10 aprilie 2024

IohAnus: We want you / We want you / We want you as a new recruit

IohAnus, după un ghiont primit de la Licurici:

"(Ăăăă...) În paralel, trebuie să intensificăm eforturile pentru a consolida rezerva de personal militar, pentru a revitaliza industria națională de apărare și pentru a moderniza infrastructura de transport."

Îhî. Staţi p-aci...


(iete-l p-ăla îmbrăcat în negru, cu mustăţiţiriac, şapcă, şi-n talente; trimitere clară la personajele lui Tom of Finland: "dig it")

"Ădvenciăr", ă?! Poate "la minus 2"... Cu râmele, maggots & all. Cool. VERY cool.

7 comentarii :

Riddick spunea...

Was the US Navy considered a gay haven before the Village People song?

https://www.reddit.com/r/AskHistorians/comments/533unx/was_the_us_navy_considered_a_gay_haven_before_the/?rdt=63686

https://en.wikipedia.org/wiki/In_the_Navy

Riddick spunea...

Apart from personajul in black leather, songu' mai arată alte trei categorii care puteau pune botu' la vrăjeala lui Uncle Schmuel. Şi acum, şi back in the day. Rednecşii working class, cauboii şi minoritarii American-Indians (şi Latinos).

Riddick spunea...

Şi negrii - uitasem. Dar era "solistul", deh.

Riddick spunea...

Şi steagurile-alea "de semnalizare navă-navă". Multicolore, -nţelegeţi voi.

Riddick spunea...

"În epoca tranzistorului, a codurilor binare, a saltului de frecvenţă şi a 'rafalei radio' / radioburst-ului, mai vii cu fanioane-semnal": hai c-aţi înţeles-o şi pe-asta. ;-)

Riddick spunea...

Ambiguitate 101 la versuri:

"Come on and join your fellow man" ("oficial")

sau

"Come on and enjoy your fellow man" (cum se /mai poate auzi)

Riddick spunea...

Nu, că e maindblouing şi trebuie să revin... Adică ăia ÎŞI BAT JOC CRUNT de Uncle Schmuel şi totuşi capătă platou de filmare pe o navă a US NAVY (USS Reasoner, FF-1063), masquerading it drept un fel de "apel de recrutare" (bruhaha!). Buni, preşedinţii ăştia gen Jimmy Carter (cel de atunci). Buuu-ni!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: