16 noiembrie 2021

"Ştiinţa medicală este o fraudă, un sistem organizat al ignoranţei, o conspiraţie, o idiotizare premeditată, o armată de neştiutori, de specialişti în despicarea în patru a firului de păr..."

Un clip-demascare de acum 35 de ani:

 

"BĂ! Ăştia VĂ OMOARĂ, iar voi râdeţi?!"

9 comentarii :

Riddick spunea...

Josh Sigurdson reports on a clip from David Letterman from the 1980s of comedian and actor Brother Theodore as he took the big pharma monopoly and medical industrial complex to task on pharma funded television for millions to see.
Brother Theodore was famous for philosophizing on talk shows and having a rambling sometimes utterly unusual attitude towards talk show hosts. In the 1980s, he was in his late 70s and early 80s. He began packing in truth bombs into his comedy bits in an attempt to wake people up.
In the clip we show here, he calls out big pharma corporations and doctors. He says they're simply creating problems and coming in as a solution for profit. He shouts "You're being murdered my friends!" and David alongside the audience laughs. But was it really a joke?
Today, what Brother Theodore (who died in 2001) said is more true than ever. He spoke these words in the face of a fake AIDS epidemic pushed by the same group of people we see pushing the lie today. Have we learned anything?

https://www.brighteon.com/5ad41555-be9c-4236-ba05-408740a4f1f4

https://www.brighteon.com/channels/worldalternativemedia

https://twitter.com/worldaltmedia

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI : cand eu imi exprimam neincrederea in acest...omnivor , nu mai departe de anul trecut , dumneata ai cam luai apararea . Din doua una : fie asteapta o oferta cat mai generoasa din partea aluia mai cu big ball , fie asteapta sa-si piarda ala oule si sa-i pice tot asa , o oferta babana de tot din partea alora ce vor ramane la comenzi .Te superi daca-l amestec si pe V. Ciutacu in ciorba caci , pre a face pe neafiliatu' si , daca te gandesti mai bine de la debarcarea din luntrea lui Dan Voiculescu nu si-a dorit altceva decat sa ajunga ...macar director general al Realitatii lui Ghitza ?!

Anonim spunea...

Asta chiar e buna : pastila R . O fi ceva de cacare caci oricum suntem in cacat pana la gat si doar astora din " elite " le pute si altfel ca-s mai spre suprafatza .Pe bun e acu ' , chiar ai incredere in declaratiile unora ce vor sa se-auda la televizor ?Ca si-n Decembrie 1989 , cand va venii ordinul , OK-iul sa vezi cum se va schimba roata...cat de curand .

Riddick spunea...

Da, despre Gelu Vian. ŞTIAM că fusese pe lângă Băsescu, dar zisesem "poate că...". E, acum s-a lămurit treaba:

DUDA ZILEI

Vopsitul Gelu Vişan-Vaccin dă din casă:

[...] Guvernarea PNL/PSD era cunoscută de mulți lideri politici de la vârf, incluziv de cei de la PSD și PNL.
Guvernarea cu prim-ministru alternativ era cunoscută de cel puțin o lună.
Ceea ce însă mă șochează este faptul că politicienii PNL, cu mai multă sau mai puțină experiență, se tot miră sau încearcă să mimeze surpriza privind datele înțelegerii de guvernare.
Dacă cineva își imaginează că “cea mai”( pleonasm intenționat) imposibilă formulă de guvernare a fost planificată în urmă cu luni de zile fără ca să fie stabilite detaliile, se Înșeală amarnic. [...]
Câțu face greșeala comună pe care o fac toți politicienii cruzi, crede că e indispensabil.
Dacă o mai ține mult că el trebuie neapărat să fie PM, s-ar putea să piardă totul. Termenii înțelegerii, care îl exced pe Câțu, inclusiv pe Iohannis, prevăd guvernare alternativă, cu Ciucă premier la prima tragere. [...]
Ciucă e dorit de americani având în vedere situația geopolitică, să fie primit. [...]
Până acum PSD a jucat impecabil. A fandat lateral, a atacat, s-a repliat. E timpul însă ca jocul să se încheie și guvernul să se formeze, lucru pe care-l știu și ei.
PSD este de acord cu varianta Ciucă - nici n-ar putea să nu fie pentru că face parte din înțelegere -, deci lucrurile sunt clare.
Restul, sunt amănunte. [...]

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1766945290361475&id=100011380636787

Cum-necum, iaca... căcîţii ajunşi în ipostaza de a fi "rezistenţa anti-Licurici" din Sistem, ceea ce nu-i rău deloc. Dacă, desigur, nu mimează. PSD "vine cu Ciolacu" tocmai că să inducă o reacţie în PnL gen "bine, cu ăla voi, dar după noi". Iar "noi" înseamnă Ciuciucă... că uite vine războiul ăla al Licuriciului şi (încă?) n-are omu' lui pus aci.

Riddick spunea...

Da, se va schimba ceva. Dar să vedem, ce şi cât.

https://riddickro.blogspot.com/2021/11/my-angry-rants-30.html

Riddick spunea...

Ciutacu face parte din Poporul Ales, aşa că "aici e cheia". ;-)

Anonim spunea...

Cand spui : " Ciutacu face parte din Poporul Ales, " asta insemneza ceea ce...cred eu ca insemneaza ? Atunci , ASTA-I O STIRE !

Riddick spunea...

Aşa a zis: că a avut un bunic evreu ("rabin"?), ucis de unguri "hortişti" (nemţi?) în Transilvania ocupată după 1940. Parc-a zis "îngropat de viu". Sau poate greşesc, în zona ocupată din Ucraina/URSS. Şi nu ştiu sigur dacă nu cumva de nazişti "locali", ucraineni - sigur însă este c-a avut un bunic evreu asasinat în timpul războiului. "Aşa zice el".

Riddick spunea...

Dacă bunicul e pe linie maternă (şi aşa se pare c-ar sta treaba), e şi mai sigur "eschimos".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: