15 octombrie 2021

Even these retired military people that just refuse to understand that this has been an ongoing process and that Trump was actually a part of it. Biden of course has taken it to the next level.

 

Fraza din titlu apare pe la minutul 7. Vorbitorul o ia razna însă când vorbeşte despre Chinese agents - nu că n-ar exista şi că n-ar fi ostili Licuriciului (şi reciproca, desigur), dar îi trece la categoria celor care lucrează pentru Noua Ordine Mondială. 

Nu-mi dau seama dacă o face şi el în mod conştient, dar văd efortul multor influenceri pseudoconservatori de a devia atenţia de la inamicul intern concret, deja-identificat (oligarhia globalistă), la un destul de vag inamic extern recent-redescoperit. Dar... care nu prea se ştie al cărui inamic este el, mai exact, şi care oricum nu acţionează exact acum. Şi inamicul "intern" nu acţionează nu doar contra conservatorilor, ci contra unei majorităţi a rasei umane. Precum o fac, dintotdeauna, globaliştii. 

Mantra trumpo-bannonistă "Biden-agent (pro-)chinez" cade la o sumară examinare: Bideu tocmai a semnat aducerea în Australia a unor submarine nucleare cu autonomii de mii de kilometri şi de săptămâni de imersiune. "Pentru ce?" Pentru... China.

5 comentarii :

Anonim spunea...

La my angry rants : Riddick , dumneata esti om serios , bloggar cu experienta bloggar batran care asa cum bine sti , poti mictziona pe orice cacacios de asa zis analist politic si sti foarte bine ca am dreptate aici insa : 1] asa cum n-a exista vreodata guvern care sa nu-i "contzina " pe jagardelele alea de la UDMR { poate c-o singura exceptie O DATA } tot asa , acum cel putzin , nu poate exista guvern indiferent cine l-ar constituii , fara Raed Arafat sau....Arahat daca-ti place mai mult termenul si 2] pe bune , chiar al vezi pe Ciolos renuntzand la partea cea mai importanta din MAI adica , Jandarmeria , SMURD plus Politiile Comunitare sau Nationale { oricum niciodata n-am fost prea sigur , care , cui se subordoneaza }, doar asa , fie de dragul aventurii fie d'al dracului pur si simplu ? Omule , este posibil ca , in urmatorii trei ani sa mai cada inca zece guverne insa NICIODATA si Raed Arafat . De ce ? Simplu : o intreaga lume araba al sprijina { pe shestache fireste } in distrugerea acestei comunitati ce se lauda ca-s ortodocsi insa , in realitate , neavand habar de capul lor .Realizezi ce inseamna asta pentru islam ? Realizezi ca nici zece califate nu insemneaza nimic comparativ cu palestinianul asta ??? Fireste , asta-i doar parerea mea si neavand posibilitatea sa-ti trimet linkuri de pe unde am pescuit ideile...ia-o si dumneata ca pe un beneficiu de inventar adica , ceva bazat doar pe cuvant de onoare .Insa , daca esti interesat majoritatea presei de limba araba strecoara shoparle , cacalau pe tema asta iar numele " vulpii " a fost deja pomenit inclusiv d e catre aia de la AlJazeeira .

Anonim spunea...

Uite , vezi ? Taman la d'astea cum scrii mata la DUDA ZILEI taman la d'astyea ma refeream si eu in precedenta . Si-n plus aminteste-ti Cuvantul Inspirat care spune : VOI BATE PASTORUL SI VOI IMPRASTIA TURMA . Popa Ciubotea a fost contestat { nu doar el fireste } dar daca " aia " l-au dorit acolo...cine dracu sa fi indraznit sa se opuna ? Crede ce-ti spun caci am oarece relatii printre lingaii BOR , popa Ciubotea este inca mentinut deoarece se stie precis ca , o eventuala ... " pedepsire " a sa , poate insemna un rau atat d e mare incat nici daca am mai avea la dispozitie inca zece secole d e crestinism { dar nu avem asa ceva } n-am reusii sa mai reparam ceva din ceea ce se numeste manipularea prin intermediul ...credintzei .Nu uita ca , asta reprezinta nu doar ortodoxia ci si neo-protestantii iar astia-s multi omule !O saptamana viitoare cat mai buna iti doresc Riddick !

Riddick spunea...

Arahat nu mai este musulman, a trecut la religia Baha'i. Unii zic că nici n-ar fi de fapt arab. Mai degrabă, ar fi după mine un arab colaboraţionist "cu unii re-instalaţi pe-acolo", pe la 1948. Baha'i este o religie inventată tot de "ăia", ca să dubleze islamul, şi pe termen lung "să-l facă altceva".

Atacul la Popa Ciobotea este menit şi de a-l credibiliza, de a îngreuna contestarea lui reală, "pe partea care trebuie", înlocuind-o cu pseudocontestări.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

Cred că şi manevra asta se face tot cu ştirea Popii Ciobotea ("Pf. Daniel") şi a clicii ecumeniste din Dealul Patriarhiei, cu scopul compromiterii Bisericii. Acum, "cu dovezi clare". Dar haştagii vor avea doar o satisfacţie parţială: nu "i s-a dat la cap BOR-ului". Şobolanul Alb va fi scos din ecuaţie, va fi ocolit "ostentativ" pentru a induce bănuieli ortodocşilor asupra însăşi modului de funcţionare a Bisericii. Deja apare şi concluzia: "BOR va renunţa doar la câţiva pioni nesemnificativi".

Jurnalistii de la Recorder au anuntat, miercuri seara, ca DNA s-a autosesizat in urma inevstigatiei „Clanul Marelui Alb” in care sunt prezentate afacerile dubioase cu bani publici ale BOR.

"Prin sacrificarea acestor personaje, Biserica incearca sa minimalizeze implicarea Patriarhului Daniel si sa bagatelizeze gravitatea faptelor prezentate in investigatia Recorder, mutand atentia de la problema sistemica prezentata in materialul nostru: felul in care BOR administreaza banii publici. Vom reveni pe acest subiect”, a anuntat Recorder.

„Clanul Marelui Alb”, investigatia realizata de Recorder despre afacerile pe bani publici ale BOR, este cel mai vizionat film de pe YouTube in Romania in acest moment.


https://www.aktual24.ro/breaking-dna-s-a-autosesizat-in-cazul-investigatiei-clanul-marelui-alb-recorder-s-a-deschis-dosar-penal-biserica-incearca-sa-minimalizeze-implicarea-patriarhului-daniel-si-sa-bagatelizeze-gra/

- - - - - - -

© my angry rants:

ORICE alt guvern care l-ar mai conţine pe Arahat - în orice ipostază - este un scuipat aruncat românilor. Poate ar fi de văzut o variantă: guvernul monocolor şi minoritar Ciocloş, cu toate celelalte bube inerente care l-ar acompania, are oportunitatea de a nu-l mai utiliza pe Arahat. Nu-i clar dacă ar şi utiliza-o. Dacă l-ar recupera (este acolo alocat în cadrul "cotei" PnL din fosta coaliţie), ar fi o piatră de moară care ar discredita suplimentar USR. Faţă de băltirea actuală când asistăm la lătrăturile arahatului, o "nouă" structură non-arahatică, chiar dacă ar avea aceiaşi păpuşari, ar fi - pentru ei - un pas înapoi.

Anonim spunea...

Al bag in aia a ma-sii si pe el si pe Bahai " religia " lui !Adica , daca asa zice el , eu sunt obligat sa-l cred pe cuvant sharpe nemernic care-a supt din vlaga acestei natii....sugear-ar...Si cand mi-amintesc ca-n 2012 am iesit in strada revoltat d e faptul ca Basescu dorea , nici mai mult nici mai putzin sa-l matraseasca de unde era . Daca Basescu n-a reusit apoi , bivolul asta sasesc...nici atat !Ma frate dar jigodia asta siriana si-a dat doctoratul in medicina taman in Romania ?? De ce nu la...Damasc sau Cairo sau aiurea prin lume ca bani avea da-l dracului . A ajuns jigodia asa un fel de Faucci de Romania , cel putzin ala cam stie cu ce se mananca virusologia pe cand asta... Auzi al dracului NU SE-N PIEDICA EL IN CONSTITUTIE . Da'n KORAN se-npiedica nenorocitul ?

Riddick spunea...

Nu-mi mai amintesc motivul de atunci al lui Băsescu, dar sigur nu era apartenenţa lui Arahat la "structuri străine". Pâi... doar era şi el tot dintr-ăia!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: