30 noiembrie 2021

Mircea Dogaru - replică

La "clipurile acuzatoare" (link1, link2). Primul apărut pe 24 noiembrie, iar replica vine pe 26:

 

OPERATIUNEA PARANOIA

„OPERATIUNEA PARANOIA”

- In atentia tuturor membrilor si aliatilor SCMD -

De ce, inca, inspaimanta SCMD jefuitorii interni/externi ai Romaniei? Pentru ca, de doi ani, in pofida restrictiilor “Operaiunii Pandemia”, a cerut drepturile legitime ale rezervistilor in strada, organizand, coorganizand sau participand la toate manifestatiile sindicatelor, alaturi de politisti, ceferisti, profesori, mineri, revolutionari, ONG-uri civile si militare etc.

Pentru ca a cerut si cere consecvent aceste drepturi si in Parlament si in  Justitie!

Pentru ca demasca minciuna si manipularea! Iar, in ultima vreme, pentru ca si declaratia noului ministru de Finante si a noului ministru al Apararii au demonstrat o reconsiderare a pensiilor militare “nesimtite” de 494 lei, 555 lei, 562 lei etc., media fiind de 2750 lei!

Pentru ca a raspuns cu amendamente la amendamente la orice initiativa legislativa menita sa ne extermine si pentru ca a devoalat genocidul initiat de comunisti/globalisti, prin PNRR, pentru 50 de ani de acum inainte impotriva salariatilor si pensionarilor romani! Civili si militari! Pentru ca se ridica la lupta, alaturi de aliatii sai, de 3 ani, stopand orice tentativa de sfartecare a Romaniei pe criterii entice si continua sa denunte cedarea catre straini a ultimelor active ale statului.

Pentru ca, si in politica, demasca viitorul apropiat, experimandu-si solidaritatea cu Miscarea “vestelor kaki” din Franta, Germania, Italia, Marea Britanie etc.

Suntem atat de periculosi incat si la 1 Decembrie anul trecut si la 25 Octombrie anul acesta, serviciile de pseudoprofesionisti au intrat in fibrilatie ca vom compromite manifestatiile iohanniste de glorificare fata de stapani a statutului nostru de sclavi! Cum se apropie 1 Decembrie si le tatatie, iarasi, fundul, au reinceput manipularea celor considerati “stupid people”, ca “revolutiile” de apartament, dezlantuite online de toti ambuscatii neamului, vor fi invinse, nu de jandarmi si politisti, ci de sindicatul nostru. Si, in context, au fost reluate toate elucubratiile betivilor de presa ai lui Basescu, despre cum a trecut subsemnatul in rezerva, cu misiunea de a distruge SCMD si miscarea sindicala. Numai ca miscarea sindicala a fost distrusa prin jefuirea UGSR in cadrul “Operatiunii Gestionarea Crizei” (post “revolutionare”), prin decapitarea industriei romanesti si inmormantarea sa de catre BASESCU prin Legea nr.62/2011. Cat despre SCMD … subsemnatul a trecut in rezerva cu 5 ani inainte de a-l inventa impreuna cu un grup de camarazi, la 18 august 2009. Dupa ce a aflat de la liderii revolutionarilor (in egala masura furati, mintiti si decredibilizati, ca si noi) ca exista Recomandarea europeana 1275/2002, in baza careia, in toate statele membre UE s-au infiintat sindicate ale militarilor in activitate, mai putin in Romania, sortita de globalisti, de la inceput, jefuirii sistematice si dezmembrarii! Iar in recenta criza politico-sanitara, dupa ce a alertat ambasadele, SCMD a lansat pe piata ideile de anticipate si Guvern de profesionisti, care sa salveze Tara in ceasul al 14-lea si a inventat metoda “buchetului” sau “lantului” de pichete. Asadar, daca veti primi online “baselile” din 2011, reactualizate la 2021, va rugam sa nu raspundeti! Puteti doar sa ii intrebati pe “autori” cum de mai traieste subsemnatul daca a tradat CIA si Vaticanul KGB-ului, pe asta, SRI-ului si SRI-ul serviciilor Armatei care par a fi mai tari si decat Mossad-ul? Si daca e cel mai tare din Romania, stopand sau declansand “revolutii”, de ce nu l-au pus alde Putin si Merkel, inca, macar ministru al Apararii, daca nu premier in locul lui Ciuca sau presedinte in locul lui Iohannis? Fiind vorba de neprofesionisti de servicii si de prosti fuduli care se cred “Horea, Closca si Crisan” la un loc, va transmitem, insa, rugamintea de a nu-i intreba nimic! Recomandati-le doar, “Rudotel” si urati-le “Pofat buna!” pentru tot ceea ce mananca!

Cat despre noi, sa ne pregatim sa reactionam pe 31 decembrie! Pentru ca, matematic ne vor lovi printr-o OUG, intre Craciun si Anul Nou, asa cum o fac in fiecare an, incepand cu OUG95/2014, pe considerentul ca, tuflit de sprit, sarmale si carnati, romanul nu se trezeste decat dupa Sfantul Ion!

Nu este cazul, asadar, sa se teama nici Ciuca, nici Iohannis! Pentru ca vom sta acasa de 1 Decembrie, preocupati de lovitura preturilor la energie si pentru ca noi aparam ideea de Unire prin toate mijloacele, nu o terfelim prin pseudodefilari cu 200 de insi, glorificand statutul de caratori de tucal pentru noii stapani. Si mai stim ca rezistenta in fata agresiunii complexe si concentrice la care sunt supuse poporul roman si statul sau, nu poate fi condusa decat de profesionisti patrioti. Nu de ambuscati exaltati!

“Unire-n cuget si-n simtiri!”

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

            Col. (r) dr. Mircea DOGARU

https://sindicatulcmd.blogspot.com/2021/11/operatiunea-paranoia.html

*     *     *

Personal, consider "prima repriză" ca nedecisă - doar invective şi dintr-o parte, şi dintr-alta. Însă, un uşor avantaj la Mircea Dogaru.  

Pe coltori îi trage în jos "lipsa de notorietate" şi atacul specific ("sudden") la Dogaru şi la mişcarea sa, dar îi ridică avertizarea privind războiul iminent din Ucraina/Donbas. Da, "dar nu este oare evident şi-aşa, ce va urma (de) acolo?!"

Pe Dogaru îl trage în jos persisenţa în militantismul sindical ("revendicator pecuniar" - chiar dacă legitim, justificat). Fiindcă îi eclipsează "parcursul politic" binecunoscut - mai bine zis, militantismul naţional-identitar. Care acum "vine din urmă" ca resursă de credibilizare la atacul coltorian - dar oare de ce nu zice Dogaru nimic "acum-recent, despre Ucraina"? Punctarea pe consecinţele PNRR este un avantaj - dar ca şi în cazul celălalt, "nu este oare evident şi-aşa, ce va urma de acolo?!"

Cum spuneam, Dogaru are un uşor avantaj, dar asta - acum. Dacă "sindicatul" se va limita doar la "revendicări", îşi va arăta utilitatea doar pentru proprii membri. La fel şi pentru "concurenţă" - trebuie să iasă de sub suspiciunea apăsătoare că incidentele Coltor din ultimii ani (abuzurile, agresiunile contra sa) ar fi fost fabricate pentru a-i asigura o legendare plauzibilă ca "element anti-sistem".

Într-un fel, este cam la fel precum intriga din filmul Acţiunea "Autobuzul" (1978): "cine-i cel adevărat şi cine-i infiltratul?", fiindcă... nu merg simultan ambele poveşti, ele se bat cap în cap. (Hmmm, ce ironic: prima secvenţă din film, când o maşină intră pe poarta monumentală a unui palat, s-a filmat atunci în 1978... exact la viitorul sediu central al PSD de pe Şoseaua Pavel Kiseleff. "Curtea-parc" iniţială, cu gard lung din fier forjat, a fost de atunci binişor "ajustată" dinspre dreapta, unde a apărut actuala Ambasadă a Canadei. Via Google Street View.)

DAR... mai există şi posibilitatea ca toţi să fie în aceeaşi tabără (adică, oamenii Sistemului) şi prin discreditare reciprocă să se atingă mai multe obiective: discreditarea "pe fond de hărmălaie" chiar a ideilor pe care ei pretind că le-ar susţine, "acreditarea" în mintea unora a câte uneia dintre părţi drept "unica autentică" - şi de aici scindarea naţionaliştilor "în jurul controversei", şi toate astea mascate prin inducerea percepţiei "imposibilităţii" ca ambii să fie de aceeaşi parte.

Va urma...

2 comentarii :

Anonim spunea...

Ce-mi e Dogaru , ce-mi este Hadar : doi mancatori de cacat pe bani fraierilor ! Cine-i mai crede p'astia doi ,sindicatele in general , cine le mai crede , in Romania cel putin ?

Riddick spunea...

Asta au ajuns sindicatele, şi greu se va mai drege câte ceva - de s-ar apuca cineva de dres. Că de nu - nu.

Cu Hadăr era clar, cu Dogaru abia acum se va clarifica.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: