27 februarie 2010

În sfârşit !

Trebuia încă din 2009... ba chiar din 2008.

Monitorul Oficial nr. 133/27.02.2010

Guvernul Romaniei

 124. Hotarâre privind modificarea si completarea unor anexe la Hotarârea Guvernului nr. 1.362/2001 privind atestarea domeniului public al judetului Vâlcea, precum si al municipiilor, oraselor si comunelor din judetul Vâlcea .

Primul-Ministru
109. Decizie privind eliberarea domnului Marius Oprea din functia de presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din România .

Primul-Ministru
110. Decizie privind eliberarea domnului Dinu Zamfirescu din functia de presedinte al Institutului National pentru Memoria Exilului Românesc .

Primul-Ministru
111. Decizie pentru numirea domnului Ioan Stanomir în functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc .

Primul-Ministru
112. Decizie pentru numirea domnului Vladimir Tismaneanu în functia de presedinte al Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc .

http://www.juridice.ro/101319/Monitorul-Oficial-133-2010.html

2 comentarii :

Despina spunea...

Slava Domnului.

Am impresia ca exista o lege pe baza careia pot sa cer si eu sa se investigheze ce s-a intamplat cu bunicul.
Poate aflam unde se depune cererea ?

Riddick spunea...

Nu îmi dau seama, dar ar fi bine să întrebi mai întâi la AFDPR sau la LADO (Liga Apărării Drepturilor Omului).
Nu sunt sigur că mai funcţionează LADO.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: