29 mai 2021

Dacă_cîţu trece de moţiuni, prinde toamna şi câştigă congresul PnL, la anul avem revizuirea Constituţiei cu PSD&coaliţia

AUR se va vedea tot atunci, ce este: opoziţie reală sau partid-bidon, care colectează pentru Sistem ce "curge" de la ăilalţi (votanţi, mai exact). Însă poate fi revizuire şi fără Cîţu "la PnL", dar s-ar ajunge acolo pe un drum neamenajat, cu hârtoape.

  • AU MURIT 531 dintre cei 28.187 de vaccinați cu prima sau cu ambele doze care AU FĂCUT COVID-19 DUPĂ vaccinare, arată date ale Institutul Național de Sănătate Publică / În perioada 27 decembrie 2020 – 23 mai 2021, la un număr de 86 persoane (1.8% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2, după administrarea celei de a doua doze de vaccin) a survenit decesul. Dintre acestea, 81 (94.2%) erau vaccinate cu Pfizer, 3 (3.5%) cu Moderna, iar 2 (2.3%) cu Astra Zeneca. Ca și la morții de după prima doză, INSP „dă asigurări” - dar nu și dovezi - că nici măcar un deces nu a fost cauzat de vaccinare. 
  • Mortalitatea COVID post-vaccinare: mai mult decât dublă faţă de cea oficială "doar de COVID", aceea evident exagerată (iar acum cifre în mod sigur rotunjite "în jos", la post-vaccinare). Se remarcă "eficienţa" Pfizer-ului, dat ca fiind "cel mai sigur".
  • Operațiunea a reușit: Biserica a fost infectată cu COVID / Cererea formulată de IPS Teodosie pentru reactivarea Mitropoliei Tomisului era datată 18 februarie 2021. Răspunsul poartă data de 19 aprilie. De la 19 aprilie până la 20 mai a trecut o lună de zile. De ce a durat atâta timp până la Scurgere? Creierul operațiunii se aștepta probabil ca impetuosul ierarh de la Constanța să dezvăluie conținutul răspunsului Patriarhiei și să amorseze singur scandalul. Dar Teodosie este mai înțelept decât îl cred dușmanii. A tăcut și și-a văzut de lucrare. Faptul că Patriarhul și-a pus oamenii nu doar să redacteze scrisoarea, ci și să o semneze, pentru a sublinia astfel desconsiderarea, s-a dorit o scatoalcă popească pe obrazul ierarhului tomitan. 
  • Demult e virusată Biserica, de pe la fanarioţi, apoi de la Cuza, cu o pauză la patriarhul Nicodim (anii '40) şi o încetinire la Teoctist, apoi o accelerare odată cu Popa Ciobotea ("Daniel"). Acum nu vedem decât un simptom.
  • Iulian Capsali: BISERICA LA RĂSCRUCE / Refuzul ridicării la rang de Mitropolie a milenarei episcopii a Tomisului este secund. Ținta a fost alta. Această scrisoare, trimisă cu intenție în mass media globalistă, ca un mesaj de obediență față de Hegemon și dictatura politico-medicală prin care își întărește puterea, nu face decât să arate că asistăm la un punct de cotitură prin care se dorește separația: o Biserică "oficială", supusă marilor comandamente corporatocrate în transformarea duhului lumii, și una luptătoare, care-L urmează și îi este Trup Domnului Hristos. Patriarhia putea să accepte că în cadrul BOR există ierarhi, preoți și credincioși care nu achiesează la această mascaradă mizerabilă care sfidează inteligența medie. Putea să se ocupe de chestiuni de administrare, fără să lovească într-un om reprezentativ, care a fost ținta presei miluite și a conservatorilor-caviar, care-și construiesc reputația de lipitori pe carnea socială, ce le va fi acordat dreptul la privilegii în Minunata Lume Nouă ce tocmai se înfiripă. Or, cu această scrisoare, se asumă riscul fragmentării, numai de dragul unei liniști de cimitir. 
  • Aş merge mai departe: se doreşte fragmentarea la ordin extern expres.
  • Culmea politicii: Moțiunea de cenzură dărâmă opoziția!„Nu, PSD nu este în opoziție, iar anunțata moțiune de cenzură este doar un exercițiu de imagine al PSD, fără sorți de izbîndă, pe care AUR nu are motive să-l susțină. PSD se putea dovedi partid de opoziție miercuri, 28 Mai, dacă ar fi blocat PNRR-ul, pe care altminteri l-a criticat. Dar singurul partid responsabil s-a dovedit AUR. AUR nu e dispus să facă jocul PSD, pentru ca acesta să-și mascheze colaboraționismul cu monstruoasa coaliție. Moțiunea de cenzură nu are cum să fie adoptată. Prin urmare, nu are rost. Dacă PSD făcea o opoziție reală, ar fi ieșit din sală alături de AUR - așa cum l-am și invitat - miercuri, 26 Mai. PSD nu este în opoziție, ci, așa cum a fost și anul trecut, într-o susținere de facto a guvernului liberalo-pluseristo-udemerist. Este o anexă a PNL. AUR a promis să nu se alieze cu nici un partid dintre cele care au participat la dezastrul țării în ultimele trei decenii și nu o va face. Așa că PSD să lase bezelele false și vorbele viclene, că nu ne păcălește”, a scris vineri, pe Facebook, co-președintele AUR, Claudiu Târziu. 
  • Adevăr în fiecare literă - în ce priveşte PSD. În ce priveşte AUR, există însă şi incertitudinea că doar joacă bine în spaţiul lăsat de blatul ostentativ prestat public de PSD. Să mai vedem şi alte momente-cheie, cum ar fi o preconizată moţiune în septembrie, când ar avea drept scop slăbirea poziţiei omului lui Iohannis (Cîţu) "înainte de congresul PnL" din 25 septembrie. Sesiunea de toamnă ar începe pe 1, trebuie depusă rapid moţiunea, ori convocată o sesiune extraordinară prin august.
  • Explicațiile PSD pentru faptul că nu este de acord cu facilităţile acordate celor vaccinaţi: 'E un dezastru în ceea ce priveşte vaccinarea' / ”Poate fi o variantă, dar în niciun caz acum. Când tu nu dai acces la vaccinare oamenilor, când împarţi ruralul şi urbanul în două sectoare total diferite, iar cei din rural aproape că nu au acces la vaccinare, când nu prezinţi încrederea că oamenii să vină să vaccineze nu poţi să segreghezi România în două categorii de populaţie. În contextul în care foloseşti acest tip de acţiune, aberantă de altfel, pentru a impulsiona vaccinarea, întâi asigură condiţiile, du vaccinarea la 50-60% din populaţie şi pe urmă poţi să te gândeşti să dai beneficii celor vaccinaţi. Dar când tu ai atât de puţin din ţară vaccinate, nu ai cum să vii cu aşa ceva acum, la acest moment".
  • Deci anomalia - conform PSD! - nu este însăşi vaccinarea "obligatorie", ci incompetenţa autorităţilor, incapabile de a le oferi oamenilor "ceea ce ei cer". PSD se declară în mod explicit de acord cu "segregarea", însă doar "de la un anumit moment".
  • Italy Facing CIVIL WAR as Prime Minister ORDERS Vaccines to be Mandatory for all / The terms of this Dictatorial Decree oblige every resident of Italy to take the Vaxx, regardless of any position of religion or conscience. Those who refuse, will be DENIED all medical assistance, in all hospitals and clinics, public and private. Here is a direct link to the Italian Gazette, the official publication of the Italian Republic regarding laws. The Decree of April 1, 2021 was converted into a “law” by a vote in Parliament last week. The key wording is in Article 5, where anyone, who is deemed to be “not in present use of their natural faculties” — i.e. asleep — can be vaccinated by medical staff, because their consent is PRESUMED. https://www.gazzettaufficiale.it/eli/id/2021/04/01/21G00056/sg 
  • Este premierul guvernului care a primit sprijin/vot parlamentar din partea "conservatorului" Salvini, cu a sa Ligă a Nordului, devenit/ă peste noapte din partid separatist regional, "partid conservator". Anterior, premierul Salvini şi-a scos partidul de la guvernare, "sperând într-un avantaj în urma alegerilor anticipate". Numai că, ce să vezi? Partenerul de guvernare (Movimento Cinque Stelle - alt fake, comparabil cu Syriza şi cu PSDragnea), s-a aliat cu fosta opoziţie pepe-socialistă, într-o nouă majoritate. Tot ce-a făcut Salvini "a ieşit pe dos" aparent, dar de fapt a urmat exact planul prestabilit.
  • L’indispensable virus qui a permis à l’oligarchie d’officialiser le Monde d’Après / Forte des piliers monétaire et financiers, l’oligarchie peut conquérir le pilier économique. Les Firmes transnationales (ou globales) sont devenues des armes destructrices de l’économie de marché, de ses lois, mais surtout de la myriade des agents économiques privés et publics. Maintenant, si l’on ajoute le fait que cette micro-élite de la haute finance est détentrice (directement ou indirectement) de l’ensemble des dettes de la planète, aussi bien du public, que des ménages, et aussi des dettes pharaoniques des entreprises, on peut raisonnablement l’imaginer en marche vers un pouvoir planétaire absolu ! Tous les mécanismes économiques ont été soigneusement cassés. Il ne faut s’attendre à aucun imprévu venant des mécanismes de marché, ou d’un contre-pouvoir quelconque. Ceux qui se permettent des prédictions n’ont pas compris le contexte global dans lequel s’inscrivent les crises. Détenant les leviers essentiels de la vie économique, seules les personnes aux manettes de la planète finance-industrie sont capables de décider du jour et de l’heure du « reset ». C’est à ce moment que sera annoncé le nouveau paradigme sociétal promis par Brzezinski. Un modèle qui brillera par un totalitarisme d’ampleur inédite. Une révolution historique se déroule en ce moment même dans le silence consternant des médias.
  • The Lancet Medical Journal: COVID VAX Efficacy: 0.84% (Less than one percent!) / The most prestigious medical journal in the world, "The Lancet" has published a study indicating the COVID-19 "Vaccine" is only 0.84% effective . . . . as in less than one percent! In the real world, this is likely to be interpreted by the general public as one GIANT waste of time.   Moreover, when the general public weighs the proven and very real RISKS of stroke, blood clots, heart attacks and death from this vaccine, only the most foolish people would take it. 
  • Diverşi agarici vaccinaţi "m-au încuiat" (cred ei...) cu replici gen "aşa recomandă 'toţi' doctorii", "aşa zice OMS-ul"... Am renunţat să le mai zic "ia mai căutaţi pe net" - este inutil cu nişte lemingi alergând să se arunce în mare dar şi căutându-şi companie pe parcursul "acţiunii".
  • U.S. And Its Allies Try To Split The World In Two / America’s response to the increasing economic success of China and other nations that until recent decades were impoverished former colonies is to organize its own allies — especially the English-speaking countries — to become a totally separate global economic trading and military alliance standing against that “third world” — and thereby force all non-aligned nations to have to either choose to be allied with the United States or else become conquered by the U.S. and its allies. It’s “Us,” or “Them,” all the way. The top “enemies” (the “Them”) are the same countries that America and its allies were against during the anti-communist Cold War, Russia and China, even though Russia is no longer communist, and China has become a mixture between communism and capitalism.
  • "Certain embassies supported them"; "Billions invested in fighting me" / President of Serbia, Aleksandar Vučić, revealed that Veljko Belivuk's group had been assisted by some embassies. "They had a lot of apartments that served as their shelters, situated in the vicinity of certain embassies, which was unbelievable for me," Vucic announced. He pointed out that many DNA traces were found on the spot. "These people tortured, slaughtered and ground people in industrial meat grinders. It had nothing to do with football cheering but with drugs, politics, business and other things," he said. He also explained what was happening in Ritopek. "One of those butchers sent Zvicer kebabs made of human flesh. Zvicer gets annoyed and says he wants kebabs and then they make them for him in an industrial meat grinder," he said. "I'm calling Zvicer to kill me, because he won't be free while I'm alive. You will have to answer for kebabs," he said. As he pointed out, the defense's strategy at the moment is to say "you found the DNA, but we didn't do it." Minister Vulin insists that the weapons in Ritopek were intended for Vučić. "I do not rule out that possibility, although we have no evidence. We have indications that they said they needed additional 48 hours, so there was panic when the monument to Stefan Nemanja was opened. I don't want to wear body armor, I have a luxury not to wear it. I saw Vulin shaking with fear, and I went out to the podium dead-cold and gave a speech", says Vučić. As he says, the weapons found were from the Ministry of Interior's warehouse. 
  • Un grup criminal periculos din Serbia, telecomandat extern şi doar aparent condus de "un fel de Renato Usatîi" (la fel, şi el suspectat de dispariţia unor persoane, deşi lucrează mult mai discret). Şi care primeşte sprijin "de la anumite ambasade" (nu cred că era vorba despre "China&Rusia"), şi care deţinea arme provenite din depozitele ministerului de interne.
  • GOVERNMENT TRYING TO CREATE FOOD SHORTAGE - PAYING FARMERS TO DESTROY CROPS; THREATENING NO FARM SUBSIDIES IF THEY REFUSE / The federal government of the United States is offering farmers 1.5 times the value of their crops . . .  if farmers DESTROY those crops! If farmers decline the "offer" that same government will stop all farm subsidies for refusing. HOLODOMOR 2.0 guys. It can happen again. The same people that have brought you 100s of millions of dead last century using famine, are in power now in the US and most of the world. They used food as a weapon in places like Ukraine and the former Soviet Union, and now they're going to try to do the same thing here in the USA.
  • Privind retroactiv, am ajuns la concluzia că Foametea "din Ucraina" (dar şi din alte părţi ale URSS) din anii '30 a fost o operaţiune subversivă având scopul de a stârni populaţia împotriva regimului. Cei care au pus-o la cale acţionau din interiorul regimului şi au prezentat-o "forurilor superioare" ca pe o metodă de colectare a produselor agricole "ascunse de sabotori" (tot ei au creat în prealabil "criza de colectare"). Au prezentat-o - spre a trece mai uşor - ca fiind însoţită de oportunitatea de a distruge "rămăşiţele clasei exploatatoare" de la sate (kulacii / chiaburii). Timingul corespundea, era după ce facţiunea Troţki pierduse partida, dar încă mai avea "elemente" prin aparatul de stat. Începutul anilor '30, când au mai avut loc o serie de incidente, unele implicând demnitari sovietici: asasinarea lui Serghei Kirov, complotul lui "Ian" (Iakov!) Gamarnik, greva reprimată a textiliştilor din Teikovo, moartea a 5000 de deţinuţi GULAG pe "Insula canibalilor" (Nazinski, în Siberia) - lăsaţi fără mijloace de subzistenţă dar păziţi de pe malul celălalt "cu puşca". Cartea lui Panait Istrati apărută (în urma vizitei "dezamăgitoare" din URSS) chiar în 1929, anul critic al lui Troţki, "Vers l'autre flamme - Confession pour vaincus", o interpretez acum nu drept "rodul unei revelaţii tardive", ci ca pe un demers pro-troţkist.
  • On The Occult Meaning Of The Term COVID / According to the two researchers of the occult, the primary objective of medieval alchemists and of secret societies’ initiates that continue in their tradition was not the transmutation of metal, but the transformation of mankind. The pursuit of gold was just a cover for a vast social program which included the abolition of monarchy, the annihilation of the church and the reconstruction of the world according not to natural law but to the will of man. That such an interpretation is correct is sustained by Manly P. Hall, freemason and occultist extraordinaire, who in his book “The Adepts in the Western Esoteric Tradition” wrote the following: The alchemical tradition contains all the elements of a world program of enlightenment and reform. It requires only a superficial acquaintance with the philosophy and literature of alchemy in order to sense the magnitude of this concealed project. Had it been simply a science for the transformation of metals, there would have been no need for the Masters of the art to depart from Christendom and to take refuge in Islam”.

18 comentarii :

Anonim spunea...

Sti ce vreau sa te-ntreb ? N-ai de unde asa incat , iti spun eu : vreau sa te-ntreb , de ce mortii mamii si-ai mamelor lor , daca ai fost deja infectat cu virusul asta franco-chinezo-americano...poate si rusesc , de ce-i absolut necesar sa te mai si vaccinezi impotriva a ceea ce... s-ar putea sa vina ??? Dupa cum sustin de zeci de ani varfurile medicinii mondiale , ai facut boala , organismul isi dezvolta automat , mijlocul de aparare contra virusului si capeti , ceea ce se numeste IMUNITATE . Si-atunci , la ce ma-sa tot dau astia cu gura sa ne vaccinam totusi mai ales daca dorim..." libertatea de miscare " ??? Te-ntreb deoarece , te stiu mai sprintzar la mintea creierilor din cap si , chiar nu ma-ndoiesc de faptul ca-mi vei da ...un raspuns multumitor cel putzin .Merci d'avance !

Riddick spunea...

Pâi nu este "necesar" cetăţenilor, ci Păpuşarilor din Umbră, care vor... să-i mai rărească. Ce-i aia, să umbli cu consecinţe PERMANENTE la ARN-ul celular? Înseamnă că vrei să bagi ceva în etape iar acum ai slăbit apărările imunitare naturale ale vaccinaţilor. Iar la a doua molimă sau la al doilea vaccin "le bagi ce trebuie" să-i poţi termina.

Anonim spunea...

Ajuta-ma cu asta ca te stiu cu " relatii " :
Omul Din Nord
– John Podesta a fost executat la GITMO și , ziua 1 din procesul lui James Comey –
Nu reusesc sa ma prind de pe unde sa mai caut informatii care sa ma convinga ca-i adevarata stirea . Intrebare : ESTE ADEVARAT CEEA CE DAU SI " Omul Din Nord " si ADEVĂRUL NE VA ELIBERA drept o stire REALA ??? Mie-mi pare ceva ca un scenariu pentru viitor dar astia spun ca , DEJA S-A INTAMPLAT si-s al dracului de curios DACA CHIAR S-A INTAMPLAT .Merci d'avance Riddick !

Anonim spunea...

Iarta-ma , abia acum mi-am amintit : frate , ce mortii ma-sii s-a petrecut la meciul ala cu Anglia ? Cine pastele ma-sii i-a invatat p'aia { nu ma refer la fotbalisti caci la "cultura " lor ...chiar n-am pretentii } ca romanii au detinut sclavi , au exploatat oameni de culoare ca sclavi si-au asuprit alte natiuni si popoare in propriul beneficiu al natiei romane , pentru ca azi aceeasi romani sa ingenuncheze cu umilinta in fata unei miscari fascistoide precum BLM ? Asta de-i la " EXTERNE " , asta de la Cotroceni { caci externele sant fix treaba lui } sau multii influenceri , de ce nu iau atitudine impotriva acestei mascarade cu-n scuipat in ochii alora de-o provoaca ?

Anonim spunea...

Planul cu eliminarea unora prin ''vaccinare'' e genial !!!
NUMAI ASA VOM SCAPA DE 20 -30 % DINTRE INDIVIZI CARE, PRIN CRETINISMUL LOR, PUN IN PERICOL PERPETUAREA SPECIEI !!!
Nu vi se pare ca numarul imbecililor creste cu mare iuteala !!!
Ei, mai putini e mai bine !

Riddick spunea...

Omul din Nord are naivitatea de a prelua drept credibile "ştiri" de pe siteuri de dezinformare (dacă nu cumva el însuşi ajută conştient la dezinformare).

După cum am scris aici (http://riddickro.blogspot.com/2021/05/ultrascurte_8.html):

HUGE C.I.A. Disinfo Program Much More Successful Than Their Flat Earth Psyop / BEWARE: There are many so-called ‘conservative’ sites, like the one shown below, that are popping up all over the place, as they have since Donald Trump’s 2016 election. All of these ridiculously fake news websites, in the aggregate, have served to profoundly undermine the credibility and integrity of the Patriot Movement and much larger Truth Movement.

Oreştii & EmilStrăinii, ca să zic aşa. Mai demult, şi răposatul Lorin Fortuna. Exemple de titluri de "ştiri alternative" plasate de Sistem: Navy SEALS Arrest Hillary Clinton; Hillary Clinton Hanged at GITMO; Military Arrests James Comey; Comey Sings Like a Canary after Watching Clinton Hang; Biden Denied Entry to Pentagon; Pence Eludes Capture, Military in Hot Pursuit (pe-aia cu arestarea lui Comey chiar şi eu am considerat-o posibil plauzibilă, până când am văzut că nu există "şi alte ecouri" şi totul a plecat de la oficina realrawnews.com). Un alt exemplu, imediat mai jos:

The Flat Earthers Are Being Sent Into Every Real Truth Movement To Disrupt And Destroy Them / If ever there was a PSYOP designed to distract, divert and misdirect, the thoroughly insane Flat Earth Theory (FET) is the one. Never in the history of black operations have the co-conspirators been so fierce and fanatical in their mission to deceive and dupe.

Riddick spunea...

Neplăcut ce am văzut pe stadion, sper ca galeriile să-i aibă în vedere...

Riddick spunea...

De s-ar curăţa vaccinaţii voluntari, cui dracu' i-ar părea rău după ei?!

Anonim spunea...

Joe Biden îngenunchează în fața președintelui israelian și jură credință față de Israel.

Președintele democrat Joe Biden a ridicat sprâncene în această săptămână după ce au apărut fotografii care au arătat că a îngenuncheat în fața președintelui israelian Reuven Rivlin și a șefului său de cabinet, rabinul "ultraortodox" Rebecca Ravitz. Potrivit presei israeliene, Biden și-a oferit apoi "sprijinul fără rezerve pentru autoapărarea Israelului" și a declarat că angajamentul său față de Israel este "cunoscut și gravat în piatră".

Această știre este din 2 iulie, dar niciun organ de presă englez nu și-a făcut timp să o traducă până săptămâna aceasta când a făcut-o, într-un final, National File, care este o publicație de dreapta.

Niciuna dintre principalele mainstream media în limba engleză nu a considerat că această informație este o știre, în timp ce evreii israelieni râdeau de ea în ebraică.

https://dailystormer.su/joe-biden-kneels-before-israeli-president-swears-allegiance-to-israel/

Riddick spunea...

Văzusem ştirea în română, dată cam aşa - "catolicul Biden" a îngenuncheat în faţa soţiei preşedintelui israelian, ca semn de respect ştiind-o mamă a 12 (?) copii.

Riddick spunea...

Oops - este consiliera-asistentă, şi după Wikipedia ar avea "doar" 11 copii. Fiind din 1999 asistenta lui Rivlin şi având 45-46 de ani, e ceva performanţă să creşti atâţia copii şi să şi asiguri "non-stop" consiliere de top...

Anonim spunea...

Bã sunteti nebuni ? 11 copii ? Dar ce mortii ma-sii este scroafa ? Toata viata n-a facut altceva decat sa stea cu piciorele in sus ? Jidanca asta o fi tziganca sau moldoveanca ? Nu sa-i creasca poate fi numita performantza cat...sa le dea drumul pe " horn "!P.S. Bine-ai revenit in online !

Riddick spunea...

N-am "dispărut", doar "m-am hodinit niţel". Mulţam!

Anonim spunea...

Riddick ... a inviat ! ADEVARAT A INVIAT !!! La my angri rants : am fost si eu " p'afara " ca tot romanul insa , ai cuvantul meu de onoare ca , pe nicaieri { nici macar sau in special la macaronari } n-am vazut o asemenea mobilizare a " media " , vis a vis de eliberarea unui detinut { chiar detinut politic dupa spusele lui LDragnea } , de punerea in libertate a unui puscarias . Vorbesti dumneata despre " cresterea in sondaje a pesedeului reformat...KAKAIA PSD , KAKAIA REFORMA ? Aaaa daca LDragnea va prelua amiabil partidul de la MCiolacu...poate ca mai exista unii care s a creada in a sa ceva , LDragnea devenind un fel de Che Guevara al PSD dupa " esecul " lui ANastase din ziua incarcerarii .Am o singura nedumerire iar aceasta este : bai frate dar chiar NIMENI din PSD-ul asta ....euroreformat , chiar NIMENI nu este interesat de modalitatea prin care LDragnea si-a agonisit averea aceea de miliarde de EURO daca nu pentru altceva atunci , macar pentru ai urma exemplul luminos ?! Bai si labagiul ala de CStefanescu , lingatorul ala de cur de sefi...ce mi-a scos peri albi de nervi...cum dracu de nu-i este rusine sa se numeasca om lichelei asteia ?!! Carmen Dan...la aia chiar n-am pretentii caci , nu-i de colea , sa ajungi din secretara la o scoala teleormaneana ditamai MINISTRU si nu la...pajisti si tufisuri ci la M.A.I. : ai pupi aluia nu doar mainile si picioarele , ai pupi curul cu placere !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI : pana si aici { insa aici...a fost motivata } televiziunile si " oamenii d e media " ...influencerii , s-au facut d e rasul curcilor . Omule , chiar nimeni nu si-a pus intrebarea , daca in USA , indiferent pentru ce , avioanele , helicopterele d e lupta pot face zboruri de antrenament deasupra zonelor locuite , de-asupra oraselor ??? Au nimerit un cablu daramand un stalp cu ocazia asta si , al dracului stalp , a avariat usor o masina .Vad ca pilotul este laudat pentru " maiestria " sa insa , dincolo de asta intreb si eu ca prostu' : daca helicopterul ala cadea pe undeva prin Piata Universitatii facea sau nu prapad pe-acolo mai ales ca acolo-i masina langa masina plus pietoni ca la balamuc ce-ar fi zis " media " sau US AMBASSY ? Poate ca s-a uitat mult prea usor modul in care-a fost omorat Teo Peter ...Ziceau astia de la MAPN ca , festivitatile cu ocazia Zilei Aviatiei Romane vor avea loc fara masini dintr-asea zburatoare insa , eu cred ca , nu de grija populatiei mor ei cat de grija ca, s-ar putea ca vreo dihanie d'aia sa nu a terizeze fortzat in curte la Cotroceni . Inca o data : RIDDICK A INVIAT...ADEVARAT A INVIAT !!!

Riddick spunea...

Vorbeam despre impresia privitoare la Dragnea, de politician cât de cât preocupat de interesul naţional. Nu însă si foarte consecvent - în orice caz, nu şi foarte eficient. "Evitarea cercetării averii" - ori este înţeles cu Sistemul, ori ăla acţionează aşa cu scopul de a-l compromite pe Dragnea, de să zică lumea "nu vedeţi, bă, că-i lasă ăştia averea-n pace?".

Cu elicopterul, cum am zis la DUDĂ, e făcătură:

"O dau în primă audiţie": incidentul cu elicopterul militar american a fost fabricat, regizat. "A nimerit"* un cablu care era întins între doi stâlpi stradali, exact cu jamba roţii din coadă. Care doar în zbor de mică viteză sau în pregătirea aterizării** "atârnă" mai jos decât cele două jambe ale roţilor mari (principale). Astfel, vorbim despre o sarcină graduală preluată simetric, pe axa principală. Altfel, dacă agăţa doar cu una dintre jambele principale cablul ("cu şufă", desigur - altfel se rupea imediat ) era atât riscul devierii de la direcţia de zbor cât şi faţă de orizontală, cu posibila deformare urmată de impactul rotorului cu solul sau chiar şi de răsturnare. Deformarea sau chiar pierderea roţii din coadă nu sunt critice.

Care să fie scopul? Dincolo de împământenirea "normalităţii" prezenţei forţelor armate străine la Ziua Aviaţiei Române, se pregăteşte opinia publică pentru viitoare incidente de luptă ale MAp"N" şi ale partenerilor, cu pornire de pe teritoriul naţional RO. Deja nu ne mai punem întrebarea "ce-i cu ăştia aici, acum?" ci încep comentariile "tehnice", ocolindu-se tema-cheie.

- - - - - - -

* a făcut ceva efort pentru asta, zburând chiar sub nivelul coroanelor copacilor de pe Aviatorilor... şi reuşind să evite Monumentul; nivelul extrem de coborât al zborului-totuşi-încă-controlat demască premeditarea: nu cred că "nu mai putea fi controlat"

** "roata mică" din coadă - la Black Hawk - ia prima contactul cu solul, la aterizare (am verificat în filmări de pe net), servind drept ghid, reper pentru restul manevrei (presupun o coordonare automată: pas rotor principal şi secundar -> menţinerea punctului prim de contact -> stabilizare faţă de orizontală a axei transversale la traiectorie); în zbor de luptă sau de viteză roata mică este deasupra celor mari ("coada sus"), aici vedem o imitare a acroşării cablului de frânare, ca pe un portavion

Riddick spunea...

Mai clar: dacă alegea varianta - mai plauzibilă - de acroşare cu trenul principal de aterizare, risca să agaţe cablul (care are "burtă") doar cu una dintre roţi, deci asimetric. Aşa, a mers la sigur cu roata din spate, care e pe mijloc şi nu-l smuceşte spre lateral. Dar manevra aminteşte de aterizarea pe portavion, unde-i... cablu de frânare acroşabil.

"Cu şufă" - cablul sau mănunchiul de cabluri dintre stâlpi era desigur de fibră optică, care pentru deschideri mari are "dublură" un cablu oţelit ("şufă") care preia forţa de întindere (se adaugă la greutate, şi vântul sau gheaţa depusă iarna).

Riddick spunea...

La PSD: "euroreformat" = aliniat la ideile absurde ale grupului eurosocialist, şi ale UE-i


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: