15 octombrie 2010

Omu' lu' Băsescu



http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201010/w460/ddtvcongrespswd_33348400.jpg


[...] Euforia social-democraţilor a culminat cu momentul în care Vanghelie l-a invitat pe scenă pe Dan Diaconescu."Un singur om dintre cei care au un cuvânt important de spus în România m-a sunat, s-a riscat şi a venit cu un pachet la puşcărie. El se numeşte Dan Marian Vanghelie", a spus Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului. [...]

Senzaţional! Dan Diaconescu, prezent la conferinţa de alegeri a PSD Bucureşti


 * * * * *
M-au arestat duşmanii lu' Băsescu !







Give me a break...  

Aşa o fi şi cu "secta", este ? Tot... "oamenii lui Băsescu".

5 comentarii :

niku_elektriku spunea...

riddick, e cam deplasata apropierea intre "sectantzi", cum ii numesti tu, si ddd, desi tziu minte c'am vazut 'ntilnirea basescu - 'telectuali de la gds taman pe otv :)

Riddick spunea...

Ai auzit, desigur, vorba asta: "Daca vrei să ascunzi un lucru, pune-l într-un loc circulat, unde nimeni nu s-ar gândi sa-l caute".

DD şi M.Tuca erau numiţi prin '98-'99 "spălătorii de morţi", veneau la emisiunile lor toţi care aveau dosare deschise ori erau protagonştii diverselor scandaluri.

Crystal Clear spunea...

Toti sunt o apa si-un pamant...

Anonim spunea...

si un elefant poate fi piscat de capuse, paduchi, purici si alti paraziti pana moare daca nu se trateaza...si cum tratamentul asta nu se afla decat la DNA, ma tem ca basescu e cam galben in obraji...

daca ai chef, la mine pe blog o alta idiotenie marca Victor Prostescu: "Românii din diaspora au votat ca răul să rămână în țară. O răzbunare pe cei care n-au plecat"

Riddick spunea...

Macar de s-ar rostogoli niţel "elefantul", că prea au ieşit căpuşele la drumul mare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: