27 februarie 2010

În sfârşit !

Trebuia încă din 2009... ba chiar din 2008.

Monitorul Oficial nr. 133/27.02.2010

Guvernul Romaniei

 124. Hotarâre privind modificarea si completarea unor anexe la Hotarârea Guvernului nr. 1.362/2001 privind atestarea domeniului public al judetului Vâlcea, precum si al municipiilor, oraselor si comunelor din judetul Vâlcea .

Primul-Ministru
109. Decizie privind eliberarea domnului Marius Oprea din functia de presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din România .

Primul-Ministru
110. Decizie privind eliberarea domnului Dinu Zamfirescu din functia de presedinte al Institutului National pentru Memoria Exilului Românesc .

Primul-Ministru
111. Decizie pentru numirea domnului Ioan Stanomir în functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc .

Primul-Ministru
112. Decizie pentru numirea domnului Vladimir Tismaneanu în functia de presedinte al Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc .

http://www.juridice.ro/101319/Monitorul-Oficial-133-2010.html

2 comentarii :

Despina spunea...

Slava Domnului.

Am impresia ca exista o lege pe baza careia pot sa cer si eu sa se investigheze ce s-a intamplat cu bunicul.
Poate aflam unde se depune cererea ?

Riddick spunea...

Nu îmi dau seama, dar ar fi bine să întrebi mai întâi la AFDPR sau la LADO (Liga Apărării Drepturilor Omului).
Nu sunt sigur că mai funcţionează LADO.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: