20 octombrie 2010

Caracatiţa este pe poziţii. Trebuie golit acvariul.



PNL a anunţat propunerile sale pentru funcţia de prim-ministru: Klaus Johannis, Stere Farmache şi Mariana Gheorghe.

Mesajul este :

- Johannis: deal-ul încheiat cu Kondyakov rămâne în vigoare.

- Farmache: băăă, afaceriştii sunt cu noi, bă !

- Gheorghe: privatizarea Petrom şi ce va mai urma, va urma la fel.

10 comentarii :

Galeata cu Pixeli spunea...

Sa le zica cineva acestor imbecili ca, atata vreme cat Ady Nastase e la butoanele PSD, PNL nu pune nici un prim-ministru, ba nici macar nu guverneaza cu PSD.

Riddick spunea...

Nu-i chiar aşa. Dacă trece moţiunea şi Băsescu desemnează un om de-al PSDNL, ar fi convenabil un "independent", în vederea anticipatelor (să nu uităm că vor 4 ani, nu 2). E convenabil să iei măsuri nepopulare 6-9 luni cu un endependent.

Galeata cu Pixeli spunea...

Daca motiunea trece, jocurile se vor schimba dramatic. PSD+UNPR+ eterna solutie imorala UDMR + o multime de parlamanetari PDL si PNL ce vor defecta cat ai zice Boc, dar fara prim=mistru propus de PNL si fara PNL.

Eu asa cred ca se va intampla.

Riddick spunea...

Nu cred, UNPR nu va defecta ca ansamblu, poate unele "piese" numai. UDMR va pleca, dar (pronosticul meu) la urmatoarea moţiune, prin martie-aprilie.

Galeata cu Pixeli spunea...

Eu ma bazez pe doua lucruri. 1. Ponta trebuie pus prim-ministru pentru ca fraiele PSD sa revina toate in mana lui Nastase. 2. programul de guvernare PSD e anume facut incat sa fie clar anti-liberal si anti-dreapta in general. Prietenia lor va dura doar pana trece motiunea.

Daca trece motiunea, PDL ramane fara parlamentari. UNPR e constituit in mare parte din fosti psd-isti oportunisti. PSD o sa aiba grija sa-i recupereze. Dar inca nu se poate spune in clar nimic, asa e.

Anonim spunea...

deci ramane cum am stabilit: reincalzim o ciorba rece, sleita si plina de ifose idioate...din infrangere in infrangere, spre victoria finala...

Riddick spunea...

Nu te grăbi.

Eu interpretez aşa: o apropiere prea mare între PSD si PNL (poate fi mai mare decât este acum ?!) ar îndepărta treimea de votanţi PNL care la turul doi nu au mers cu Geoană.

De aceea toată sceneta cu "diferenţele". Trebuie aburiţi bovaricii care mai votează inerţial cu PNL.

Galeata cu Pixeli spunea...

Vom vedea. Eu sper sa nu treaca motiunea. e singura sansa care mai exista pentru reforme. Care va fi configuratia ulterioara aproape ca nici nu mai conteaza.

Riddick spunea...

Aoleooo, Neinfectatule, îmi aduci aminte de "zilele bune":

"I don't think
she likes being touched.

I'd take my wounded and go
while you still can.

[Gasps]

Is there a name for this
private little world of yours, huh?

What happens there
when we don't just run away?

You'll kill us... with a soup cup?

[Laughing]
Tea, actually.

What's that?

I'll kill you with my teacup.


http://www.script-o-rama.com/movie_scripts/c/chronicles-of-riddick-script-transcript.html

Riddick spunea...

@Galeata cu Pixeli : Diferenţa va fi la 5-6 voturi, într-o parte sau alta. La primăvara ar fi lupta mare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: