03 octombrie 2010

Posibil atac al-Qaeda în Europa



Este aşteptat un avertisment oficial al Administraţiei Obama către cetăţenii americani care sunt în Europa ori intenţionează să ajungă pe continentul european, să anuleze călătoria sau să evite obiectivele turistice şi locurile aglomerate, cum ar fi mijloacele de transport în comun, metrourile, gările.

Alarmarea se bazează pe convorbiri telefonice interceptate, şi alte surse. Nu se cunoaşte tipul posibilului atac terorist.




Yahoo! News: US may issue warning on public places in Europe

DEBKAfile: US: Imminent terror attack anywhere in Europe  

AP: US to warn Americans in Europe to be vigilant


15 comentarii :

Riddick spunea...

"The terror threat is described as credible but not specific and appears to draw on intercepted phone calls and the interrogation of at least one European witness of dual Pakistani nationality.
According to a US intelligence source, the two audiotapes released by Osama bin Laden in thelast 24 hours, calling on Muslim countries to do more to help Pakistan's flood victims may have acted as a coded trigger for an al Qaeda team to go into action.
debkafile reports that Osama bin leader has never released two audiotapes in such quick succession; neither has he ever focused his published messages on human disasters such as floods".

Avertizarea este "credibilă", dar nu "specifică" (nu se ştie ce fel de atac va fi, exact), se bazeaza pe interceptari telefonice şi interogarea unui pakistanez naturalizat într-un stat european.

http://www.debka.com/article/9060/

angela tocilă spunea...

Iar pun de-o demolare americanii?

Riddick spunea...

Ce demolare ?

Galeata cu Pixeli spunea...

E ca si cum ai cauta acul in carul cu fan.

Riddick spunea...

Cam aşa ceva. În plus, le dai informaţia că ştii, ceea ce ar putea anula atacul, ca sa zică lumea, înainte de al doilea atac cu avertizare: "Aiurea, data trecută nu a fost nimic!".

Oricum, dacă nu se dădea avertizarea si se întâmpla ceva, iar veneau "atotştiutorii" : "Voi ati făcut-o !" sau: "Aţi ştiut şi n-aţi făcut nimic !"

Agentul FSB Aleksandr Litvinenko a dezvaluit cine comanda Al-Qaeda: Rusia :

Is Al Qaeda a Kremlin Proxy ?

http://www.jrnyquist.com/nyquist_2005_0813.htm


Ayman al-Zawahiri's Russian Adventure

http://www.financialsense.com/stormwatch/geo/pastanalysis/2002/0716.htm

Galeata cu Pixeli spunea...

Da, daca nu se intampla nimic, europenii pot spune; da-i naibii, ca mint astia de la CIA ca sa arate sefului de sus ca au activitate. Si cand o fi sa fie...

"anywhere in Europe" , ce vorba-i asta?

Riddick spunea...

Probabil că este planificat un atac multiplu (mai multe oraşe în aceeaşi ţară, ori în mai multe ţări).

Tot nu s-a formulat încă textul oficial, poate chiar acum sunt pe urmele lor şi nu vor să scape în public indicii.

Crystal Clear spunea...

Confirmare

http://www.hotnews.ro/stiri-international-7886586-marea-britanie-avertizeaza-legatura-puternica-amenintare-terorista-franta-germania.htm

Riddick spunea...

Da.

Este foarte posibil să fie real.

angela tocilă spunea...

Ziceam de demolare, ca cea a turnurilor gemene. Eu nu sunt adepta conspiraţiilor, dar dacă la 11 septembrie nişte arabi cu cuttere au demolat două zgîrîie nori, eu sunt preoteasă.
După cum s-a şi demonstrat ulterior, Al Qaeda, o organizaţie obscură de altfel, e un fel de sperietoare pe care o agită americanii ori de cîte ori au vreun interes. Acum parcă ar vrea să facă praf Iranul, să ducă şi acolo democraţie de să n-o poată duce bieţii oameni. S-a mai dat o alarmă falsă de genul ăsta anul trecut, parcă. O fi fost doar un antrenament?

Riddick spunea...

Avioanele cele două (patru, în total) nu au fost sperietori.

Iranul şi-o face cu mâna lui prin continuarea programului nuclear.

angela tocilă spunea...

Şi Afganistanul era vinovat că obligă femeiele să poarte shador? În Irak tot aşa s-au dus, cu pretextul că ar avea arma nucleară. Au găst ceva? Ba mai mult, au şi recunoscut că informaţiile lor au fost "eronate". Cine e cel mai mare deţinător de arme nucleare din lume, refuzînd să semneze tratatul de neproliferare a lor? Îţi dau un hint: Is... Să fim serioşi... americanii trebuie să înceteze s-o facă pe jandarmul lumii, dar mai ales să facă jocul Israelului. Totul pînă la urmă, inclusiv compasiunea şi drepturile omului în numele cărora se duc americanii la război, se traduce prin bani, petrol, gaze şi cam atît.

Riddick spunea...

Afghanistanul oferea adăpost unor indivizi şi grupuri care efectuau acte de terorism.

Talibanii nu au vrut să predea justiţiei indivizi identificaţi că au participat la aşa ceva, atunci când erau la putere şi li s-a solicitat oficial.

În Irak s-au gasit o mare cantitate de minereu de uraniu concentrat, care dacă era procesat se puteau obţine 5-10 bombe atomice. Minereul a fost cumpărat de Canada, pentru utilizare în centrale nucleare.
Iniţial s-a păstrat acest secret, apoi s-a dat publicităţii.

Înainte de intrarea americanilor în Irak, în 2003, s-au evacuat în Siria diverse instalaţii militare precum şi utilaje necesare fabricării de armament chimic si nuclear:

http://riddickro.blogspot.com/2010/03/rusii-au-evacuat-armament-si-instalatii.html

angela tocilă spunea...

După ce cucereşti o ţară, poţi declara orice. Nu ştii că istoria e scrisă de învingători şi nu de învinşi?

Riddick spunea...

Şi Saddam Hussein a încercat să cucerească Kuweitul, după ce a încercat cu Iranul (1980-1988).

Pe logica asta, ar însemna că trupele române din Irak şi Afghanistan ar fi agresori...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: