01 ianuarie 2023

La bază, la rădăcină

(nu "vorbeşte singur", ci răspunde în timp real mesajelor-text care îi apar pe ecran; filmarea este de acum câţiva ani: vorbeşte despre Trump... încrezător - ba chiar şi despre Licurici, deşi aici nu foarte explicit; pare la un moment dat "anticreştin" dar eu cred că de fapt a pus în discuţie originea religiei însămânţate eficient şi poate şi interesat în Europa, spre sfârşitul Imperiului Roman, şi nu identitatea creştină ca formă de conştiinţă a apartenenţei "de grup")

Un comentariu :

Riddick spunea...

Oops. E vorba despre Dan Cămărzan, cel care şi-a ucis bunica de 93 de ani în 2019, eliberat în 2022 după un stagiu la "psihopupu". Fost (?) milionar, apărea prin 2010 în Top Forbes Romania (de aici obsesia cu Licuriciu'?). "Ştiam de indeva" faţa asta, numele mi s-a dezvăluit la comentarii - îl menţionează unu' care a postat comentarii la clip.

https://www.bzi.ro/dupa-doi-ani-la-psihiatrie-dan-camarzan-milionarul-din-brasov-ce-si-a-ucis-bunica-a-fost-eliberat-4521095


https://www.fanatik.ro/ce-s-a-ales-de-dan-camarzan-milionarul-care-a-ajuns-la-psihiatrie-barbatul-si-a-sugrumat-bunica-de-93-de-ani-dupa-o-cearta-20008653


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Vlad Nistor, 2023 (cerând introducerea "anulării legale" a dreptului de veto al statelor-membre UE neconforme cu "linia"): "Consider că pentru a ajunge la maturitate ca actor geopolitic autentic, Uniunea Europeană trebuie să-și extindă instrumentarul de politică externă și să consolideze structura sa instituțională pe direcția relațiilor externe. Votul în unanimitate, de exemplu, limitează în mod clar capacitatea UE de reacție rapidă."

 

Postări populare: