29 iulie 2021

pastila R (28)

Se mai cere (şi) "dovada" trecerii prin boala COVID-19. Asta, "ca înlesnire", să nu mai faci test sau vaccin ca să poţi trece de punctul de control. De parcă MILIOANE de români care au avut-o, ar fi fost obligaţi să ştie ce boală a fost "răceala aia mai tare". Ori dac-ar fi ştiut, "trebuiau" neapărat să dea ei raportu' Stăpânirii - ca să CE?! Mai departe. Să zicem că "te-ai trecut în evidenţe" c-ai avut boala. Vei mai fi deranjat cu "obligaţia" de a te vaccina? Mai ales "ca bugetar", cum se-aude mai nou. Pâi atunci, de ce mai ţin ăştia "înlesnirea", dacă dincoace "trebuie vaccin"?!

Primirea de "refugiaţi" afgani, în condiţiile în care nu se mai fac evacuări "de urgenţă" de pe aeroportul din Kabul (gata, Uncle Shmuel s-a cărat), nu mai poate fi pretextată prin "obligaţia de a-i feri de un pericol iminent". Fiindcă ăştia ar fi acum aduşi din ţări în care au fost deja evacuaţi. Deci servicii, în primul rând acelor state (şi "sponsorilor-parteneri"), le-am face.
 
Dacă veţi auzi de "lupte prelungite" în Valea Panjshir între talibani şi "rezistenţă", ar fi cazul să vă întrebaţi de ce ăia din Vale nu sunt bombardaţi de ruşi*, care au cel puţin o bază mai la nord, în Tadjikistan. De la baza din Duşanbe până-n Panjshir sunt 350 km, distanţa poate fi acoperită chiar si cu elicoptere Mi-(24, 28), eventual cu câte o realimentare pe graniţa tadjică (de acolo, distanţa ar fi de doar 200 de km). Dacă Licuriciul poate bombarda chiar acum (cu drone) ISIS-"K" în Afganistan, atunci alţii (chemaţi**) de ce n-ar putea-o face? Chiar şi pe isişi, aici în mod sigur nu s-ar stârni "proteste internaţionale".
- - - - - - -
* te-ntrebi ce dracu' păzesc - în general... - ruşii, de-au lăsat Maidanul din Kiev să coacă puroi, Arţakh-ul să cadă parţial la azeri, iar Belarusul şi Repmoldova "să bâţâie" (a doua, mult mai tare)
** desigur, în urma unui acord cu "regimul taliban"
 
Cazul purtătorului de cuvânt AUR* "prins" cu cannabis la parlament arată: 
- că poate fi o provocare, iniţiată chiar de individul respectiv**
- că poate s-a comis chiar cu ştiinţa unei facţiuni din AUR 
- că ar putea avea ca scop subminarea partidului, acum în creştere în sondaje
- că Sistemul e cu ochii pe "neconvenabili", şi s-a vrut să se vadă asta 
- că dacă o facţiune AUR e băgată aici, a vrut în plus şi să faciliteze "semnalul dat de Sistem"
- că a apărut la fix treaba asta, după informaţiile că LOrban s-a îmbătat la o şedinţă de guvern şi că că_Cîţu a luat "doar" alcool (la volan)
- - - - - - -
* nefiind parlamentar, nu are imunitate şi poate fi "luat la întrebări" mult mai uşor, dar percepţia la bizon e ca şi când ar fi fost vorba despre un parlamentar AUR
** plic "mare", la vedere - rămânea să mai vină-n gură c-o pipă de iarbă 
 
O aveam "arhivată" în subliminal, dar informaţia mi-a reapărut şi explicit, redată recent de haştagist-rezervistul ("g-ral") Grumaz
Adică, chiar şi în Afganistan a acţionat gorbaciovismul (globalismul "c-un picior pus în Est"). Regimul "progresist" instalat de URSS a mai rezistat câţiva ani după retragerea militară sovietică din 1989 (care în sine este pozitivă). Numai atât, fiindcă Gorbaciov i-a sistat subvenţionarea. Ceea ce nu au făcut-o "ceilalţi" cu mujahedinii pe care-i susţineau şi care ajungând la putere s-au metamorfozat brusc în "talibani 1.0" ("Ediţia I", acum vedem deja altceva ). În plus, infecţia a ajuns nu numai în Federaţia Rusă (Cecenia şi Daghestan), ci aproape în toată Asia Centrală. Nu mai detaliez, s-au documentat pe larg implicările Licuriciului în "episodul cecen".
 
Cum îl cheamă pe şeful "rezistenţei anti-talibane" din Afganistan: Ahmad Mossad... ăăă... Massoud. "Ca pe tata"* dar nu şi cu al doilea prenume Shah, şi parcă are nasul mai puţin coroiat. Şcolit la Royal Military College Sandhurst (Marea Britanie) şi adus înapoi în Afganistan în 2016. 
- - - - - - -
* ucis "de Al-Qaeda" (adică de... americani ) înainte cu două zile de 9/11, şi în mod convenabil unul dintre atentatori "moare de la explozia provocată", iar celălalt este împuşcat mortal în timp ce "încerca să evadeze" (vă daţi seama, luase avans la fugă, într-un complex superpăzit...); eliminarea popularului Massoud Sr. avea scopul de a submina încrederea afganilor (şi mai ales a paştunilor) în regimul afgan de atunci, imediat înainte de invazia Licuriciului 
 
Degeaba o fi spunând clar CholaqUE că "PSD nu se mai întoarce în (propriul) trecut" şi Dîncu, că "PSD se orientează pe un alt profil al electoratului".
Bizonu' încă n-a priceput că asta înseamnă de fapt renunţarea la firavele iniţiative mai naţionalist-conservatoare de pe vremea PSDragnea. Şi atunci, în ce ar consta opoziţia la coaliţia austerizant-europeistă de la guvernare?! Bine, bizonu' a mai fost el în negare. Şi când precursorul FSN/FDSN/PDSR sugera continuitatea la PCR, mulţi votându-l atunci exact datorită acestei percepţii induse. Gorbaciovismul a fost calul troian globalist, inexplicabil tolerat în Est. A rămas în negare şi când "ai lui" făceau praf industria si agricultura*. Când mimau, ca şi acum, "opoziţia" la "unii mai răi". Şi bizonu' nu recunoştea nici măcar în sinea sa, îşi zicea "ehe, pâi să fi fost alţii..." - de parcă mai importantă era autosugestia că el n-a greşit / nu s-ar fi înşelat, şi nu corecta percepţie şi reacţia la realitatea prezentă.
"Hoţu' c-un păcat, păgubaşu' cu zece."
 - - - - - - -
* au continuat-o alţii, care atunci lăudau doar aceşti "paşi reformişti", prezenţi şi în propriul program 
 
Aflăm de pe la oficinele globaliste cum cică ar fi de rău cu "căderea Afganistanului". Fincă acum îşi va lua viteză comerţul* regional, facilitat de investiţiile "câh" chineze. Ba chiar ar ajunge apă (pentru irigaţii, etc.) către câh_Iran. Şi rute comerciale ar fi (re)deschise. Beneficiind - normal! - şi bugetul de stat afgan. Pâi de ce nu putea beneficia şi până acum, cât încă mai guverna "regimul democratic, legitim, recunoscut internaţional"? Pâi fincă ghilimelele alea, au rostul lor acolo puse...
- - - - - - -
* a, nu însă şi cel de droguri pe bază de mac asiatic (cultura locală favorizată de "democraţi"); cât despre celelalte care vor prospera, oficinele susţin că "astea dăunează" - şi cu cât efort stilistic în formulare (eu aici doar am pus sensul brut, "traducerea") 
 
Din ciclul "circulă pe net".
Vorba zilei: “De când cu plandemia, nu mai urlă nimeni că e suprapopulată planeta, ba din contra, vor să-i salveze pe toţi!”  
Eh, ăia care şi cred cioaca asta cu "salvarea", îşi merită din plin trataţia. 
 
Moţiunea PSD(-AUR?) ar trebui băgată după congresul PnL. Pentru eficienţă maximă. Dacă câştigă tabăra LOrban, ar fi aproape o formalitate ca s-o voteze nişte parlamentari de-ai lui, atâţia câţi ("Cîţi"!) trebuie. Dacă pierde, la fel - mai ales că LOrban însuşi declarase că "nu va vota vreo moţiune cât timp va fi preşedintele PnL". Aşa, dacă vii cu ea înainte de congres, forţezi tabăra LOrban să se manifeste pro-căcîţ şi o demobilizezi. Eh, depinde de fapt ce urmăreşti. 
 
Mă aşteptam - cel puţin din 2015, de când Rusia "s-a angajat în Siria" - să apară acel moment când în Siria vor sosi "100* de avioane de luptă (mai) noi, cu 200 de piloţi sirieni gata formaţi şi antrenaţi". Başca, şi corespondentul în ceea ce priveşte antiaeriana - chiar şi acum vedem "permisivitatea" spaţiului aerian sirian. Să mai zic şi de măcar o fabrică de muniţii, şi de câteva centre de reparaţii pentru tehnică? Eventual protejate prin construirea lor în subteran? Ar fi fost elementar... dar uite nu-s. În trei ani, s-ar fi făcut.
Să vedem ce ar putea face chinezii, similar, în Afganistan ba chiar şi în Iranul vecin (cele trei ţări au legătură terestră directă).
- - - - - - -
* da, "o sută": chiar de-ar fi fost numai MiG-uri, nu s-ar fi cunoscut lipsa lor "dincolo", era de unde 
 
"LOrban sau că_Cîţu ?"
Pâi nu aşa se pune problema. Varianta cea mai bună pentru România este cea în care PnL s-ar scinda, ori măcar ar deveni aproape total disfuncţional. Cu scindarea e mai greu. Rămâne varianta a doua, şi efectul ar fi mai pronunţat dacă ar fi o victorie a facţiunii LOrban. Care n-ar însemna "victoria conservatorilor din PnL", fiindcă aşa ceva nu există. Partidul este irecuperabil pentru Cauza Naţională  şi ca întreg şi pe părţi. Dacă ar fi fost ceva valoros acolo, demult ar fi sunat goarna şi s-ar fi manifestat... 
 
Pregătire propagandistică pentru lansarea campaniei "Ăia bunii din Afganistan" - adică minoritatea anti-talibană înarmată de globalişti. Va fi interesant de văzut pe unde le va veni aprovizionarea. În locul guvernului pakistanez "pro-taliban", aş fi cu ochii-n patru să previn un puci globalist în Pakistan (singura cale de acces aerian anti-taliban, ar mai fi Turkmenistanul "dar cu dificultăţi mai mari"). 
 
Oficinele de propagandă mai încearcă - prin "spălarea de păcate a că_Cîţului" * - şi să inducă subliminal / retroactiv o spălare a lui EuroBăse, dar mai ales a politicilor sale dezastruoase pentru români (însăşi stăruirea pe drojdeală, atunci, devia atenţia de la chestia principală). Astea nu trebuie să rămână în mintea oamenilor drept dezastrele care au şi fost, ci trebuie atenuate, vopsite, chiar făcute acceptabile măcar drept "măsuri inevitabile pe criză, oricine le-ar fi aplicat".
- - - - - - -
* "un căcîţ a băut cândva, şi el, un cocârţ" 
 
Puncte de urmărit în jurul "chestiunii afgane":
- dacă talibanii vor stârpi producţia de droguri, cele pe bază de opiu din mac asiatic, deocamdată încă cultivat masiv
- ... şi dacă vor sista circoteca "vaccinurilor", dacă vor distruge dozele deja importate
- ce-i cu "adunarea" armelor de la civili? nu sună bine deloc...
- când se încheie plecarea nepoftiţilor? tot acolo sunt, încă...
- ce este pe graniţa de nord? atenţie la Uzbekistan şi la Turkmenistan, orice amestec al ăstora ar fi de fapt al globaliştilor, şi ceva-ceva se anunţă "pe nord"
- atenţie pe graniţa de sud: Pakistanul riscă un puci globalist, deocamdată a jucat bine susţinând talibanii
 
 
Reţea internaţională de ONG-uri, recrutăm personal pentru lansarea de filiale locale pe relaţia Afganistan (pentru început: Kabul, Bagram, Kandahar). Purtarea de bărbi scârlionţate constituie un avantaj, de asemenea pasiunea pentru skydiving. Salariu motivant precum şi alte avantaje, pentru detalii tel. de contact 666 666 666.
- - - - - - -  
Ă-hă-hăăă...

Câtă ipocrizie. Să consideri prima retragere din Afganistan (cea sovietică) drept un fapt pozitiv - ceea ce a şi fost! -, "o victorie a forţelor naţionale", iar retragerea actuală "un dezastru", "o victorie a primitivismului fundamentalist". Pâi la începutul invaziei celei de-a doua, cam aceiaşi oameni care luptaseră şi prima dată - unii chiar ajungând invitaţi la Casa Albă -, luptau şi atunci.

Extrem de puţini, artiştii care s-au poziţionat de partea oamenilor în chestiunea măştii. Încă şi mai puţini cei care au făcut-o şi în ceea ce priveşte respingerea vaccinării "miraculoase". Majoritatea celor care s-au făcut auziţi (pe subiect) au bombănit doar în legătură cu diminuarea publicului la evenimentele lor, şi i-au justificat "cauzele obiective" (restricţiile la "adunări publice" impuse de autorităţi). Apoi au recurs la cerşeală mai mult sau mai puţin explicită de la aceleaşi autorităţi. În aproape 100% din cazuri, putregaiurile au confirmat şi apartenenţa la "grila haştag". Să-l ţinem minte pe fiecare după cum s-a comportat în vremuri mai grele, fiindcă putregaiurile tot putregaiuri vor fi, în orice vreme.

"Retragerea aureliană" din Afganistan este totuşi una negociată. Ceea ce ne semnalează the elephant in the room: negocieri purtate "cu ăia care au plănuit şi comis 9/11". Deci - implicit-dar-evident - este revizuit narativul nine-eleven-ului ("vingt ans après", vorba lui Dumas). 

Un zvon zice că lucrătura contra că_Cîţului este instrumentată de aripa PDL din PnL, "pentru a-l aduce pe Boc". În loc. "Chiar forţându-i mâna krautului", cică. Am altă interpretare. Duşmanul lor comun este garda veche din PnL, reprezentată la vârf de LOrban. Până nu scapă de ăştia, nu poate ţâşni bocul ca nominalizare statutară din partea PnL, ci doar ca petardă cotrocenistă (ceea ce şi este). Cu sala congresului aranjată pentru căcîţ, lucrătura nu vizează preşedinţia PnL, ci şefia guvernului. Unde (cred că) este pregătit să fie adus Ciucă-Buflea (de la MAp"N"). Şi ca să fie plauzibilă mutarea, era nevoie de un mic deranj, apărut sub forma asta. "Un căcîţ a băut, cândva, şi el, un cocârţ."

O asistentă "antivaccinistă" din Germania a injectat aproape 9000 de pacienţi cu "saramură" (soluţie salină / placebo ), protejându-i astfel de serul genocidar. Ştirile pe acest subiect (inclusiv la A3 ) vorbesc despre "înşelăciune". Dar asta s-ar potrivi mai degrabă unor cazuri din India, unde s-a procedat la fel însă acolo pentru obţinerea de bani din taxele de vaccinare, nu "principial".
Stai şi te-ntrebi: dacă este posibilă substituirea, cine ne garantează că Ai Lor  n-or fi fost "vaccinaţi" de fapt tot cu un placebo ? "Să iasă la număr" dar mai ales să fie văzuţi  injectându-se. Că să-ţi căsăpeşti aşa (chiar şi cu efect întârziat...) proprii militanţi,  ce strategie mai e aia?! Da, ai lor  s-au conformat aproape 100% - numai că poate nici ei nu ştiu toţi  ce organizare s-a pus la punct pentru a fi strecuraţi exclusiv... 
 
Atât de banală* mi s-a părut informaţia asta, când am întâlnit-o recent, încât n-am reţinut sursa (Gelu Vişan? Codrin? ). Cică trecerea PnL de la ALDE la PPE era deja în curs de negociere încă din vara referendumului de demitere a lui EuroBăse (2012, aderarea a avut loc efectiv în 2014). Aşadar, PnL a beneficiat de pe atunci de non-opoziţia PDL-ului în cadrul PPE** (PDL era partid membru al PPE), şi prin demersul de aderare a validat implicit politicile PDL, pe care "le combătea". Încă o explicaţie pentru blatul prin care a fost făcut scăpat de la demitere Nosferatu (manipularea cvorumului referendumului, inclusiv prin schimbarea peste noapte a legislaţiei). De la "centru-stânga (ALDE)"***, PnL trecea explicit în tabăra austerizanţilor, a big business-ului globalist.
 - - - - - - -
* pâi, da, având în vedere tribulaţiile PnL - trecerea "dincolo" fără aproape nicio scindare (CP-Tăriceanu era şi este zero, să fim serioşi) şi "asimilarea PDL" ajunsă acum asimilare de către PDL
**... precum şi de secretizarea operaţiunii: iaca, abia acum aflăm 
*** tot aia era şi cu/în ALDE, dar măcar (ăia) pretindeau că "mai au unele obiecţii" faţă de tezele şi interesele Marelui Capital 
 
Tot mai sinistru, inclusiv ca aspect (îmbătrâneşte oribil), acest Boc. Care este readus în prim-planul "centrului-dreapta". Ca unul care l-am susţinut cândva*, urmăresc câteva personaje din online (troli PnL) care-l contestau atunci vehement: dacă vor trece la contrariul celor afirmate acum un deceniu. Nu pentru a-mi oferi - prin confirmare - un trist amuzament, ci pentru a le constata adâncimea patologicului.
- - - - - - -  
* cu îndoieli şi îngrijorări iniţial-nemărturisite însă treptat-confirmate şi cu certitudinea absolută a plafonării, a mediocrităţii sale iremediabile - atenuate de iluzia că "totuşi, deşi-i aşa, depune efort"; mi-a trecut (relativ) rapid starea asta... 
 
Iar, "o ipoteză de-a mea". Moartea lui Carol I, la 27 septembrie/10 octombrie 1914, oare să fi fost planificată? Ca susţinător al Puterilor Centrale, "acceptase cu greu" neutralitatea, decisă la Consiliul de Coroană din 21 iulie/3 august 1914 ("singurul vot favorabil 'vechii' alianţe a fost cel al filogermanului P. P. Carp"). Speculând mai departe, s-ar putea bănui că a indus el însuşi decizia neutralităţii: ca suveran informat nu avea cum să nu cunoască opiniile demnitarilor - defavorabile Puterilor Centrale. Nemulţumiţi de rezultat*, Planificatorii ar fi trecut la înlăturarea obstacolului Karl I, fiindcă o Românie neutră îi încurca mult şi cu ăla rămas la conducere nu era previzibilă "o schimbare de statut". Neutralitatea - pentru Centrali - echivala cu o semi-victorie a faute de mieux, împiedicând contiguitatea frontului de est al Antantei pe linia Serbia-(România)-Rusia.** Nu cred că exagerez, fiindcă am în vedere (cam) aceleaşi forţe care-i rezolvaseră pe Franz Ferdinand von Habsburg (1914) şi pe Nikolai II Romanov (1917).
- - - - - - -
* ceruseră intrarea "imediată" a României în război, nu altceva
** mai târziu - 1915/16 - Serbia "cade"*** şi Centralii îşi asigură ei contiguitatea terestră, "calea ferată Hamburg-Bagdad"
*** nov.1915-ian.1916, Serbia trece la o evacuare masivă de iarnă spre Grecia, peste munţi: din 400.000 ajung la destinaţie/supravieţuiesc cam jumătate (militari, civili/funcţionari, prizonieri austro-ungari); intrarea României în război în august/septembrie 1916 este tardivă, Antanta era deja "secţionată" pe linia Balcanilor 
 
În urma congresului PnL, se va observa că Ioh-anus nu mai are* majoritatea iniţială în parlament, dar va avea totuşi... o majoritate.
Ipoteza 1 (victorie_Cîţu):  
Rămâne premier deşi facţiunea LOrban s-ar putea lipi de PSD-AUR la o viitoare moţiune, să-l dea jos (NU o va face!). Bonus - LOrban şi-ar putea pierde postul de preşedinte al Camerei cu mâna PSD.
Ipoteza 2 (victorie LOrban): 
Dacă PnL nu-i retrage explicit sprijinul politic premierului că_Cîţu, ei bine, atunci... nu-i "victorie". Va fi necesară totuşi şi o moţiune care să treacă (nu va demisiona!), iar dacă apoi Ioh-anus va desemna o persoană nepropusă de PnL/coaliţie sau de vreo altă coaliţie, va fi momentul adevărului ("vor merge spre suspendare/demitere, sau nu ?")
- - - - - - -
* ete, "(n-)are Ioh-anus"... bine că nu-i mai zic/e "regimul băsist" - ca şi ăla, Plăvanu' nu-i decât o interfaţă, sluga globaliştilor 
 
A spus-o Biden clar - pretextul pentru un nou război* va fi producerea unui atac cibernetic "cu consecinţe majore". Asta înseamnă că poate izbucni oricând, fiindcă nu sunt trasate clar limitele "majore", ba nici măcar nu poate fi atestată indubitabil existenţa atacului. Şi cu atât mai mult, identitatea statală a eventualului autor... desemnat. Ne ducem cu gândul doar la vreo doi, cu care globaliştii deja nu mai pot ţine pasul în plan politico-economic ba chiar şi militar, cu perspective încă şi mai defavorabile într-un deceniu-două. Globaliştii Davos (#Schwab) au lansat deja un eveniment intitulat Cyber Polygon. Îi trage aţa...
- - - - - - -
* pornit de globalişti - desigur "ca ripostă" la atacul cibernetic; fiindcă "doar primesc" aşa ceva: ei-cică-nu-fac ("Noi, nu! Niciodată! Noi, nu!" - cum zicea cândva N. Labiş) 
 
Dragnea va mai fi relevant doar în măsura în care va acţiona organizat, în echipă dar "pe nou". Nici nu-i nevoie să facă el însuşi prea mult show, ar fi suficient doar să semnaleze că o girează. Ce am văzut a fost doar un mic grup de apropiaţi care i-au fost alături şi în ziua eliberării... condiţionate. De eliminarea din parlament a "echipei iniţiale Dragnea" - câtă va fi fost ea - a avut grijă ciolăcimea, la întocmirea listei electorale PSD. Lumea nu trebuie să rămână cu impresia că "PSD face, totuşi, ce trebuie". Creşterea în sondaje a pesedeului euroreformat arată deruta în care se persistă în lipsa unei bune comunicări dar mai ales în urma lipsei de acţiune a celor care ar trebui să acţioneze sau măcar să reacţioneze.
 
Iar or să zică unii că dau prea mare importanţă "detaliilor". Dar mă zgârie pe urechi când aud constructul "latinitatea orientală"* lipit de ortodoxie. Ca şi cum româna, ca limbă neolatină, ar fi o circumstanţă atenuantă a "anomaliei" că românii sunt ultramajoritar ortodocşi. Şi când iese din gura vreunui "popă", îţi dai seama cât de mult a pătruns sminteala în Biserică. Se intenţionează atenuarea prăpastiei de "dogmă" şi de obiective dintre ortodocşi (de toate naţiile) şi "occidentali" (catolici dar nu numai), când de fapt ar trebui subliniate deosebirile antagonice şi necesitatea demarcării ferme spre a ajuta rezistenţa generală împotriva "invaziei pseudo-cruciate".
- - - - - - -
* ca şi celălalt, "moştenirea/tradiţia iudeo-creştină" (contradicţie în termeni!)

3 comentarii :

Riddick spunea...


Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente din listă sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(iulie-august 2021)

Vlad Tepes spunea...

Ce bine ar face aia de ameninta cu razboiul, sa decida ca au fost atacati si sa declanseze ostilitatile !!!!
Numai asa ar scapa Lumea de ei !!!

Riddick spunea...

(https://www.profit.ro/perspective/joe-biden-daca-vom-ajunge-la-un-razboi-adevarat-va-fi-din-cauza-unui-atac-cibernetic-20320577)

Da... Cum scrisesem (preluare) aici: THEIR FINAL SOLUTION: Dollar Collapse, Market Crash & World War 3   

https://riddickro.blogspot.com/2018/09/the-only-remaining-option-for-nwo.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: