12 august 2021

- Bă Marius... ăăă... nu numai că vaccinarea continuă - înţelegi... - ea se şi umflă, crapă pe la cusături, şi-mproaşcă-n toate părţile din acest elixir - nuu? - care animie, animă spirite


6 comentarii :

Anonim spunea...

Sunt atat de obisnuite si , datatoare de AVC la nervii din mintea capului , aceste "discutii " despre vaccin incat ...devenind pur si simplu BANALE , nu le mai ia nimeni in considerare . Oamenii au devenit mai interesati de...ce-a facut Bianca Dragusanu imediat dupa ce i-a supt-o lui...Velea sau cum dracu-l cheama pe " iubitul " ei ! Desii , am reusit sa descopar in grila si acel post TV la care presteaza Marius Tuca , sincer sa fiu chiar nu-l urmaresc deci...La DUDA ZILEI .Inca odata ma vad nevoit sa te felicit iar DUDA , dovedeste fara putinta d e tagada ca...MERITI ASTA 101% : FELICITARI PENTRU MINTEA LIMPEDE !" Atac la că_Cîţu"? Hmmm... Poate că nu. " SIGUR CA NU ! Nu CACATZU este tinta , pe el al puteau spulbera cu mult mai inainte dar , vorba aluia : " Scrisoarea...aia se pastreaza si , la un caz , PAC ...la Rasboiu ! " Probabil , SIGUR a sosit acel " la un caz " iar asta , fie ca { este posibil si asta , nu contest } s-or fi saturat " unii " din interior , fie se pregateste ceva din afara .Fara suparare dar , chiar n-asi merge pe varianta dumitale , aia cu , citez : " când beneficia de studiile plătite din State, că_Cîţu "nu beneficia" şi de acoperirea serviciilor americane care-l aveau în prelucrare." Mi-a placut " furtuna " starnita dupa aparitia "dezvaluirilor " dar in special mi-au plcut parerile unor influenceri care , cred c-au fost luati cu Politia Militara de-acasa pentru asi exprima parerile asupa acestui...caz .Ma crezi ... BINE , nu ma crezi...iarasi BINE dar , pana si la pravalia lui Nicu , aia care vin zilnic pe-acolo la o cintirica , pana si aia aveau in dezbatere doar acest subiect , despre pacatele de tinerete ale lui CACATZU . Toti fara deosebire , toti erau " doctori " in materie dracu sa-i ia d e betzivani ! Cred ca nu te intereseaza sa sti ce era la gura lor deci...chiar ma bucur c-ai revenit { sper } aproape in mare verva . Welcome back cum ar spune "vecinii " nostri americanii...aia de la Deveselui fireste :-) !

Anonim spunea...

Bine ca mi-am amintit la vreme , in special dupa ce , a aparut si chestia de la my angry rants : te-ai gandit fie si-o clipa ca....Traian Basescu poate fi in atentia cuiva { astia SIGUR sunt din " interior " } pentru un nou mandat pe tarlaua Cotrocenilor sau { de ce nu caci , astia n-au simtzul ridicolului } , la Victoria ?

Riddick spunea...

"Dezvăluirea-atac" la că_Cîţu (că are condamnare-amendă penală în SUA pentru beţie la volan) vine pe filieră USR-#REZIST, şi totuşi e dată ca "atac al facţiunii Orban, înainte de congres". Informaţia poate fi şi un alibi, gen "uite, domn'e, era şi el, unu' oarecare de l-a săltat poliţia-n trafic". Adică, incidentul poate că a fost fabricat atunci pentru a-l ajuta mai târziu pe Agentul Cîţu. Cum ar veni, "dacă era omul serviciilor SUA, pâi îl lăsau ăia să intre-n belea?!".

Gata, am revenit! :-)

--------------------

Pe Băsescu îl vor folosi altfel, ca pe Petre Roman. Nu-i vor mai da vreo funcţie, doar îl vor mai scoate pe la televiziuni.

© my angry rants:

Atât de banală* mi s-a părut informaţia asta, când am întâlnit-o recent, încât n-am reţinut sursa (Gelu Vişan? Codrin? ). Cică trecerea PnL de la ALDE la PPE era deja în curs de negociere încă din vara referendumului de demitere a lui EuroBăse (2012, aderarea a avut loc efectiv în 2014). Aşadar, PnL a beneficiat de pe atunci de non-opoziţia PDL-ului în cadrul PPE** (PDL era partid membru al PPE), şi prin demersul de aderare a validat implicit politicile PDL, pe care "le combătea". Încă o explicaţie pentru blatul prin care a fost făcut scăpat de la demitere Nosferatu (manipularea cvorumului referendumului, inclusiv prin schimbarea peste noapte a legislaţiei). De la "centru-stânga (ALDE)"***, PnL trecea explicit în tabăra austerizanţilor, a big business-ului globalist.
- - - - - - -
* pâi, da, având în vedere tribulaţiile PnL - trecerea "dincolo" fără aproape nicio scindare (CP-Tăriceanu era şi este zero, să fim serioşi) şi "asimilarea PDL" ajunsă acum asimilare de către PDL
**... precum şi de secretizarea operaţiunii: iaca, abia acum aflăm
*** tot aia era şi cu/în ALDE, dar măcar (ăia) pretindeau că "mai au unele obiecţii" faţă de tezele şi interesele Marelui Capital

Anonim spunea...

In USA ti se pun catusele mai ales pentru protectia politailor si multi nevinovati au trait experienta asta. Nu e o mare brinza pe la ei. In Romania, postura respectiva impresioneaza puternic, fiind destul de neobisnuita. Si inutila in general, fiindca doar politaii au arme si romanul stie de frica militianului. In UK (nici astia nu mai au arme), doi politai te incadreaza, unul iti spune ca esti arestat si, fara sa te atinga, te indruma si te acompaniaza spre masina cu care o sa te care la postul de politie. In general. Se utilizeaza forta doar daca opui rezistenta sau daca esti cunoscut si considerat periculos. Ma rog, cite bordeie...

Cautati pe internet:
- celebrity mugshots sau
- politicians' mugshots sau
- politicians arrested for drunk driving
- Judges Arrested for Drunk Driving
- Famous People Arrested for Drunk Driving

O sa-i gasiti pe George W. Bush, Dick Cheney, Larry King, Bill Gates, Rush Limbaugh, Jesse Jackson, Frank Sinatra, Keanu Reeves, Mel Gibson, Martin Luther King Jr si multi-multi altii.

Nu ma intereseaza idiotul ăsta (Câțu) absolut deloc. Sau idiotul celalalt, Orban. Si nici imbrinceala politica din Romania.

Ma gindeam doar cit de usor ar fi sa se neutralizeze impactul povestii asteia cu arestarea lui Câțu acum 20 de ani printr-o campanie de presa bine orchestrata folosindu-se informatiile de mai sus. Doua kestii beton ar fi pacatele tineretilor unor politruci mult mai mari decit el:

- When he was 30, police arrested George W. Bush for DUI. The future president pleaded guilty. He paid a fine of $150 fine and briefly had his driving suspended in Maine.

- A court convicted future Vice-President Dick Cheney of DWI when he was 22.
Dick Cheney. The next year, it convicted him a second time. He paid fines and had a brief suspension of his license.

Nu e total exclus ca tocmai cei din spatele lui Câțu sa fi montat chestia asta DIN TIMP, ca sa nu o poata folosi ceilalti intr-un moment in care nu ar mai fi suficient timp pentru contra-atac, neutralizare si plasarea lui Câțu pe un soclu alaturi de celebritatile de mai sus.

Jenna Bush, fata lui GWB, a fost arestata pentru ca a baut o bere intr-un bar cind nu avea inca virsta (21, parca), iar taxu era prezident la Casa Alba.

Deci, dupa mine, cazu' Câțu e foarte usor de intors in favoarea Câțului.

Riddick spunea...

Exact asta-i şi teoria mea: AU FABRICAT ATUNCI "un caz" ca să fie mai târziu un fel de alibi: "ce 'agent' domn'e, dacă l-au luat din trafic şi l-au băgat la zdup?!" Ştiu ei, spin-doctors-ii, ce au de făcut - acum se leagă bine de accidentul uşor al lui LOrban, din 2007, când l-a declarat cu întârziere şi s-a sustras. Or mai fi şi alte cazuri fabricate, la Cîţu si la alţii - acum doar ăsta era util de scos din dulap.

Anonim spunea...

Anonim 2 RESPECT SI MULTUMIRI PENTRU NISTE INFORMATII...DEJA CUNOSCUTE SI IN ROMANIA ACELOR OAMENI CARE...PE VREMURI , MAI AVEAU CURIOZITATEA SA MAI CITEASCA SI ALTCEVA DECAT ARTICOLELE DIN SCANTEIA . Culmea este , nu ca , aia au facut ceea ce au fost acuzati c-au facut ci ...ca catzu si " povestea " lui au reusit sa-l starneasca inclusiv pe Bogdan Chiriac si alti influenceri care , inca cred ca va urma fie o demisie de onoare { exista asa ceva in Romania ? } fie , o demitere din partea celui prea inalt care l-a pus acolo unde este .Iar daca chiar cred ei in basme dintr-astea , sa fie sanatosi , rau este ca-i fac si pe altii sa creada in asa ceva si , sa aviva asteptari...nerealiste , vorba alora de la Sputnik !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: