27 februarie 2010

În sfârşit !

Trebuia încă din 2009... ba chiar din 2008.

Monitorul Oficial nr. 133/27.02.2010

Guvernul Romaniei

 124. Hotarâre privind modificarea si completarea unor anexe la Hotarârea Guvernului nr. 1.362/2001 privind atestarea domeniului public al judetului Vâlcea, precum si al municipiilor, oraselor si comunelor din judetul Vâlcea .

Primul-Ministru
109. Decizie privind eliberarea domnului Marius Oprea din functia de presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din România .

Primul-Ministru
110. Decizie privind eliberarea domnului Dinu Zamfirescu din functia de presedinte al Institutului National pentru Memoria Exilului Românesc .

Primul-Ministru
111. Decizie pentru numirea domnului Ioan Stanomir în functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc .

Primul-Ministru
112. Decizie pentru numirea domnului Vladimir Tismaneanu în functia de presedinte al Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc .

http://www.juridice.ro/101319/Monitorul-Oficial-133-2010.html

2 comentarii :

Despina spunea...

Slava Domnului.

Am impresia ca exista o lege pe baza careia pot sa cer si eu sa se investigheze ce s-a intamplat cu bunicul.
Poate aflam unde se depune cererea ?

Riddick spunea...

Nu îmi dau seama, dar ar fi bine să întrebi mai întâi la AFDPR sau la LADO (Liga Apărării Drepturilor Omului).
Nu sunt sigur că mai funcţionează LADO.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: