30 decembrie 2020

E timpul să înţelegem mai bine ce (ni) se întâmplă

 

11 comentarii :

Anonim spunea...

La my angry rants . Astia din HoReCa ar face ORICE pentru-a le fi lasate in pace afacerile .Pentru numele lui Dumnezeu , din asta traiesc , bine sau mai putin bine insa...din asta traiesc si nu doar ei .Cat o insemna HoReCa pentru PIB...nu ma intereseaza insa SIGUR inseamna totusi macar o picatura acolo caci , altminteri la ANOFM ar fi cozi zilnic adica someri platiti din " banii statului " . Iar " timpul fanariotilor ", pai ce , daca astia de ne conduc nu-s proveniti din Fanar , asta inseamna ca nu-s fanarioti , cel putin ca mod de comportament , asta inseamna ca nu pupa si ei condurul cuiva ?Stie domn Stan ce stie iar faptul ca , si lui Tuca ca si lui Cristoiu { si nu-s nici primii si din pacate parca vad ca nici ultimii} le-a fost pusa interdictie , demonstreaza cu prisosinta acest lucru .STATUL , SISTEMUL ,n-are nevoie de oameni care sa si gandeasca si sa-i oblige si pe altii mai prosti sa faca si ei asta , n-are nevoie ca oamenii sa gandeasca caci atunci , el statul , el sistemul , devine vulnerabil iar asta , fireste nu convine .Saccisiv spune pe blogul sau ceva despre o afirmatie a lui Pieleanu . Neadevarata caci , acesta { fara sa am mare simpatie vis a vis de el } , a prezentat o ipoteza ,si-a prezentat propria sa parere , referindu-se la o declaratie a unui boss dintr-o mare companie aviatica ce spunea ca " cei c e nu vor prezenta dovada vaccinarii nu vor putea folosii avioanele companiei sale pentru a calatorii " si-n plus , exemplifica si spusele unor politicieni din alte tari CIVILIZATE care , de-asemenea hotarau ca...doar cei vaccinati vor putea intra in tarile lor si-ai unor patroni de mari concerne ce urmau sa conditioneze angajarea cuiva doar pe baza de ...certificat d e vaccinare .Au fost imediat unii care-au spus ca , asta-i discriminare { a accepta sau nu vaccinarea OBLIGATORIE } insa, au fost destui , inclusiv dl. Pieleanu care...au spus altceva .Uite o postare interesanta in stanga paginii blogului dumitale la :
No Justice
Frauda mondială numită Covid19!

Riddick spunea...

© my angry rants:

Patroni din HoReCa făcând reduceri vaccinaţilor. Adică, stimulând pe banii lor propaganda COVID. Ăştia nu merită doar falimentul. Merită, ca pe timpul fanarioţilor, să le baţi în cuie urechile de-un stâlp de lemn şi să-i laşi expuşi în public.

-----------------

"Orice", în loc de a denunţa minciuna propagandei COVID. Lui Cristoiu, Google USA (deţinătorul YouTube) i-a suspendat canalul/contul, desigur la semnalarea venită din partea Romanian Google station. Probabil vor urma desfiinţări de conturi, nu doar suspendări. Nici nu mai contează că acolo este (şi) "personal român". Asta arată complacerea găunoasă (inclusiv a subsemnatului) de a persista pe canale media "oricând periclitate" de Licurici. Ori de aliaţi de-ai lui.

Să vedem cum se va manifesta rezistenţa la manipulare, adică prin REFUZ LA VACCIN. "Numărul", "proporţia".

Anonim spunea...

La my angry rants: s-a inceput circoteca vaccinarii insa nu prea au amatori de distractie . Cadrele medico-sanitare refuza in continuare cu toate pericolele ce-i pandesc { adica inclusiv infectarea } sa se vaccineze . Colonelul Gheorghitza { ala care-i sef peste aceste echipe de ...vaccinatori } deja a dat cu mucii in fasole si nu doar o singura data . Ioh-ANUS , mai bine isi baga un batz in cur decat sa continue guvernarea sa cu liberalii astia de cacat . Cred ca asta gandeste si el { daca totusi gandeste } insa , acum este cam tarziu : si-a dat si el si GUVERNUL SAU intreaga proba a ceea ce zace in ei !Ca in alte tari vaccinarea incepe cu categoriile considerate vulnerabile este foarte adevarat si de laudat caci alora chiar le pasa de oameni , de contribuabili . La noi in Romania , daca se incepea vaccinarea cu cei varsnici , mai ales acum dupa ce drogatu' asta de Catzu si guvernul asta d e banditi n-a mai binevoit sa mareasca pensii si alocatii asa cum au promis si cu cat au promis MACAR CU CAT AU PROMIS ...realizezi ca imediat oamenii s-ar fi rasculat inchipuindu-si ca...astia ai omoara ca sa nu le mai plateasca pensiile ?!Cred ca nici macar huidumele alea ale Jandarmeriei nu i-ar mai fi aparat pe poponarii astia !

Riddick spunea...

Or să se trezească mulţi. "DAR".

Prevăd o regrupare a Sistemului, printr-un scandal la PnL şi fugiţi de la PSD care-i vor înlocui pe cei perdanţi de la PnL. La parlament, adică. "Reconfigurarea MAJORITĂŢII LUI IOH-ANUS". Singura necunoscută e UDMR: nu vor trece la acest pas fără acordul UDMR, sau vor încerca "un transfer mai mare" dacă UDMR nu pune botu'. Nu se ştie în acest al doilea caz dacă vor şi reuşi. Personal, aş vrea anticipate la vară ori cel târziu la toamnă.

Anonim spunea...

Riddick sa te-auza Dumnezeu caci pana acum ce-ai prevazut s-a si intamplat . Sa vina sa guverneze chiar si U.D.M.R. { Doamne fereste !!! } caci p'aia cel putin , ai stim ca KAKAT mananca numai PSD-CIOLACU si " liberalii " lui Joh-ANUS sa nu mai aud de ei !Si apropos d e " liberali " . Stiai ca nenorocitul asta de Catzu si-a tras consilier in persoana lui Lucian Isar adica , dupa stiinta mea , sotzul ...doamnei Alina Gorghiu ?! Parc-o vad p'asta devenind prima femeie PRESEDINTE a Romaniei . Cred ca intreaga tara nu doar dumneata , isi doreste anticipate la vara sau cel putin in toamna insa...crezi ca astia-s atat de nebuni sa le si faca caci de organizat...s-ar mai gasi . Poate ca-n felul asta chiar si tipii de la AUR s-ar mai debarasa de aia cu bube iar USR...poate s-alege prafu de ei in felul acesta .Ma rog , chiar nu cred ca dorintele mele pot fi ascultate de Dumnezeu insa...macar asa la harneala dac-o face , bine-ar fi !Intrebare intrebatoare caci , poate esti mai informat decat mine : Ion Iliescu...mai traieste inca bolshevicul ala ?

Anonim spunea...

Daca pana si aia de la Sputnik vorbesc despre bataia de joc a lui Catzu fatza de proprii alegatori ramane intrebarea : cine mortii masii l-a votat p'asta ?

Riddick spunea...

Asta "i-a stricat casa" lui Bogdan Olteanu acum vreo 7-8-10 ani. De dormea ăla pe la Casa Poporului, la biroul parlamentar (doi copii...). E acum la puşcărie sau în pragul condamnării definitive (nu ştiu sigur ce variantă), la fel cum ar fi trebuit demult să fie şi Isar. "Prietenii stiu de ce".

Da, Ilici trăieşte. "Mai an" şi-a distrus "toate" fotografiile (diapozitivele, etc) de familie, zicând "cine ştie pe mâna cărui nemernic ar putea încăpea''. Deci n-are încredere în bruma de rude pe care le-o avea, neavând copii. Se aşteaptă şi el să crape, deci.

Riddick spunea...

Pâi, 24% din 32% care au venit la vot, înseamnă sub 8% din electorat care a votat cu PnL. De-asta sunt ei înnebuniţi: AI LOR AU IEŞIT TOŢI, "nu mai au de unde scoate". Dacă vin din cei 68% care n-au votat acum, ăia vin contra lor!

Riddick spunea...

Olteanu - condamnat DEFINITIV la 5 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. În octombrie 2020, iar pedeapsa iniţială i s-a redus la 5 ani. Scapă după vreo trei ani jumate.

Anonim spunea...

Merci de informatii ! Pentru ca , din 2020 mai sant doar cateva ore , iti urez MULTA SANATATE caci, in 2021 vei avea nevoie de ea : LA MULTI ANI RIDDICK !

Riddick spunea...

La Mulţi Ani!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: