dialog", ar avea mai multe şanse, cică, să recreeze o alianţă PDL-PNL).

Crystal Clear spunea...

Porcaria asta cu apropierea PDL-PNL este sustinuta de Valeriu Stoika.
Cum resuseste insa sa manavreze si vodevilul PSD-PNL?
Este clar ca are radacini ascunse si legate de PSD si tot ceea ce reprezinta acesta

Anonim spunea...

au inceput sä-si dea seama, de acest papagal umplut cu paie antonescu.

oare nu au putut sä-si dea seama de viodul din aceast maidanez crin-cretin panä acum?

oricum , bine mäcar acum.

Riddick spunea...

E încurcată treaba, dar se va clarifica.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: