03 ianuarie 2023

pastila R (37)

  
WTF... Cică acum chinezii se pregătesc - la rândul lor - să doboare un "obiect zburător neidentificat", în spaţiul lor aerian. 
Io zic că ălelalte trei (?)* din spaţiul aerian nord-american (SUA/CAN), ca şi ăsta, sunt al dreacu' de identificabile. Eh... fie şi ca alien objects (deşi poate doar ca false flag şi alienii n-au nicio treabă... de data asta).
-------
* nu, nu intră aici la numărătoare şi balonul "meteorologic" chinezesc, e vorba despre alte trei incidente critice, recente
 
Uia a aprobat "greieri" (adică... gândaci!) în mâncare. Probabil până se va propaga unda de şoc şi-n RomEUnia, nu va mai fi la Agricultură masonul Daea*, ci vreunul de la PnL (dacă din mai va funcţiona "rotativa premierilor" - dar şi a unor ministere - între PSD şi PnL). Sau, mai ştii? O găsi atunci Daea vreo motivaţie ad-hoc, cum suntem obişnuiţi de la atâţia alţii. Ori poate "iniţiativa" îl va ocoli, avizele MADR fiind date de vreun adjunct - "că era omu'-n concediu", în deplasare externă, etc. Pe pariu că de-acum nu va mai deschide gura "pe greieri" - ia, l-or mai întreba ziariştii în legătură cu subiectul? 
- - - - - - - 
* DA: mason; şi care s-a opus doar verbal "greierilor", prin declaraţii aluzive - nu a spus clar că va bloca "iniţiativa" (în RO...), ca ministru

Pe fondul ştirii că (şi) România va fabrica obuze "pentru Ucraina", mă întreb: cu CE pulberi? Că până acum le cam importam din Serbia*. Care cică ar fi "prietena Rusiei"**. Pâi cum să ne mai dea sârbii*** nouă aşa ceva?! Eeee, om vedea. Poate că vin materialele integral de la euroatlantici şi aici doar le asamblăm. Chestia e că destinatarul preconizat - "UA" - e la reanimare, on life support, şi cu un prognostic extrem de rezervat. Ţţţţ...
- - - - - - -
* în principal, dar şi din Bulgaria, Polonia, Brazilia; iar recent chiar şi din... Ucraina (mă îndoiesc că acolo ar mai exista acum asemenea capacităţi de producţie); şi când zici "artilerie" zici volume mult mai mari faţă de necesarul armelor uşoare, către care se sugera c-ar fi fost dirijat - în principal - "importul special"
** poate doar Putin cu Vučić între ei - niciunul nu-i 100% dedicat exclusiv cauzei sale naţionale; iar regimul actual de la Belgrad duce o politică duplicitară, şovăielnică dar pe vector final proatlantist-soft, sfidând majoritatea sârbilor care sunt pro-ruşi
*** cică o mare parte din ingredientele folosite la fabricaţia din Serbia ar proveni de fapt... din Rusia - aşa că subiectul devine încă şi mai interesant
 
(asta mi-a venit revăzând imagini cu insecte care "acţionează... inteligent")
Pâi dacă la doar nişte simple goange anumite acţiuni şi comportamente se declanşează "biochimic" (genetic!) - că doar n-au timp* să le înveţe, şi n-au nici profesori -, nu devine acum plauzibilă "profeţia" lui Aldous Huxley**? Şi nu mă gândesc la "droguri-hapuri", ci la intervenţii genetice, cum vedem că s-a început cu "vaccinurile" ARN-mesager anti-COVID.
- - - - - - -
* rar, ciclul de viaţă (ou-larvă-nimfă-adult) al insectelor trece de un an, unele au câteva generaţii anual, de exemplu - ca adult - albinele lucrătoare (vara) trăiesc doar câteva săptămâni, iar efemeridele doar câteva ore
** discursul său din 1962, The ultimate revolution: "Va exista, în cursul generației următoare sau nu foarte departe de aceasta, o metodă farmacologică de a-i face pe oameni să-și iubească robia, creând dictaturi fără lacrimi, ca să spunem așa, și producând un fel de lagăre de concentrare nedureroase pentru societăți întregi, astfel incât oamenilor le vor fi luate libertățile, dar le va plăcea, fiindcă vor fi distrași de la orice dorință de a se răscula prin propagandă sau spălarea creierelor, sau prin spălarea creierelor îmbunătățită prin metode farmacologice. Și aceasta pare să fie ultima revoluție."
- - - - - - -
Oops. Suntem "nu foarte departe" - cam la a doua generaţie după 1962. Şi tehnologia n-a stat pe loc, de atunci încoace.

2 comentarii :

Riddick spunea...

Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(ianuarie - februarie 2023)

Riddick spunea...

Scosesem Cristoiu blog din blogroll după ce I.C. promovase vaccinarea prin propriul exemplu, dezvăluind public (la blog, şi video) că s-a "dubluvaccinat". Nu judec aici "politica terapeutică personală", ci propaganda - putea să-şi bage şi-o sârmă-n cur, dacă asta "l-ar fi ajutat", dar nu-mi promova "tu" mie agenda Păpuşarilor. Mă rog, o fi fost vaccinare cu apă chioară ("pe-ai lor îi scapă, nu le dau zeama letală"), deşi după cum arată s-a băbit brusc (are 70+, dar oricum...).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Vlad Nistor, 2023 (cerând introducerea "anulării legale" a dreptului de veto al statelor-membre UE neconforme cu "linia"): "Consider că pentru a ajunge la maturitate ca actor geopolitic autentic, Uniunea Europeană trebuie să-și extindă instrumentarul de politică externă și să consolideze structura sa instituțională pe direcția relațiilor externe. Votul în unanimitate, de exemplu, limitează în mod clar capacitatea UE de reacție rapidă."

 

Postări populare: