08 octombrie 2020

Dacă-i băgat acolo Borbely, e clar!

Nu are importanţă dacă Laszlo Borbely mai are sau nu carnet UDMR cu cotizaţia la zi. Îl vedem însă agăţat precum ciulinul de oaie, din guvern în guvern - indiferent pe ce majoritate ar fi -, veşnicul consilier de stat şi coordonator al Departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Pare o poziţie relativ minoră. Dar nu-i aşa, ăsta dirijează implementarea în România a programului globalist Agenda 21 (actualizată, acum "Agenda 2030"). Şi nu numai abia din 2017, atunci doar i s-a oficializat poziţia. Permanentizarea lui prin guverne arată că este piesă grea, şi pe telecomandă externă.

Aflăm la Naţional că UDMR a încheiat la Târgu Mureş un protocol "local, secret" cu PnL/Iohannis. Şi patronat de Borbely. De altfel, chiar preşedintele UDMR mai scăpa aluzii despre o viitoare colaborare.

La Târgu Mureş a câştigat primăria "un udemerist" dar unul cu trecut oengistic. Alegerea viceprimarului va arăta care-i majoritatea formată de UDMR în CL Târgu Mureş: cu PnL sau cu opoziţia. Protocolul local "descoperit" arată mult mai mult, el dă indicii despre o colaborare subterană intensă, cu mult peste judeţul Mureş.

UDMR mai joacă sau nu cu FIDESZ? Vrea Viktor Orbán să aibă şi după alegeri tot un regim ostil la Bucureşti? EU alligned. Dacă în continuare UDMR va avea uşi deschise la Budapesta, s-ar confirma cele mai negre supoziţii, deja sugerate de neieşirea FIDESZ din PPE.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Pai bine frate dar , nu mancau astia KAKAT , penelistii astia de carton ca nu vor face aliante cu nimeni adica...UDMR fiind exclus din start ? Pe Johannis al pot intelege da-l dracului de bivol germanic , chiar si pe LOrban ca si asta are destul sange unguresc in el cat sa-i inece pe toti oagarii din Tg. Mures dar...PNL-ul are destui insi care , in mod normal trebuiau sa se opuna...de forma macar . Oare nu le mai ajunge COLABORAREA cu PSD-CIOLACU ? Ne indreptam cumva catre acel partid UNIC de care ne-am despartit cu chiu cu vai in Decembrie 1989 ? Cine face chestia asta ? Klaus Werner Johannis , omul de la care...chiar ne asteptam la asa ceva mai devreme sau mai tarziu deoarece NIMENI NU I-A RETEZAT GHIARELE ATUNCI CAND TREBUIA : JUSTITIA , POLITICIENII , PARLAMENTUL , CCR-ul... MORTILOR MAMII LOR ! Mi-ai stricat ziua Riddick pe cinstea mea !!!

Riddick spunea...

Doar câţiva de la PnL au zis "fără UDMR". Dar uite ce este, de fapt!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Bogdan Chirieac, 2022: "UE nu se va dezintegra sub nicio formă. Dimpotrivă, mersul va fi, că vrem, că nu vrem - şi eu personal vreau - către formarea Statelor Unite ale Europei. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Dar în niciun caz nu se dezintegrează Uniunea Europeană. Astea sunt nişte vorbe de toacă. Deocamdată, cu plus, cu minus, până la urmă a făcut faţă cu bine şi pandemiei de Covid şi situaţiei economice dificile şi crizei energetice, plus solidaritatea în cazul războiului provocat de Rusia în Ucraina... deci are şi părţi incontestabile Uniunea Europeană!"

 

 

Postări populare: