26 septembrie 2010

Artă "progresistă" la Sao Paulo



Ce "scandalul poneiului roz", avem aici un exemplu despre cum "trebuie" să arate arta modernă, "angajată politic":



La Bienala de la Sao Paulo, o expoziţie controversată expune imagini cu desene care descriu scene în care lideri mondiali sunt asasinaţi.

Probabil că pentru "imparţialitate" autorul (brazilian) i-a introdus în seria Inimigos (Duşmani/Inamici) pe Ahmadinejad şi pe Lula da Silva.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Idiotii utili:

"Communists are doing worldwide is not using the name
“Communist,” so what we have is people with Communist
ideas masquerading in the U.S. under a variety of
names. They’re also trying to get away from the word
“liberal” and call themselves “progressives.” If you go to
the CPUSA website, all of the programs and policies they
support are “progressive.” Leftists from hardcore liberals
to Communists to socialists all call themselves
“progressives,” and they all broadly have the same values
and work together.
Whitaker Chambers said: “Communism succeeds because
most people that promote Communist causes are
not Communists – the ‘useful idiots’ that Lenin called
them. "

Fragmentul citat este chiar din postarea de mai jos, care este EXCEPTIONALA-si reprezinta esenta chinurilor prin care trece lumea de azi !
Trebuie neaparata sa fie tradusa !


http://riddickro.blogspot.com/2010/09/agenda-grinding-america-down.html

Riddick spunea...

Ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: