22 august 2021

Dacă ar fi integri şi nu şulfe, atunci toţi s-ar aduna şi i-ar scoate-n şuturi de peste tot, chiar şi de pe la Cotroceni

Adică, dacă facţiunea LOrban din PnL ar realiza nu doar că "n-are trai" ci şi niciun viitor cu căcîţii şi cu useriştii, dacă PSD ar face opoziţie, dacă AUR s-ar lua în serios şi dacă UDMR s-ar rupe de PPE (precum celălalt Orban).

Uliuuu, nu trece mai repede congresu' ăla, să vedem noua configuraţie majoritară, ioh-anusă, euroaprobată...  

 

Deformatul B.T. nu-şi poate ascunde preocuparea că după congres s-ar putea să nu se mai păstreze imagologic această majoritate. Adică în loc de una "zdrobitoare", cu "opoziţia" pusă la colţ, să vedem una scremută, cu înlocuitori de LOrban scoşi de pe la PSD sau chiar de pe la AUR (de aici s-au clonat deja 3-4 "independenţi").

4 comentarii :

Anonim spunea...

My angry rants : BRAVO , BRAVO , BRAVO !!!Mai mult decat sa-ti spun BRAVO deoarece , AI GANDIT SPRE DEOSEBIRE DE ALTII altceva chiar n-am de adaugat : BRAVO RIDDICK si...FELICITARI !!!

Riddick spunea...

Suspect, cazul "droguri la purtătorul de cuvânt AUR": http://riddickro.blogspot.com/2021/07/my-angry-rants-28.html

Anonim spunea...

Intrebare { ca sti ca am in minte fel d e fel de teorii conspiratzioniste ce , nu-s intotdeauna doar...teorii } : chestia din Afganistan , chestia aia nu-ti pare , daca te gandesti mai bine si urmaresti materiale privitoare la ...macar la acesti ultimi douazeci de ani , a fi o perdea de fum pentru ca , atentia oamenilor sa fie deturnata de la subiectul terifiant cu care ne confruntam d e doi ani incoace numit PANDEMIE COVID ??? S-au retras aia de la NATO { U.S.A. de fapt caci aia-s NATO } din Afganistan fara multe explicatii si fara ca aparent , sa fie preocupati ce s e va intampla acolo DUPA { desii " semnalele " erau suficiente si mai ales graitoare deci nu puteau fi ignorate de catre nici un comandant al niciunei armate } iar Armata Afganistanului { aia in antrenarea si inzestarrea careia USA , s-a laudat c-a pompat bani cu ghiotura } s-a predat sau si-a luat pur si simplu talpasita fara sa opuna o minima rezistenta cu cateva exceptii nesemnificative , lasand in urma depozite de armament si munitii cat sa le-ajunga talibanilor pentru o suta de ani de razboi total impotriva oricui iar americanii...asisderea .Chiar nu-ti pare nimic ...dubios aici mai a les dupa ce acolo au murit nu unul ci , sute de militari americani ? De vreo doi ani ,intreaga Europa { fireste si Romania ca...d'aia-i in U.E. } , America si de Nord si de Sud , Australia , Noua Zeelanda , Asia si restul lumii n-au in minte decat acest subiect , PANDEMIA COVID iar unii dintre oameni , ai dracului oameni , au inceput sa inteleaga sau sa cerceteze ce este cu adevarat in spatele " adevarului " despre pandemie respectiv vaccinare , izolare , masti ...izollete spitale doar COVID si ce mama dracului a mai fost iar in consecinta , acelor oameni ce au inceput sa caute si sa descopere , le trebuia alt subiect cu care sa-si toace mintzile ? Ce parere ai dumneata si sursele d e pe unde-ti culegi informatiile , este ceva palpabil in ce m-am chinuit sa-ti scot la suprafatza din adancul ..." meandrelor concretului " ? Respect Riddick { m-am convins a N-a oara ca-l meriti din plin } si-ti urez sa ai o saptamana cat mai ...asa cum doresti tu nu cum ti-o programeaza altii !

Riddick spunea...

Mulţam!

Subiectul propagandei este de vreo juma' de an şi mai bine, VACCINAREA, şi nu "scăparea de pandemie". Oricât s-ar pretinde "necesitatea", nu sună convingător.

Cred că se face această retragere fiindcă "unii" vroiau război cu Iranul, iar Pakistanul, baza principală de acces în Afganistan, a zis răspicat "NU!". Afganistanul necesita prezenţă militară doar în ipoteza atacării Iranului, şi/sau a blocării rutelor comerciale (punctul ăsta al doilea s-a atins, dar acum vom vedea dezvoltarea zonei, "deschiderea"). Iar cu obţinerea bombei atomice de către Iran (maxim şase luni, estimez), s-a cam încheiat bâlciul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: