26 decembrie 2020

Răspunsul lui Václav Klaus la întrebarea TV Nova: Vă veţi vaccina împotriva Covid-19?

Nu m-aş vaccina aşa, fără rost. N-am fost în viaţa mea vaccinat contra gripei, şi ce vedem acum este o formă de gripă. Poate puţin mai gravă decât unele forme ale sale, deşi nici gripa normală nu este uşoară pentru multe persoane şubrezite de alte boli.

Consider vaccinarea ca fiind nenecesară, şi consider imensa propagandă din jurul vaccinării a fi, pe de o parte, propaganda companiilor farmaceutice care vor să tragă foloase mult şi bine de pe urma ei, iar pe de cealaltă, propaganda politicienilor care vor să răspândească teama în rândul publicului. N-o să mă prindeţi făcând aşa ceva.

Václav Klaus, 22 decembrie 2020

https://www.klaus.cz/clanky/4666

8 comentarii :

Riddick spunea...

Are 79 de ani "şi nu se teme". Nici n-ar trebui, în privinţa "COVID".

Anonim spunea...

Riddick , nici eu nu ma tem , iar eu sunt ceva mai tanar decat Vaclav Klaus .Presedintele nostru care-i mai tanar decat mine , este un erou : el nici nu se teme si ca atare NU FACE VACCINUL si nici nu considera COVID drept o simpla raceala .Singura intrebare PSEUDONAIVA ce nu-mi da pace este : presupunand ca de anul viitor ,cei ce nu vor fi vaccinati anti COVID nu vor mai putea calatorii in afara Romaniei sau , a oricarei tari de origine , vita asta teutonica va mai putea zbura pe undeva ?

Riddick spunea...

Nu cred că se vor introduce "prea curând" restricţii pentru nevaccinaţi, cel puţin nu mai devreme de vaccinarea a măcar unul din trei (prag GREU de atins, mai ales în România). Iar până atunci Plăvanul se va vaccina, fie şi în fals (adică va fi declarat vaccinat "cu acel vaccin"). Îngrijorător este că se vrea UN ANUMIT VACCIN - dacă fac rost de unul "de undeva" şi mă injectez "ca diabeticii care-şi fac insulină", în privat - ce, NU SUNT CREZUT CĂ MI L-AM ADMINISTRAT? Ce este cu acest vaccin "recomandat", care conţine "secvenţe" de acid ribo-nucleic (ARN), specific nucleelor celulare?

Riddick spunea...

BINEÎNŢELES că nu mă voi vaccina, ori dacă voi fi constrâns îl voi face dar NU pe ĂSTA "îngheţat", voi căuta la nevoie altul. Nevoie socială, nu medicală, atenţie mare.

Pâi dacă-l îngheaţă să nu se strice, atunci în corp la 36-37 de grade nu se strică?! Sau... chiar asta-i ideea, SĂ (SE) STRICE ACOLO?!

Anonim spunea...

Bai omule , tu nu esti sanatos la cap ??? Crede-ma pe cuvant ca dupa stiinta mea , esti SINGURUL , UNICUL OM CARE , fara s a fie vreun mare specialist in virusologie sau " doctor in ceva " , spune acest ADEVAR : "Pâi dacă-l îngheaţă să nu se strice, atunci în corp la 36-37 de grade nu se strică?! Sau... chiar asta-i ideea, SĂ (SE) STRICE ACOLO?! " Riddick , vorba lui ANdi Moisescu : MA-NCLIN CU RESPECT INAINTEA DUMITALE !

Riddick spunea...

Nu. Nu sunt. Serios.

:-) :-) :-)

Anonim spunea...

Intrebare : Cristian Parvulescu , asta in afara de-a fi politolog...profesor d e politologie , ce mortii masii de activist este caci am citit asta la R3Media ? Chiar nu reusesc sa aflu mai multe informatii despre activitatea domniei sale ca , activist .Nu de alta insa , am oarece indoieli ca " Educatia religioasa prezinta riscuri serioase pentru siguranta nationala " .Eu cred ca...viceversa !

Riddick spunea...

Acum "am regasit" întrebarea.

E activist din Reţeaua Soros, de câteva decenii, şi "profesor universitar" la SNSPA. (Am zis demult că SNSPA trebuie dizolvată, dărâmată, jumătate din profesori şi un sfert dintre studenţi şi absolvenţi executaţi,locul arat şi presărat cu sare şi var nestins. "Crescătorie de trădători".)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: